Behalve de eerste 3 kwartier waarin naar mijn smaak teveel werd uitgewijd over kennismaking e.d. ging het heel rap en to the point met een uitstekende docent die effectief het nut en de doelstellingen wist te bereiken. Prima dag gehad! Groetjes J.P.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Lange dag, maar wel goed en gezellig.

het was een erg lange dag, van 7 tot 3. Ik denk dat onze instructeur het makkelijk in 4uur had gekund. Erg aardige gast. Gaf echt les met plezier. dikke plus voor hem

Goede leerzame cursus

Ondanks dat we dit ieder jaar doen, heb ik een goede en weer leerzame cursus gehad,

slecht georganiseerd

bij aankomst was er niemand om ons als leerlingen op te vangen , hek was gesloten , voordat we waren begonnen was het 9uur dus alles werd versneld afgerond .. ik persoonlijk was blij met de lerares . zij was vakkundig genoeg om de klas alles uit te leggen wat we nodig hadden gewoon onprofessioneel van Westpoort moet wel erkennen dat dit de eerste keer is dat ik bij westpoort een opleiding heb gehad .. dus hoop dat het eenmalig is

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Het is veel te koud op de locatie den bosch

Kwaliteit van de lesstof is ruim voldoende, Kees verstaat zijn vak. De locatie zelf is zwaar ondermaats, veel te weinig parkeerruimte, en de locatie zelf is niet verwarmd. Dit is onmenselijk en zeker in de winter niet te doen.

Kiváló

Az oktató nagyon színvonalasan tartotta meg az előadást.

• Ajánlnál minket? Yes
  • n.a.

Leuke cursus. Veel geleerd

Leuke trainer. Wist ons goed mee te nemen de hele dag. Enige minpunt is de verwarming defect. Heb hele dag in winterjas gezeten. alles er om heen was goed geregeld!

Goede cursus gehad

Fijne cursus gehad Alles goed door Arno uit geleg Zou deze nog wel een keer willen doen voor code 95 Als dit mogelijk is Die 8 uurtjes waren zo om Fijne dag gehad

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Goede uitleg gehad voor de rest prima geregeld

zonde van mijn tijd

ik heb een vca vol cursus gedaan , en we moesten allemaal komen op zaterdag ochtend al om 7 uur . allemaal informatie gekregen waar je als zzp-er totaal niets aan hebt en niets mee kan , smiddags een examen gedaan waar alleen maar vragen is stonden over onderwerpen die smorgens niet waren behandeld , als we om 11 waren gekomen dan was dat vroeg genoeg geweest , dus 229,00 voor een cusus waar je als zzp-er eigenlijk geen bal aan hebt dat vind ik wel heel veel geld , komt verder bij dat de koffie en de broodjes wel bij de prijs zaten inbegrepen , maar dat ze in dat oude gebouw niet eens een kantine hebben . 4 januari ga ik maar snel vergeten , het is een dag dat ik veel nuttigere dingen had kunnen doen

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Er werd goed les gegeven

Het was begrijpelijk.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

cursus inhoud oke, faciliteiten locatie zeer slecht

overal was het koud, wc oud en vuil, parkeren een drama

Deskundig

Prima ontvangst, deskundig en verzorgt

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Nuttige cursus

Opfriscursus voor mij AED was nieuw voor mij lekkere broodjes tijdens de lunch

Opleidingen prima

Heb nu VCA en Vorkheftruck bij jullie gehaald. Dinsdag waren de toiletten schoon, vandaag vrijdag was het vies en zoals het er uitzag al zeker meerdere dagen niet schoon gemaakt.

Gemoedelijk

Gemoedelijke sfeer en duidelijke instructies. Makkelijk parkeren en lunch inbegrepen. Prima dus.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Een prettige dag met goeie begeleiding .

Erg netjes geregeld allemaal goed les gehad en de examen afname ook goed en duidelijk ,zelfs lekkere broodjes, en en wat snoepgoed met koffie Meerkeuze en vraagstellingen voor een dyslect als ik wat lastiger ,maar dat is altijd al zo geweest .

Leuke locatie

Je werd vriendelijk onthaald, leuke leraar.

zeer goed

hele fijne leraar was top dag claudio had ik

gewoon goed.

goed.

Leuke cursus

Ik dacht eerst wat voor cursus zal het zijn.Het was toch wel een leerzame ervaring

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

To the point!

Bhv herhalings cursus Halve dag herhaling waarbij de "oh ja"punten weer naar voren komen. cursus werd door Arno pakkend en op een prettige manier gegeven.

Duidelijk en vermakelijk.

Cursus was op grappige en duidelijke wijze gepresenteerd. Niet eerder zulke droge stof uitgelegd gekregen en geen moeite gehad met wakker blijven. Docent wist waar hij het over had en hoe hij het over moest brengen waarbij hij contact met de groep hield.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Tip, Bij de start v.d. cursus zou een platte grond gegeven kunnen worden met vlucht mogelijkheden op een platte grond. Ook de verzamelplaats, ontruiming/BHV organisatie etc. en huisregels. Meer omdat jullie ook BHV geven zou het denk ik professioneel overkomen. Gewoon als start in alle presentaties. Ik miste dat.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

cursus prima, parkeren is een probleem

prima dag gehad met enthousiaste docent.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030