Prima cursusdag gehad

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Prima, niet super maar prima.

Uitnodiging heel laat ontvangen, maar verder op locatie prima geregeld.

Zee zijn toppers

Aardige mensen met goed uitloggen over opdrachten en goede service

Alles was duidelijk uitgelegd

Goeie ervaring.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren, ook de locatie en het eten. Prima geregeld

Superrr

Het was duidelijke en rustig uitleggen. Ging echt super mee Was echt goei dag

Super klantenservice

Ben telefonisch te woord gestaan door lindy en hebben samen de cursussen uitgekozen. Erg klantvriendelijk en zeer bekwaamd was deze dame!

Was goed

Het was goed en grappige

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Het lesgeven was heel goed.

Ik heb een leuke dag gehad bij westpoort en een goede les gehad

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Goed gevoel bij de examen

Leerzaam

WAS GOED EN DUIDELIJK

GOED

Fijne trainer

De trainer gaf goed en duidelijk uitleg. Ik was erg nerveus voor mijn examen maar Mr. Yamani heeft er voor gezorgd dat ik het heb gehaald!

TOP

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Alles was perfect, het laatste contact dramatisch

De cursus was goed en beoordeeld met een 9 op het evaluatieformulier welke op het eind van de dag ingevuld is. Echter de spammerige mail waarin ik nogmaals mijn mening moet geven, daar heb ik geen enkel goed woord voor. Stop met deze onzin en lees gewoon evaluatieformulier en. Of vullen we die voor niets in???! PS heb je zélf wel eens gelezen wat er nadat je de ster(een) hebt gegeven moet doen om deze retour te sturen? Kansloos

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Prima geholpen, slechte administratie

Ik had u 4 of 5 sterren willen geven voor de service intern, ware het niet dat ik nu al twee keer een herinnering voor de factuur heb gekregen, terwijl ik die aan de balie volledig voldaan heb door deze te pinnen. Ik heb u daarover gebeld en uw medewerker bevestigde, dat ik deze herinnering als niet verzonden kon beschouwen. Nu krijg ik verdorie weer een herinnering, Volgt er nog een, dan doe ik in het vervolg geen zaken meer met Westpoort. Mvg Arie Brakel

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

O

O

Goede duidelijk uitleg van cursus VCA VOL

Gezien de lange duur van de cursus en aansluitend 70 vragen als examen heb ik de uitleg als zeer prettig en informatief gevonden. ik heb de cursusleider gecomplimenteerd met zijn prettige manier van uitleg.

super

Ik vond mijn instructeur erg sympathiek en heb veel kunnen lachen, ook nog mooie score gehaald zonder voorbereiding of eerder ervaring met VCA!

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Leuke cursus alleen de koffie was smerig

Cursus was top leuke dag gehad goede trainer Enigste verbeterpunt is de koffie die was niet te drinken en zat rare smaak aan

Matig

Matig

Goed geregeld

Wederom goed geregeld en duidelijk , het meenemen van werkschoenen zou ik bij voegen in het regeltje legitimatie meenemen . Ik vond dit onduidelijk , of ik heb een mail gemist !

Cursussen Code 95 snel kunnen volgen

De herhalingscursussen Code95 konden in 2 weken tijd zonder problemen gevolgd worden. Complimenten aan jullie administratie voor het snelle vastleggen van de aanvrage. Fijne cutsusleiders.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Goeie theorie en praktijk lessen gevolgd , alleen jammer niet genoeg materiaal aanwezig voor het examen met 9 man

• Welke cursus heb je gevolgd? Steigerbouw

Goede uitleg

Isa en leerzame dag geweest

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030