geweldig instructeurspersoneel

Leuke sfeer, professionele, vriendelijke bemanning.

Goede theoretisch & praktische BHV-cursus

Een geintegreerde leerzaam proces, voldaan aan: -vergaren kennis en -toegepaste vaardigheden;

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Ik zelf heb geen behoefte aan een cursus maar het moet voor code 95. De leraar deed het prima . Normaal val ik snel inslaap dat had ik nu niet .dat was voor mij een hele plus omdat ik anders de hele dag vecht tegen mijn slaap.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Was weer een gezellige BHV herhaling.

Is alweer mijn 10+ herhaling onderhand wel gesneden koek. Reanimeren en brandje blussen mag van mij wel wat strenger getoetst worden.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Was heel goed De cursus heeft mijn heel goed gedaan de opleider die de cursus gaf heeft het ook heel goed opleiding gegeven goeie uitleg en alles vertelt wat wij nodig had voor de examen

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Prima georganiseerd en kundig gepresenteerd

Was een zinvolle prettige dag met een goede interactie tussen de mede studenten en leraar

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Dat het wel goed geregeld is

Excellent

The lesson was up to the level expected and the class was open and cordial

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Goede locatie, goede docent!

Zie boven

Super goed

De man die de vca-vol cursus geeft doet dit geweldig, hierdoor ben ik geslaagd ondanks mijn examen stress

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Zeer te vrede over de cursus en vooral de manier van uitleg

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Prima opleiding wat eigenlijk al gegeven moet worden aan iedereen die de basisschool verlaat.

Zeer nuttige opfris cursus gegeven door een uitstekende docent. Alleen het lesgebouw is niet meer van deze tijd.

Superfijne BHV herhaal cursus

Met deze docent kom je tot de essentie van het BHV op een kantoor, erg fijn. Het enige puntje van kritiek is echt de rookzone voor de ingang, het is verschrikkelijk als je om 08.00 uur in de ochtend zo wordt verrast door de geur van uitgedrukte sigaretten. Ik hoop dat jullie daar echt een andere oplossing voor zullen vinden. Ik snap wel gezien de opleidingen dat de meeste van jullie klanten rokers zijn, maar voor de niet-rokers is dit echt niet te doen. Mvg,

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Alles word heel duidelijk uitgelegd.

Het word allemaal op een duidelijke en rustige manier uitgelegd.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Effectieve manier van lesgeven, heel concreet zonder poespas.

Prima opleider - Jasper !!

In 1 keer geslaagd

Na een dag met duidelijke uitleg in één keer het examen gehaald.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

leuke dag goede uitleg eneen prima docent

zie boven

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Prima cursus, goede uitleg. Alleen de koffie is niet echt lekker, sorry.

Enthousiaste docenten!

De docenten van Westpoort weten de cursussen op enthousiaste en praktische manier over te brengen!

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Dudelijk uitleggen, zorgheid van de mensen,vriendelijk

Top people.

nuttige cursus

toch weer iets geleerd, en op de hoogte van nieuwe regels zeker de moeite waard

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Zoals altijd is alles top verlopen

Goeden uitleg ook voor de mensen die de cursus in Engels krijgen, en veel geduld voor de mensen

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Super !

Aardige leraar, netjes optijd. En duidelijk

Great instructor

All great

• N/A

Fajna atmosfera, super wykładowcy,na prawdę dobrze wszystko tłumaczą,i ogólnie było super, warto na prawdę, polecam każdemu

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Niedostępne

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030