Uitstekend, leuk bedrijf om je certificaten te halen!

leuk bedrijf om je certificaten te halen! Ik heb theorie en praktijkles gekregen van Dannis. Topvent, weet veel over van alles en je kan goed met hem praten.

Duidelijke heldere cursus

Ik heb de cursus als zeer leerzaam en nuttig ervaren. De instructeur was zeer prettig en duidelijk.

Geen 1 rechte lijn en onzettend rommelig

Aankomst locatie is al een ramp ivm beperkt parkeer. Cursus heeft geen orde. Verschrikkelijk rommelig. Onderwerp en uitleg word halfverwege gestopt om iets anders uit te leggen.In de laatste 5min word een c02 blusser in de handen gestopt om snel een brandje te blussen en erna mocht je vertrekken. Je mist gewoon de orde en uitleg aangezien de BHV een belangrijke onderdeel is in ons dagelijkse werkzaamheden. Het gebrek van interactief matriaal, soorten brandblusser, dekens, reanimatie pop (waardop de metingen gedaan word- hoe hard je drukken/ hoeveel je moet ademen enz) is op te merken

Was oke

Had liever meer praktijk gezien, we zijn voor herhaling meeste weten we wel. Al maar praten duur een middag wel lang. We waren met 18 man als je dan i.p.v 1. Pop 4 of 5 had gehad kun je mooi ff oefenen. 2x5 en 2x4 man in een clubje. Kun je alles op elkaar proberen met verband en zij ligging.

Snel vakkundig en proffesioneel

****** 6 sterren

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Duidelijk en goede uitleg van de lesstof.

De locatie was goed te bereiken. De mensen waren vriendelijk en behulpzaam. De catering wad ook goed vor elkaar.

Zie hier hierna.

Een dag van bijna 10 uur waarin je al om 07.15! begint om je het studiemateriaal eigen te maken waarover je dan aan het eind van de dag examen moet doen, is te veel van het goede, het is inefficient.

Prima cursus

Een prima cursus - een deskundige instructeur (die uit eigen werkomgeving ervaringen kon delen) en nergens een probleem in zag hooguit een uitdaging

Goed geregeld.

Snel handelen. Werd goed geholpen om verschillende cursussen te boeken

Top geregeld

Ben nog niet klaar moet nog meer cursussen volgen

hallo, zeer goede cursus

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

zonde van mijn dag

we moesten om 7 uur al beginnen , op zaterdag ! als zzp-er moet je tegenwoordig je vca -vol hebben , maar de stof die je daar tot je moet nemen sluit daar totaal niet op aan . smiddags was het examen . maar daar stonden bijna alleen maar vragen in die niet waren behandeld , en waar je als zzp-er in de bouw dus helemaal geen bal aan hebt . je moet 229,00 ex btw betalen , daar zitten dan wel koffie en broodjes bij , maar ze hebben daar niet eens een kantine . het is een heel oud gebouw , waar ik als ik zelf een opleidingscentrum zou hebben mijn leerlingen niet in zou willen ontvangen al met al een hele teleurstellende dag die zonde van mijn tijd is geweest , als ik nog is een andere cursus wil gaan doen,dan ga ik daar niet meer heen

In een woord Top!

Zeer deskundige docenten met een vleugje humor! Goede lunch werd verzorgd en een snack tussendoor. Kortom een aanrader voor iedereen!

Nuttige en leuke cursus

Ik heb mij prima vermaakt en er zeker wat van opgestoken. Ik mag weer 5 jaar rondsjeesen!

Heel goed.

Ik werd goed ontvangen en kreeg een lekkere lunch. Bedankt!

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

prima locatie en vriendelijke dame achter de receptie

zie bovenstaande

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

De mensen waren vriendelijk, de les was duidelijk. De docent kon alles heel goed uileggen zowel theorie als paktijk.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Method of teaching used was great

Great teachers with such method of teachings if applied one will definitely succeed without stress. I recommend 100%

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Great experience and excellent instructors.

Everything went well from arrival until the end of the training, good clear information coming from the instructors.

• N/A

Hh

Picabelo leerkracht

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Het was een goede instructeur

Goed bezig

Goede begeleiding

Ik was bloed nerveus maar dankzij de goede begeleiding van de leraar is het zelfs mij gelukt om VCA VOL te behalen dank daarvoor!

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Erg matige training, matige instructeur

De training was beneden peil. Instructeur was een deel van zijn spullen vergeten. Training was daardoor niet compleet. Kennis van de instructeur was niet op niveau. Vertelde dingen die haaks stonden op wat er in de presentatie stond.

Prima uitleg gehad

Kreeg van de docent prima uitleg zodat ik de stof goed en snel eigen kon maken en ook praktijkles was uitstekend

Het was goed geregeld

En de eten was ook goed geregeld

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030