Veel theorie en weinig praktijk

Veel theorie en weinig praktijk

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Westpoort waddinxveen kom ik graag voor cursussen

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een juiste adres om cursussen te volgen.

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Goed geregeld

Goed en duidelijk les gehad zo wel praktijk al theorie .lunch was goed ,maar de koffie nee maar al tijd wat te zeuren. Voor de rest echt heel goed geregeld!

Duidelijke uitleg

Goed verzorgd en duidelijke uitleg

Snel en professioneel

Fijne cursus dag gehad , professioneel verzorgd. De theorie en praktijk gedeelte zijn ruim voldoende qua stof en tijd voor het benodigde certificaat. In mijn geval heftruck en Ept.

Duidelijke les

Alles werd duidelijk uitgelegd

goede curses

de cursus is oke het was alleen heel koud omdat de kachel het niet deed

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

duidelijke training, gericht op het examen,

Goede voorbereiding op examen. Inhoudelijk dus om echt meer te leren over de achterliggende gedachte van veilig werken is de cursus te kort.

Leuke cursussen gehad

Ik heb vorige week een aantal cursussen gevolgd en het was leuk en interessant

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Was leerzaam

Ik had ooit bhv gehad maar was wel weer leerzaam om het weer te doen

zeer vriendelijk

Kan alleen als postief ervaren, mederwerkers vriendelijk. Goed verzorgende lunch.

Leerzame dag.

Ik heb een leerzame dag gehad. Een fijne cursusleider en een prima verzorgde dag.

Goed bereikbare locatie

Goed bereikbare locatie. Goede BHV -herhaling, duidelijk en veel pratijkvoorbeelden

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Prettige cursus alleen minder goede locatie

De cursus was erg prettig om te volgen. De leraar wist veel en kon het goed overbrengen. Ik heb er zeker wat aan gehad. Ik moet wel aangeven dat ik de ruimte minder goed vond. Het is een ongeventileerde ruimte waardoor ik en wat andere aan het einde last hadden van hoofdpijn. Ik heb daar echt last van gehad.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Goeie sweer en gezellig mensen

Goeie instructeur geeft goed uitleg

Goede cursus

Het was een leerzame en duidelijke cursus. Alles was duidelijke en goed uitgelegd.

Verfrissend

Verfrissend

Certificaat in 1 dag!

Aangename cursus gevolgd. Wel vroeg beginnen maar daarom geen files. Goede sfeer in het lokaal, mede door de cursusleider. Je wordt op een goede en professionele manier voorbereid op het examen.

Mooie kerel die Eric Was niet saai leuk verhaal Top

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Niet slecht maar wel verbeterpunten

Bij de locatie in Amsterdam geweest, waar parkeren altijd een drama is. Kan westpoort natuurlijk niet veel aan veranderen, maar het blijft wel vervelend. De uitleg, tussendoortje, lunch en praktijkruimte zijn wel ok. Voldoende pauzes tussendoor om even te roken of de concentratie te breken. De uitslag van examen aan het einde van de laatste dag gekregen, heel fijn dat je niet het weekend hoeft af te wachten. Maar het wachten op het certificaat duurde veel te lang. Daarover ook meermaals contact gehad met westpoort.

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

een goede instructeur is de basis van een goede cursus

De heer Paweł is een zeer competente en ambitieuze persoon. Alle informatie op een goede manier overbrengt. Laat veel zien en legt veel uit.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Alles prima geregeld, goede locatie, goede docenten.

Ik heb mijn BHV cursus als positief ervaren. De docent ( Karel ) legde alles duidelijk uit, waardoor de lesstof makkelijk op te nemen was. Locatie, catering etc. was prima geregeld.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Vroeg voor in de schoolbanken maar prima voor elkaar

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Heb genoten van de leraar

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030