Goeie cursus

Goed geregeld

top

gezellig fijne docent mvg Frits

Goede opleiding, prima faciliteiten

De opleiding was goed, alle onderwerpen werden uitgebreid behandeld en de docent kon de stof goed overbrengen en ging ook goed in op de vragen uit de groep. De faciliteiten waren prima.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Kon parkeren en genoeg pauzes

Makkelijk te vinden

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Goede uitleg en duidelijk met humor

Leuke dag gehad en mijn vca vol in een keer gehaald

Een dag om te leren

ik vond de aanvang erg goed en de doorloop naar het examen.

Slecht

De lokalen niet verwarmt Toiletten sterk verouderd en niet schoon. Lunch slecht. Tijdens de praktijk was er nog een cursus hoogwerker. Wij konden onze instructeur niet verstaan door het enorme lawaai van de hoogwerker die op dat moment bediend werd.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Goede morgen Bij binnenkomst een bak koffie, dan wordt je opgehaald en naar het lokaal gebracht. Hele fijne docent voor de cursus VCA-vol, complimenten aan Mo, voor zijn duidelijke uitleg en kennis. In de middag een prima lunch met broodjes en drinken. Proefexamen gemaakt en aansluitend het examen met een goede afloop

het was koud

Ik heb met mijn jas aan in het locaal gezeten , de instructie was goed, maar het was bijzonder koud. er zaten 5 van de tien mensen met een jas aan. en 5 minuten voor dat de curses begind even de airco aan zetten werkt niet dan krijg je koude lucht in je nek geblazen.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Training goed. Trainer zeer goed. Parkeerruimte viel tegen.

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Goed geregels

Leerzame dag

Beste Lindy ; erg blij weer met het certificaat van de heftruck en de uren voor de code 95 , alleen jammer dat je er geen pasje bij krijgt ( zou voor de chauffeurs voor onderweg ) erg handig zijn , verder een leerzame dag geweest en goede uitleg van Danny. Mvrgr Henk van der Voort

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Organisatie vooraf en achteraf dik in orde. Instructeur matig.

Van het inschrijven tot de afhandeling naderhand verliep alles vrijwel vlekkeloos. Super in orde. Helaas was het enige minpunt de instructeur die voor mij totaal niet klantvriendelijke was en vooral zichzelf graag hoorde praten.

veel geleerd

goede uitleg, fijne sfeer lekkere koffie

Zeer goede ervaring met Westpoort

Al jaren schrijven wij mensen in voor het behalen of verlengen van VCA, Hoogwerker, Heftruck certificaten. Contact verloopt altijd soepel, goed en duidelijk evenals het behalen van je certificaat.

Geweldige les gehad

Duidelijke uitleg En in 5 uur tijd bhv herhaling gehad.

Perfectly!!!!

Sebastian was the guy that i did my heftruck certification, Very nice teacher to be honest The best!! I suggest you guys to go there

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Altijd iets wijzer van geworden

Was erg leerzaam en de catering was ook super goed!

Goed uitgelegd cursus

Alles was goed uit gelegd,optijd een kopje koffie het eten was ook wel goed.

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

GOED

UITSTEKENDE OPLEIDING ZOU HET IEDEREEN AANBEVELEN

Prima cursus

Duidelijke uitleg in ontspannen sfeer

Great

The course was very professional and in a great atmosphere

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030