Leerzaam

Ik vond het heel leerzaam en had alles snel onder de knie, veel veiligheidsregelingen geleerd, zowel als de werkvloer en de trucks. Belangrijk uiteraard om te weten. Ik had fouten gemaakt en uiteraard worden die heel goed verbeterd met slimme tips. Ik heb heftruck en Reachtruck Certificaat gedaan.

Результативный

Получил очень много полезной информации

Verouderde opleidings locatie

Weinig ontvangst en het pand is hard toe aan een flinke onderhoudsbeurt.

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Mij zie je zeker terug!

Ervaring was nog beter dan dat ik had verwacht. Taoufik lest alles goed uit en is nog grappig erbij. Je bent lekker op je gemak!

goed en duidelijk

werd goed uit gelegd en het zeggen van makkelijk denken Goed lezen

Succesvol

Goede snelle uitleg van de vca Eten en drinken bij inbegrepen

Cursus was prima,

Een goede opfrisser mijn herhaling van BHV training

Top ervaring

Leraar heeft het leerstof heel goed uitgelegd ben in 1 keer geslaagd!!

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Goede leraar snel geleerd zo gedaan!

Prima opleiding centrum. Voor vak ceticaten.

• Welke cursus heb je gevolgd? Verkeer

Top ervaring

Top ervaring Top Meester

Niks tot weinig geleerd

Cursus is goed geregeld qua lunch en bijlage en ik geloof best dat Westpoort goed is, Docent Henri is alleen bar slecht, zit met cursisten te lullen over koetjes en kalfjes. Als ik hier wat van zeg of als ik tijdens zijn onzin gesprekken niet oplet vraagt hij of ik naar huis wil. Ik kom hier om te leren hoe ik veilig werk en op het einde van de dag heb ik 2,5 uur pauze gehad 1 uur stof en 4,5 uur dom gelul aangehoord.

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

it is great

The training was great but it could have been much better.

• N/A

Er werd goed uitgelegd

Zeer tevreden, al mag de lokatie wel een opfrissing gebruiken

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Geholpen door een liefe mooie dame.

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Alles is altijd goed verzorgd en we zijn weer helemaal up to date

alles is goed verzorgt en alles word goed en duidelijk uitgelegd , alleen parkeren blijft een uitdaging

My tuitor was amazing

This top up course ws well to put together, and detailed.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Een lange dag met veel informatie en een goede instructeur

De dag duurde best lang. De informatie stroom en discussies die er uit kwamen waren prima De leerkracht had een goede autoriteit en gaf duidelijk les Lunch was prima geregeld

Fijne opleider!

Westpoort is inmiddels een vertrouwde opleider voor (bij) scholingscursussen zoals bhv/ehbo, vca, heftruck en vrachtwagen gerelateerde opleidingen. Elke keer weer goed geregeld en prettige en informatieve cursusdagen! Blijf zo door gaan!

Goed en duidelijke uitleg

Ze kwam netjes en vertrouwd over

Super goede envstrak geregeld

Fijne ervaring relaxed behandeld en alles snel en nauwkeurig afgerond

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Mooie uit leg

Goed geregeld goede uitleg

UITLEG WAS GOED EN DIUDELIJK.

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Uitstekend het was een leer volle cursus zeker om aan te bevelen

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030