Een goede uitleg en veel geleerd
Dank je wel voor je review, Gerard. Fijn om te horen dat je de cursus als top hebt ervaren, met goede uitleg en dat je veel hebt geleerd. Daar doen we het voor bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Cursus Basis VCA werd ontspannen en toch serieus les gegeven. De docente was vakbekwaam en gezellig.( ontspannen, heeft humor) Lunch was goed verzorgd , heerlijke broodjes en drinken. Examen met direct je uitslag horen en als je geslaagd ben meteen je pas mee. Vrij parkeren voor de deur !
Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review, Ron. Fijn om te horen dat je de VCA cursus als ontspannen, maar tegelijkertijd serieus en professioneel hebt ervaren. Mooi ook dat de docente voor jou het verschil maakte met haar vakbekwaamheid en humor. We zijn blij dat je tevreden was over de verzorgde lunch, de examenuitslag met het pasje meteen hebt meegekregen én gemakkelijk kon parkeren voor de deur. Dat zijn precies de praktische dingen die een cursusdag extra prettig maken. Graag tot een volgende keer bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Meer dan voldoende informatie gekregen en goede praktijk oefenruimte. De trainer was ook erg duidelijk en goed.
Dank je wel voor deze mooie beoordeling, Scott! Fijn om te horen dat je de cursus als snel en goed hebt ervaren, met meer dan voldoende informatie en een goede praktijkruimte om te oefenen. Mooi ook dat je zo tevreden bent over de trainer en de duidelijkheid van de uitleg. Hier worden we blij van bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
goede deskundige goede presentatie onderwerp zou wat interessanter gemaakt kunnen/moeten worden....
Dank je wel voor je review, Paul. Goed om te horen dat je de deskundigheid en presentatie als goed hebt ervaren. Tegelijkertijd nemen we je opmerking serieus dat het onderwerp wat interessanter gemaakt zou kunnen worden. Het is belangrijk dat de stof niet alleen inhoudelijk klopt, maar ook boeiend blijft om te volgen. We nemen je feedback mee in de verdere ontwikkeling van onze trainingen, onder andere in de afwisseling tussen theorie, praktijk en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. We zien je graag een volgende keer terug bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Dank je wel voor je beoordeling, Erik. Fijn om te zien dat je ons met een 8 beoordeelt en dat je ons zou aanbevelen. Dat waarderen we zeer! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Vriendelijk instructeur, gericht feedback, leuke dag.
Dank je wel voor je review, Jelena. Fijn om te horen dat je een leuke dag hebt gehad en de instructeur als vriendelijk hebt ervaren. Mooi ook dat je de gerichte feedback waardeerde, dat is precies wat we onze cursisten graag meegeven. Graag tot een volgende keer bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Cursus VCA Vol is er eentje die vanuit mijn werk verlangd wordt. De afspraak kon snel gemaakt worden. cursusleider is een energiek persoon die iedereen scherp houdt bij de cursus en ook duidelijk uitlegt. Geeft voldoende tips en geeft duidelijk aan wat belangrijke zaken zijn voor bijvoorbeeld het examen.
Dank je wel voor je review, Martijn. Fijn om te horen dat je Westpoort als een goede keuze ervaart om je VCA certificaat te halen en dat de afspraak ook snel geregeld kon worden. Mooi ook dat je de cursusleider als energiek hebt ervaren en de stof duidelijk wist uit te leggen. Dat je aangeeft dat je veel hebt gehad aan de tips en de nadruk op de belangrijke onderdelen richting het examen, is precies waar we in deze cursus op inzetten: praktijkgerichte uitleg die helpt om goed voorbereid het examen in te gaan. We zien je graag terug voor de volgende cursus bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Nog nooit zo een complete BHV herhaling in een halve dag gehad.
Dank je wel voor je mooie beoordeling, Kees! Mooi om te horen dat je Westpoort als “altijd goed” ervaart en dat je deze BHV herhaling in een halve dag als bijzonder hebt ervaren. Daar zijn we trots op! Graag tot een volgende herhaling. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
zeer gemotiveerde docent waardoor de cursus zeer leerzaam was. leuke methode van de opbouw van de cursus, waardoor je zelf je kennis moest ophalen.
Dank je wel voor je review, Joke. Fijn om te horen dat je de cursus als leerzaam hebt ervaren en dat de gemotiveerde docent daar een belangrijke rol in heeft gespeeld. Ook jouw compliment over de opbouw van de cursus, waarbij je zelf actief je kennis moest ophalen, sluit goed aan bij hoe we onze trainingen graag vormgeven. Nogmaals dank je wel en we zien je t.z.t. graag terug bij Westpoort voor je BHV herhaling! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Prima ervaring. duidelijke uitleg en veel informatie. Klein klasje (4) dus alles zelf geoefend. Heel leerzaam
Dank je wel voor je review, Caroline. Goed om te horen dat je de cursus als een prima ervaring hebt ervaren, met duidelijke uitleg en veel informatie. Fijn ook dat je door het kleine groepje volop zelf hebt kunnen oefenen. Dat maakt het vaak extra leerzaam. Graag tot een volgende keer bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Goede uitleg, belangrijke onderwerpen werden meer aandacht aangegeven, de manier van uitleg was duidelijk, op lokatie was ook goed de koffie en eten geregeld.
Dank je wel voor je review, Hassan. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de leraar, de duidelijke uitleg en de extra aandacht voor de belangrijke onderwerpen. Fijn ook dat je aangeeft dat het op de locatie goed geregeld was, inclusief koffie en eten. Dat totaalplaatje vinden wij belangrijk voor een geslaagde cursusdag! We zien je graag een keer terug bij Westpoort voor je BHV herhaling! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
vooral de theorie ochtend was een lange zit. het praktijk gedeelte was prima maar had ook in een kortere tijd gekund
Dank je wel voor je review, Dennis. Fijn om te horen dat je de dag in de basis als prima hebt ervaren en dat het praktijkgedeelte goed was. Tegelijkertijd begrijpen we dat de theorie in de ochtend als langdradig en als een lange zit kan aanvoelen, en dat je het idee had dat het praktijkdeel in minder tijd had gekund. We nemen je feedback mee bij de evaluatie van de opbouw en het tempo van de cursus. Waar dat binnen de richtlijnen en leerdoelen mogelijk is, kijken we hoe we de theorie compacter en afwisselender kunnen maken en de balans tussen theorie en praktijk verder kunnen verbeteren. Graag tot een volgende keer bij Westpoort. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
professionele houding van de docent. alleen informatie die er toe doet.
Dank je wel voor je review, Werner. Fijn om te horen dat je de cursus als prima en dat je de docent als professioneel hebt ervaren. Ook jouw opmerking dat er alleen informatie werd gegeven die er echt toe doet, sluit goed aan bij hoe we onze trainingen graag opbouwen: to-the-point én praktijkgericht. We zien je graag voor een volgende cursus of herhaling terug bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Heb Heftruck en hoogwerker gedaan, zeer goed en professioneel curcus gehad
Dank je wel voor je review, Arjan! Mooi om te horen dat je zowel de heftruck- als de hoogwerkercursus als zeer professioneel en duidelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je na afloop met vertrouwen en de juiste kennis aan het werk kunt, en het is fijn om terug te krijgen dat dit voor jou zo is geweest. Tot een volgende keer bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Goede en prettige instructeur.
Dank je wel voor je review, Joost. Fijn om te horen dat je de instructeur als goed en prettig hebt ervaren. Dat is precies het soort begeleiding waar we naar streven tijdens onze cursussen. Graag tot ziens bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Leerkracht vertelt uit eigen ervaring waardoor je in een informele sfeer toch de leerstof tot je neemt
Dank je wel voor je review, Arie. Fijn om te horen dat de leerkracht met eigen ervaringen een informele sfeer wist te creëren, waarin je de leerstof gemakkelijk tot je kon nemen. Een prettige sfeer gecombineerd met praktijkvoorbeelden is precies wat we onze cursisten graag bieden bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Een zeer aangename ervaring opgedaan bij Westpoort! Goede ontvangst, zeer vriendelijke mensen en qua cursus een hele goede, strakke en duidelijke uitleg. Zeker een aanrader om een cetificaat te halen.
Dank je wel voor je review, Sidney. Mooi om te horen dat je je ervaring bij Westpoort als zeer aangenaam hebt ervaren. Fijn dat je de ontvangst, de vriendelijkheid van onze mensen en de strakke, duidelijke uitleg tijdens de cursus zo waardeert. We stellen het zeer op prijs dat je ons aanbeveelt als plek om een certificaat te halen. Graag verwelkomen we je in de toekomst opnieuw voor een cursus of herhaling. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Mijn eerste VCA Basis cursus was zo anders dan mijn herkansing een week erna. De eerste cursusdag met het examen kreeg ik vragen over onderwerpen die ik niet heb gehad die dag. Gezakt met 63%. Week erna (herkansing) kreeg ik zoveel meer nieuwe informatie en onderwerpen tijdens de les (die in eerste cursus niet waren behandeld) en kwamen ook terug in het examen die ik haalde met 88%. Ik ben iemand die heel praktijk gericht is en goed alles oppak als het besproken wordt in de les. De vraagstellingen van het examen zijn al zo opgesteld dat je goed begrijpend moet lezen en als dat soms je struikelblok is, dan is een goede theorie les vooraf krijgen heel belangrijk, zoals voor mij. Zonder VCA kon ik ook niet werken dus gaf meer spanning voor de herkansing ook. Gelukkig geslaagd door een nieuwe goede uitleggende docent.
Dank je wel dat je je ervaring zo uitgebreid met ons deelt, Soraya. Allereerst gefeliciteerd met het behalen van je VCA met 88%. Tegelijkertijd vinden we het heel vervelend om te lezen dat het verschil tussen je eerste cursusdag en de herkansing zo groot was. De manier waarop jij het beschrijft, is niet hoe het zou moeten gaan. De inhoud van onze VCA lessen hoort consistent te zijn en goed aan te sluiten op de exameneisen, ongeacht welke docent je hebt. We zijn natuurlijk blij dat de tweede docent jou met duidelijke en praktijkgerichte uitleg heeft geholpen om te slagen, maar nemen je opmerkingen over de eerste cursus heel serieus. We gaan dit intern bespreken met de betrokken docenten en team, zodat we scherp blijven op de inhoudelijke opbouw en de aansluiting op het examen. Als je bereid bent om ons nog iets meer details te geven, dan horen we dat graag. Daarmee kunnen we gerichter naar deze situatie kijken. Je kunt ons bellen op 088 827 3030 of mailen naar [email protected]. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
De BHV cursus was heel leuk en leerzaam. Onze leraar was echt geweldig! heel duidelijk en meeslepend. Zeer ervaren man. Complimenten daarvoor. Heb meerdere keren deze cursus gevolgd, maar dit keer was anders. Komt alleen door de leraar.
Dank je wel voor je waardevolle review, Mohammed. Goed om te horen dat je de BHV cursus als leuk en leerzaam hebt ervaren en dat juist de docent voor jou het verschil heeft gemaakt. Een duidelijke, meeslepende en ervaren leraar is precies wat we onze cursisten willen bieden. Zeker bij een cursus die je al meerdere keren hebt gevolgd. We geven je complimenten graag aan hem door. Fijn dat deze cursus voor jou zo positief is opgevallen! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Ik heb met plezier mijn opleiding kunnen volgen, veel geleerd in een korte tijd.
Dank je wel voor je review, Nina. Mooi om te horen dat je de heftruckopleiding met plezier hebt gevolgd en dat je in korte tijd veel hebt geleerd. Dat is precies waar we naar streven bij Westpoort. Fijn ook dat je ons zou aanbevelen, dat waarderen we zeer! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
een top ervaring
Dank je wel voor je review, Jim. Fijn om te horen dat je de VCA cursus als een top ervaring hebt beleefd en zo tevreden bent over de instructeur. We geven je complimenten door! Tot ziens bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
leuk, prettig en effectief
Dank je wel voor je review, Krystian. Mooi om te horen dat je de cursus als leuk, prettig én effectief hebt ervaren. Daar doen we het voor! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Professionalism, good environment, good treatment, friendly staff.
Thank you very much for your review, Gianluca. We are pleased to hear that you experienced our organisation as professional, with a good environment, friendly staff and good treatment. It means a lot to us that you feel it was money well spent! We hope to welcome you again in the future for another course. With safe regards, Opleidingscentrum Westpoort
Was een informatief en leuk dagje.
Dank je wel voor je positieve review, Daniel! Fijn om te horen dat je de deskundigheid van de docent en de training van dit niveau hebt ervaren en dat het een informatieve én leuke dag voor je was. We hopen dat je de kennis en inzichten goed in de praktijk kunt toepassen en zien je graag nog eens terug bij een volgende cursus! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Zeer leerzaam
Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je de BHV cursus als duidelijk en zeer leerzaam hebt ervaren. We waarderen het ook dat je ons aanbeveelt. Graag tot ziens bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030