Prima locatie en docent

Zie bovenstaand

Uitstekend.

goed georganiseerd

duidelijke lesstof en een goede leerkracht om het te vertellen

N.V.T

N.V.T

Voordeel van de twijfel

Mis de uitslag wat betreft goed en fout en stond niet echt perfect in het systeem

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Beetje krapjes maar voor de rest prima.

Prima cursus dag!

Goeie docent Hans Visscher! Duidelijke uitleg. Helemaal goed!

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Cursus was goed en duidelijk

Jaarlijkse herhaling, voldoende. De koffie is uitzonderlijk slecht.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Fijne instructrice met veel kennis.

Een fijne instructrice die alles goed wist uit te leggen, geduld had en verstand van zaken heeft. Ze heeft genoeg pauzes aangeboden en er is goed voor ons gezorgd.

Very good!!!

A very young and good trainer.

• N/A

Uitstekend.

Prima opleidingscentrum. Zeker aan te bevelen

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Netjes en goed geregeld

...

Goede onderhoudende docent

Praktisch, snelkookpan met een mooi resultaat!

Duidelijke uitleg, fijne sfeer

Weinig geleerd

Weinig tot helemaal niets nieuws geleerd. Per cursus 7 uur gezeten. Effectief misschien per cursus een half uur nuttige info gehad.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Ik raad aan, alles is snel, duidelijk en begrijpelijk

Ik raad aan, alles is snel, duidelijk en begrijpelijk

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

cursus goed, lesruimte erg onder de maat

Wij hebben de curcus gevolgt in Lokaal 3, hier was bij totaal geen ventilatie aanwezig. Wij zaten daar met 15 personen, de ventilatie dient dan minimaal 475m3/h te zijn. luchtbederf was in de 1e 2 uur al zodanig dat het CO2 percentage alle normen overschreed. Dit daar we een cursus volgde met betrekking tot veiligheid en gezondheid.

Goede opgeleiden vakmensen

Ze zijn heel vak kundig heb zeer goede ervaring met Westpoort opleidingen. Heb me heftruck behaald en tevens 7 uur voor me code 95

Prima face fit test

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Prettige ervaring

De BHV herhaling cursus heb ik als erg prettig ervaren. De trainer was duidelijk in zijn communicatie, korte lijnen, er was voldoende tijd om oefeningen te doen. De indeling beviel mij uitstekend. Blijf zo door gaan. Bedankt voor de service en tot volgend jaar.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Duidelijke cursus en lekkere lunch

Fijn om met koffie en thee te beginnen. Goede uitleg en instructies en er wordt voldoende feedback gevraagd. Brandje blussen was leuk. De lunch tussendoor was ook ruim voldoende en lekker. Fijne, leerzame dag.

Redelijk bereikbaar.

Redelijk

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Goede ervaren instructeur/leraar

Helaas is VCA niet beroeps gebonden opleiding maar later werd er uitgelegd waarom. Het pand was duidelijk aan onderhoud toe. Genoeg te drinken, het broodje was hard en koud. De VCA opleiding was goed en ook de leraar/instructeur was goed gedegen en ervaringsdeskundige man met een goede en duidelijke uitleg.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

De cursus op zich was goed. Wel lang.

Het gebouw op zich mag wel een likje verf gebruiken. De toiletten mogen ook wel een update krijgen. De lunch was slecht, droge broodjes, je kon er bijna iemand een gat in de kop slaan.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030