goede ervaring

Geen moeilijke cursus. De uitleg van het theorie vond ik wat minder. De details werden minder besproken. Dit betrof de hoogtes van de truck, vrije o.a. doorrijhoogte, type pallet en type banden. Voor mijzelf is dit duidelijk, 6de keer examen, maar voor iemand die deze cursus voor het eerst doet mag dit beter uitgelegd worden. De praktijk was uitstekend.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Goede cursus, accomodatie kan verbetering gebruiken.

Bij de koffieautomaat stonden vieze bekers. Hier blijft de hygiëne duidelijk achterwege. Bij het urinoir is geen mogelijkheid om de handen te wassen. Geluid uit ander klaslokaal was overduidelijk te horen. In klaslokaal 5 staat een paal, als het scherm niet in het midden staat, wat eerst het geval was, ziet iemand steeds de paal voor het scherm. Verder wordt ons bij de heftruckcursus geleerd dat stellingen gekeurd dienen te zijn, anders mag je deze niet gebruiken. Ook na lang zoeken is er geen goedkeuring waargenomen. Dit kon ook niet omdat er wel veel mankementen door ons zijn geconstateerd. Verder is de lunch wel heel minimaal. Ik twijfel daarom ook wel heel erg om bij uw vraag over aanbeveling een ja te plaatsen.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Fijne cursusleider, inhoudelijk prima on orde

Cursusleider Jasper maakte er een sport van iedereen te betrekken bij zijn verhaal. Dit zorgde er voor dat iedereen scherp en geintresseerd bleef. Faciliteiten waren prima op orde, lunch was prima verzorgd.

Cursus was goed

Veelste weinig parkeerplekken.

Niks geleerd

Niks geleerd op de cursus meer dagje uit hapje eten

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Parkeren was even een dingetje

Heel goed cursus

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Docent was heel duidelijk en goed

Het pand is wel heel erg verouderd Lunch was gewoon.

Alles was goed geregeld

Cursus werd gegeven door Mo deze gaf les en uitleg op een leuke manier en duidelijk

Kan korter de cursus

De verhouding tussen heftruck en reachtruck is niet voldoende. Het is te gerelateerd op een heftruck.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Goeie training en leuke dag

De vorkheftruck training was informatief, maar de instructeur zorgde er ook voor dat het een leuke dag werd. Super!

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

les materiaal was prima, alleen de docent was slaapverwekkend.

slaapverwekkend!

Goed geregeld

Hi, Snel schakelen vanuit systeem om cursus om te zetten van een dag naar herhaling. Snelle anticipering. Kon zo aansluiten bij een andere groep. Instructeur bevlogen jongen die de stof/ praktijk levendig en duidelijk overbrengt.

prima cursus

cursus is losjes opgezet, als enig puntje zou er iets van een boekwerk bij mogen. de docent was vlot en heeft genoeg kennis!

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Prima ontvangen en in 1 dag het VCA certificaat gehaald. Duidelijke les stof en uitleg. Tussendoor koffie en broodjes, prima geregeld.

Goede uitleg.

Prettig

Top geregeld

Goede duidelijke uitleg Lunch toppie

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Prima geregeld flexibel qua datums en goede instructeurs

Staat hier boven

Goede cursus locatie, Leerzame cursus

Goede cursus, goed uitgelegd. mooie locatie

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Simpel maar goed.

Alles in het teken van slagen voor de cursist.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Goed te volgen Cursus (docent)

Zoals gewoonlijk goed te volgen cursus, niet anders verwacht. Goeie service medewerkers west poort Alleen parkeer gelegenheid Apeldoorn kan beter.

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Goede instructeurs

Opleiding Code95 gedaan..heftruck rijden en bedienen...

1 op 1 training :)

Ik was als enige cursist ingepland. Ik had er geen problemen mee maar het lijkt mij voor een trainer minder prettig aangezien je alle vragen aan 1 cursist stelt en geen interactie hebt met een hele groep. Al met al, hele leuke training. Duidelijke uitleg, spontane trainer.

goede training

Docent bracht de lesstof luchtig over. Lunch was prima. De toileten mogen wel iets schoner. Al met al goede training gehad.

Was nodig

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030