Een cursus omdat het moet

Cursus is saai, maar in de middag dat ff rijden ging wel

Feel great

Handling and explanations in class are good and not boring

• N/A

• Ne-ai recomanda? Yes
  • NA

veel geleerd over ehbo

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Top uitstekende training en trainer

Top uitstekende training en trainer! Ook de examinator had alles goed geregeld!

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Super geregeld allemaal !

Aardige en behulpzame telefoniste en ook dus docent die de opleiding gaf was een fijne docent. En mijn VCA behaald. Dus in de pocket voor 10 jaar!

Goede cursus

Goed geregeld

snelle service

Westpoortis goed bereikbaar en de medewerkers zijn enorm hulpvaaridg en vriendelijk. als wij bellen om iemand snel op te geven voor bv VCA is het binnen enkele minuten geregeld, fijn!! ze zijn ietwat aan de prijzige kant maar het word goed verzorgd

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Zeer positief over hoe de theorie en praktijk werd gegeven

Ik vond de begeleiding uitstekend. De praktijk opleiders waren volop aanwezig, en alleen om reden van veiligheid corrigeerden zij daar waar het moest. Ze keken niet mee over je schouder en daardoor steeg het zelfvertrouwen in het rijden met de heftruck. Het tempo was hoog maar is goed te doen. Ik denk wel dat een buitenlandse cursist die de Nederlandse taal niet of minder machtig is iets, wellicht meer persoonlijke begeleiding en tijd nodig zou hebben gehad om het lesmateriaal te begrijpen. Met name het onderdeel heftruck techniek en de theorie m.b.t.. de Arbowet en aanverwante zaken.

Gezellig en leerzaam

De leeraar was gezelig en spontaan

Trainer erg goed

De dagcursus VCA gevolgd. Van te voren wel wat voorstudie gedaan, maar cursusdag geeft voldoende handvaten om het examen met goed gevolg af te ronden. Trainer was erg duidelijk en vertelde op een prettige manier, die voor iedere cursist goed te volgen was en leuk was om naar te luisteren.

Geldklopperij

8 uur aanwezig, waarvan 4 uur pauze, 3 uur geklets over van alles en nog wat, en 1 uurtje les. En dat voor ruim 200 euro. Het is te zot voor woorden. Eten en drinken is overigens altijd prima verzorgd.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

prima cursus, tempo lag niet heel hoog

Goed,heel leerrijk

Instructeur is echt een topper. Legt je alles uit wat je als bhv precies moet doen bij een ongeval .

Prima dag

Duidelijk en prima geregeld

• Welke cursus heb je gevolgd? Verkeer

Leerzame en leuke dag

Goede ervaring

De wacht tijd viel mee en een aardige persoon die mijn fittest afnam

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

De lesstof is duidelijk door trainer overgebracht

Kundige trainer Locatie erg gedateerd

ja top

ja top goed uitleg ook

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Geleerd, duidelijk en zonder overbodige zaken.

Geleerd, duidelijk en zonder overbodige zaken.

Very good

I am very happy that I have cleared my course from here.

• N/A

X

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030