Goeie opleidingsplek

Zeer vriendelijke mensen Alles goed geregeld

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

zelfde instructeur ieder jaar verschillende info, locatie slecht

volg al 20 jaar bhv cursussen (herhalingen). Via verschillende wegen ivm wisseling werkgever. vind dit veruit de slechtse. nu paar jaar op rij deze locatie (shertogenbosch); waardeloze parkeergelegenheid, ruimtes slect geventileerd, geen lunch, koffie niet te drinken instructeur; overtuigd dat ze het goed weet echter geeft ze niet ieder jaar dezelfde info, ze houdt de groep goed samen maar is ontzettend saai om de aandacht erbij te houden. haar intentie is absoluut goed.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Een ontzettend leerzame en prettige BHV training met de perfecte balans tussen theorie, praktijk en

Ik heb mijn BHV cursus bij Opleidingscentrum Westpoort in Waddinxveen als fantastisch ervaren. Vanaf binnenkomst merkte ik dat alles goed georganiseerd was: duidelijke ontvangst, prettige sfeer en een docent die direct vertrouwen gaf. De opbouw van de dag was heel logisch. Er was een fijne balans tussen theorie en praktijk, waardoor de informatie goed bleef hangen zonder dat het een lange “luisterdag” werd. De theorie was helder uitgelegd, met duidelijke voorbeelden en toelichting op waarom bepaalde handelingen zo belangrijk zijn. Geen droge stof, maar echt toepasbaar op situaties die je in het dagelijks (werk)leven kunt tegenkomen. Mijn docent, Sylvia, was bovendien een fijne leerkracht. Zij had ontzettend veel praktijkervaring en wist die verhalen op een manier te vertellen die tot de verbeelding spreekt. Door haar voorbeelden ging de theorie veel meer leven: je ziet voor je wat er mis kan gaan, maar óók wat je concreet kunt doen om te helpen. Dat gaf mij niet alleen kennis, maar ook zelfvertrouwen om te handelen als het er ooit echt op aankomt. Tijdens de praktijksessies, zoals reanimatie, AED-gebruik en het handelen bij verschillende letsels, was er ruim de tijd om te oefenen en vragen te stellen. Sylvia keek goed mee, corrigeerde waar nodig en gaf iedereen persoonlijke aandacht. Geen “productie-dag”, maar echt gericht op wat jij als deelnemer nodig hebt om het onder de knie te krijgen. Wat ik ook erg waardeerde, was de nadruk op herhaling. Het besef dat BHV geen eenmalig trucje is, maar iets dat je moet blijven opfrissen zodat je in noodsituaties niet bevriest, maar weet wat je moet doen. Dat is voor mij echt blijven hangen: herhaling is key als het er écht op aankomt. Alles bij elkaar heb ik de dag als ontzettend waardevol, professioneel en prettig ervaren. Ik liep de deur uit met het gevoel: “Als er nu iets gebeurt, durf ik verantwoordelijkheid te nemen.” Kortom: een dikke aanrader voor iedereen die zijn of haar BHV wil halen of opfrissen.

x

Slechte instructeur

De instructeur was alleen maar bezig met hij zelf overal van vond. Hij sprak meerdere malen de wet tegen omdat hij vind dat het niet zo is. Was met allerlei onderwerpen bezig wat totaal niet relevant was qua onderwerp veilig werken langs de weg. Er liep zelfs iemand weg uit de cursus, die wilde er niet meer naar luisteren.

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Goede uitleg gehad, in één keer geslaagd. Top

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Great experience with instructor Svetlana — clear explanations and very professional

I had my training with Svetlana, and she explained everything very clearly and in a way that was easy to understand. Thanks to her, I passed my exam on the first attempt. I really appreciate her work — highly recommended!

• N/A

Goede uitleg grimmige sfeer

Voelde me als vrouw zijnde echt niet op mijn gemak. Je word bekeken opmerkingen gemaakt gesprekken met je gevoerd op een verkeerde manier. De broodjes waren wel lekker.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Gewoon op een gemoedelijke en leuke manier mijn cursussen gedaan.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Altijd leuk

Het is altijd erg leuk met de trainer, maar misschien wordt het onderhand wel eens een keer tijd voor een behoorlijke opknapbeurt van het pand. Het is te smering en oud. Daarbij vervang het koffiezetapparaat, niet te drinken.

Examen vergeten te bestellen

Los VCA examen besteld voor de volgende dag. Bij aankomst kreeg ik de melding sorry we hebben je examen niet besteld want je hebt het gisteren heel laat pas besteld. Maak het dan niet mogelijk of bel van te voren en niet als ik daar aan het einde van de dag op de stoep sta. Oh ja we kunnen hem wel verzetten naar morgen aan de andere kant van het land

Voldoende

Ok

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Een hele goede voorbereiding gekregen van de leraar.

Een toffe ervaring om een keer mee te maken. Mijn eerste keer gelijk geslaagd.

leerzame stof

prettige docent en leuke presentatie

Was voldoende

Was goed

goede uitleg

het was een fijne dag!

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Heel goed les gegeven, door de leerraar kort maar krachtig

Ik heb een goede ervaring opgedaan,de mannier hoe de les wordt geven is uitstekend !

Goed uitleg en eerlijk

Goed uitleg en eerlijk.

Goed geregeld alles

De leraar Lex heeft me echt goed geholpen Ik was niet voorbereid ik had geen boek dus heb zelf gezocht internet maar Lex legde alles op een begrijpelijke manier uit daarom slaagde ik ben hem dankbaar wil ook voor vol vca gaan

Helemaal goed

Helemaal top geregeld

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Goed geregeld

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Goed geregeld en leuke leraar

Goede leraar

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Super goed

Leerzame dag

Prima locatie en een gedreven leraar.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Very insightful and interactive course.

Very nice instructor, I have learnt many things.

• N/A

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030