Erg leuke en leerzame dag.

Ik heb een erg leuke en leerzame dag gehad. De instructrice was duidelijk, behulpzaam en ook in voor een grapje hier en daar. De simulator was in het begin even wennen wegens het ontbreken van het gevoel met de vrachtwagen ten opzichte van het echt. Af en toe stotterde het beeld wel eens, met name in of na een bocht, waardoor je 'overcorrigeerd' en dan even opnde verkeerde weghelft of op de stoep terrecht komt. Ook was in mijn optiek de registratie door het systeem over van de weg raken niet juist. Ik had in sommige oefeningen een aantal keer dat ik van de weg zou zijn geraakt, maar na terug kijken van de beelden vond ook de instructrice nergens bewijs daartoe. De hele simulator is een heel gevoelig systeem neem ik aan, maar ze zijn op dit moment al best ver gevorderd is de VR brillen, dus misschien is dat voor de toekomst wel een optie om dat te gebruiken ipv de 3 schermen. Zal ook qua energie wat meer kostenbesparend zijn.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Duidelijke lesstof

Complimenten aan de Rob (onze leraar). Was zeer duidelijk in de uitleg en kennis van zaken. De versnaperingen kunnen wel wat uitgebreider, het is toch een lange dag als je om 7 uur start en pas rond 16:30 klaar bent. Misschien in de koffiepauzes nog iets van koek of zo. Voor de rest een geslaagde dag :)

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Goede ontvangst bij binnenkomst.goeie uitleg

Erg goed

heel goed, ik heb een hele goede uitleg gekregen

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Leuk gemaakt door docent

Ondanks de taaiere stof was het een leuke cursusdag door de docent. Leuk en interessant gebracht.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Cursus (herhaling) was goed te volgen

De cursus was goed te volgen, lekker snel en simpel.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Super lesdag met goed eindresultaat

Hele dag cursus gehad met als einde een examen. Om 12.00 u een lunch, deze was ook goed geregeld. Lesdag zeer leuk gedaan met als eindresultaat een certificaat.

Prima cursus, troosteloze accomodatie

Prima cursus die ook op een leuke interessante manier is gegeven. Het pand ad binnenkant is troosteloos.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Erg prettig om de cursus te volgen

Leuke leraren , duidelijk en niet vervelend om te volgen.

• Welke cursus heb je gevolgd? E-Learning

Bedroefd

Wij kwamen in koud lokaal zonder boxen.na twee uur een ander lokaal.de Pop beademen kon niet .alles wordt erin gestampt.wc gewoon smerig .om 1 uur klaar .brandje blussen deden we ook maar niet.zonde van mijn tijd en geld.

Super goed.

Ik ging voor heftruck , en we hadden een zeer goede begeleiding. Hij legde alles zeer goed uit. En de stemming was prima !

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Door een zeer motiverende en inspirerende docent gedurende de dag goed voorbereid op het examen wat meteen na de lesdag afgenomen wordt. Het slagingspercentage is zeer hoog, zag ik. Ik zou het zeker aanbevelen om Bij Westpoort een opleiding te volgen.

Ook goed!!!

Zeer goed.

Oemar is 1 van de beste. Hij geeft goed les. Heeft tijd om te luisteren en beantwoord elke vraag deskundig en compleet. Hele goeie ervaring. Klopje op de schouder van Oemar!!!

Helemaal top

Leuke docent heldere uitleg theorie en praktijk De tijd vloog met als resultaat een certificaat heftruck ik heb mn vca hier ook gehaald Westpoort is een aanrader

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

De les was duidelijk en correct. Er was alleen een probleem voor het examen met het inloggen of zoiets. Duurde iets langer voor we konden beginnen met het examen. Maar we hebben het gehaald, dus prima.

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Waardeloos

Waardeloos geleuter en zonde van mijn tijd, het is voor de punten dat ik gebleven ben

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Fijne docent, leuke BHV dag

Leonard bracht de les 'luchtig' metmet goede intreactie en afwisseling.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Hele leuke en leerzame dag

Een zeer gemotiveerde en kundige docent, die de stof goed en met veel voorbeelden aanbood, waarbij ruimte was voor interactie.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Lang dagje maar prima te doen.

Vroeg begonnen al om 07.00 aanwezig. Stof voor vca is langdradig maar leraar was goed. Genoeg pauzes tussendoor waardoor we nog even van het zonnetje konden genieten. Lunch was oké maar kan beter. Omdat het zaterdag was kregen we nog een broodje bal om 09.30. Veel Polen en Oekraïne,s waardoor je je als Nederlander in de minderheid voelde, gelukkig hadden ze een eigen klaslokaal en leraar. Examinator streng maar rechtvaardig.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Snel en accuraat. Goed geregeld.

super goed

heel goed geregeld allemaal

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Leerzaam

Mooie leerzame dag

Digitale tachograaf

Hoe een saaie cursus een leuke ervaring kan zijn door een zeer goede instructeur!

Super !!!

Goede cursus leider en goede afwisseling theorie praktijk. Het ging om de cursus veilig werken met de Autolaadkraan.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030