Zeer vriendelijke mensen Alles goed geregeld
Dank je wel voor je mooie review, Ates. Fijn om te horen dat je onze mensen als vriendelijk ervaart en dat je de VCA cursus als goed georganiseerd hebt ervaren. Daar doen we het voor bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
volg al 20 jaar bhv cursussen (herhalingen). Via verschillende wegen ivm wisseling werkgever. vind dit veruit de slechtse. nu paar jaar op rij deze locatie (shertogenbosch); waardeloze parkeergelegenheid, ruimtes slect geventileerd, geen lunch, koffie niet te drinken instructeur; overtuigd dat ze het goed weet echter geeft ze niet ieder jaar dezelfde info, ze houdt de groep goed samen maar is ontzettend saai om de aandacht erbij te houden. haar intentie is absoluut goed.
Dank je wel dat je je ervaring met ons deelt, Willeke. Het spijt ons ontzettend om dit te lezen. Je opmerkingen over de parkeergelegenheid, slecht geventileerde ruimtes, het ontbreken van lunch en de koffie nemen we serieus. Deze punten gaan we intern bespreken en waar nodig verbeteren. Ook jouw feedback over de instructeur geven we door zodat we de inhoud en didactiek van de herhalingen kunnen verbeteren. We zouden het op prijs stellen als je contact met ons wilt opnemen om je ervaring (bijvoorbeeld met datum en groep) kort toe te lichten, zodat we gerichter kunnen bijsturen. Je kunt ons een e-mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen via 088 827 3030. Alvast bedankt. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Ik heb mijn BHV cursus bij Opleidingscentrum Westpoort in Waddinxveen als fantastisch ervaren. Vanaf binnenkomst merkte ik dat alles goed georganiseerd was: duidelijke ontvangst, prettige sfeer en een docent die direct vertrouwen gaf. De opbouw van de dag was heel logisch. Er was een fijne balans tussen theorie en praktijk, waardoor de informatie goed bleef hangen zonder dat het een lange “luisterdag” werd. De theorie was helder uitgelegd, met duidelijke voorbeelden en toelichting op waarom bepaalde handelingen zo belangrijk zijn. Geen droge stof, maar echt toepasbaar op situaties die je in het dagelijks (werk)leven kunt tegenkomen. Mijn docent, Sylvia, was bovendien een fijne leerkracht. Zij had ontzettend veel praktijkervaring en wist die verhalen op een manier te vertellen die tot de verbeelding spreekt. Door haar voorbeelden ging de theorie veel meer leven: je ziet voor je wat er mis kan gaan, maar óók wat je concreet kunt doen om te helpen. Dat gaf mij niet alleen kennis, maar ook zelfvertrouwen om te handelen als het er ooit echt op aankomt. Tijdens de praktijksessies, zoals reanimatie, AED-gebruik en het handelen bij verschillende letsels, was er ruim de tijd om te oefenen en vragen te stellen. Sylvia keek goed mee, corrigeerde waar nodig en gaf iedereen persoonlijke aandacht. Geen “productie-dag”, maar echt gericht op wat jij als deelnemer nodig hebt om het onder de knie te krijgen. Wat ik ook erg waardeerde, was de nadruk op herhaling. Het besef dat BHV geen eenmalig trucje is, maar iets dat je moet blijven opfrissen zodat je in noodsituaties niet bevriest, maar weet wat je moet doen. Dat is voor mij echt blijven hangen: herhaling is key als het er écht op aankomt. Alles bij elkaar heb ik de dag als ontzettend waardevol, professioneel en prettig ervaren. Ik liep de deur uit met het gevoel: “Als er nu iets gebeurt, durf ik verantwoordelijkheid te nemen.” Kortom: een dikke aanrader voor iedereen die zijn of haar BHV wil halen of opfrissen.
Dank je wel voor deze uitgebreide en mooie review, Patrick. We vinden het fijn om te lezen dat je je BHV cursus in Waddinxveen als zo goed georganiseerd en waardevol hebt ervaren! Bij onze BHV trainingen streven we altijd naar een goede balans tussen theorie en praktijk. Het is mooi om terug te krijgen dat de opbouw van de dag logisch was, de theorie helder en direct toepasbaar voelde. Je complimenten voor Sylvia waarderen we enorm. Haar praktijkervaring en manier van uitleggen zijn inderdaad een belangrijke meerwaarde. We zullen jouw woorden zeker met haar delen. Tot slot onderstrepen we graag jouw punt over herhaling: BHV is geen eenmalig trucje. Juist het blijven opfrissen van kennis en vaardigheden zorgt ervoor dat je in een noodsituatie durft en weet te handelen. Het is mooi om te lezen dat dit besef bij jou zo duidelijk is blijven hangen. We zijn blij dat je de dag als professioneel, prettig en waardevol hebt ervaren en dat je met vertrouwen de deur uitliep. Daar doen we het voor! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
x
Dank je wel voor je beoordeling Arjan. Fijn om te horen dat je de heftruckcursus als prima hebt ervaren. We hopen dat je de opgedane kennis en vaardigheden goed in de praktijk kunt toepassen. Graag tot ziens bij Westpoort! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
De instructeur was alleen maar bezig met hij zelf overal van vond. Hij sprak meerdere malen de wet tegen omdat hij vind dat het niet zo is. Was met allerlei onderwerpen bezig wat totaal niet relevant was qua onderwerp veilig werken langs de weg. Er liep zelfs iemand weg uit de cursus, die wilde er niet meer naar luisteren.
Dank je wel dat je de tijd neemt om je ervaring zo uitgebreid te delen, Mike. Wat je beschrijft, nemen wij zeer serieus. Tijdens een training 'Veilig werken langs de weg' hoort de focus te liggen op wet- en regelgeving, praktijkgerichte veiligheid en duidelijke, inhoudelijke uitleg. Een instructeur hoort zich daarbij professioneel op te stellen en geen informatie te geven die in strijd is met de wet. Ook het afdwalen naar irrelevante onderwerpen past niet bij de kwaliteit die wij willen leveren. Het feit dat een cursist er zelfs voor heeft gekozen om de cursus te verlaten, is voor ons een belangrijk signaal dat deze dag niet is verlopen zoals het hoort. Dit is niet de ervaring die wij onze cursisten willen bieden. Wij willen dit dan ook graag verder onderzoeken en intern bespreken met de betrokken instructeur. Zou je contact met ons willen opnemen om je ervaring, inclusief datum en locatie van de cursus, met ons te delen? Dan kunnen wij gericht actie ondernemen en waar nodig maatregelen treffen. Je kunt ons bellen op 088 827 3030 of een e-mail sturen naar [email protected]. Alvast bedankt. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Goede uitleg gehad, in één keer geslaagd. Top
Dank je wel voor je positieve review en mooie beoordeling Wim. Goed om te horen dat je de uitleg als duidelijk hebt ervaren en dat je in één keer bent geslaagd. Daar doen we het voor! Fijn dat je zo tevreden terugkijkt op de cursus. Mocht je in de toekomst nog een vervolgopleiding of herhalingscursus willen volgen, dan ben je uiteraard van harte welkom. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
I had my training with Svetlana, and she explained everything very clearly and in a way that was easy to understand. Thanks to her, I passed my exam on the first attempt. I really appreciate her work — highly recommended!
Thank you very much for your positive review. We are pleased to hear that you had a good experience during your training with Svetlana. Clear and understandable explanations are essential for effective learning, and it is great to read that this has helped you pass your exam on the first attempt. Congratulations on that achievement! We truly appreciate your kind words and recommendation. We will make sure to share your feedback with Svetlana and the rest of the team. With safe regards, Opleidingscentrum Westpoort
Voelde me als vrouw zijnde echt niet op mijn gemak. Je word bekeken opmerkingen gemaakt gesprekken met je gevoerd op een verkeerde manier. De broodjes waren wel lekker.
Dank je wel dat je dit met ons deelt Kaylee. Wat je beschrijft, vinden wij zeer zorgelijk en absoluut onacceptabel. In onze opleidingen staat veiligheid centraal, en dat betekent ook dat iedere cursist zich gerespecteerd en op haar gemak moet kunnen voelen. Opmerkingen of gedrag waardoor jij je bekeken of onprettig voelt, horen niet thuis bij Westpoort. Fijn om te horen dat je de broodjes lekker vond, maar we realiseren ons dat dit niet opweegt tegen jouw ervaring. We willen dit daarom tot op de bodem uitzoeken. We willen je vriendelijk maar dringend vragen om contact met ons op te nemen, zodat je ons kunt toelichten wat er precies is gebeurd. Dan kunnen wij de situatie zorgvuldig laten onderzoeken en passende maatregelen nemen. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens op onze website, vraag daarbij gerust naar de verantwoordelijke locatie- of opleidingscoördinator. Nogmaals dank dat je dit aangeeft. Je helpt ons hiermee om onze organisatie veiliger en professioneler te maken. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Gewoon op een gemoedelijke en leuke manier mijn cursussen gedaan.
Dank je wel voor je review Ron. Goed om te horen dat je jouw cursussen bij ons op een gemoedelijke en leuke manier hebt kunnen volgen. Daar doen we het voor: een fijne sfeer waarin je je op je gemak voelt en toch serieus met veiligheid bezig bent! Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Het is altijd erg leuk met de trainer, maar misschien wordt het onderhand wel eens een keer tijd voor een behoorlijke opknapbeurt van het pand. Het is te smering en oud. Daarbij vervang het koffiezetapparaat, niet te drinken.
Bedankt voor je eerlijke review Bart. Fijn om te horen dat je de trainingen en de trainer als leuk ervaart. Tegelijkertijd is het heel begrijpelijk dat je kritisch bent op het pand en de voorzieningen, en dank je wel dat je dit zo concreet benoemt. Een opleidingslocatie hoort schoon, verzorgd en representatief te zijn. We nemen je opmerkingen over de staat van het pand en de schoonmaak serieus en geven dit intern door, zodat we kunnen bekijken welke verbeteringen we op korte termijn én structureel kunnen doorvoeren. Ook jouw opmerking over de koffie is terecht: tijdens een cursusdag moet je gewoon kunnen rekenen op goede koffie. Als je je ervaring verder wilt toelichten, staan we er altijd voor open om met je mee te denken. Je kunt ons dan telefonisch of per e-mail bereiken. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Los VCA examen besteld voor de volgende dag. Bij aankomst kreeg ik de melding sorry we hebben je examen niet besteld want je hebt het gisteren heel laat pas besteld. Maak het dan niet mogelijk of bel van te voren en niet als ik daar aan het einde van de dag op de stoep sta. Oh ja we kunnen hem wel verzetten naar morgen aan de andere kant van het land
Hi Martien, Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat je beschrijft is zeker niet gebruikelijk, omdat het bestellen en aanvragen van examens normaal gesproken automatisch verloopt. Zou je even contact met ons willen opnemen via ons centrale telefoonnummer 088 827 3030? Dan kijken we samen hoe we dit het beste kunnen oplossen. Met veilige groet, Opleidingscentrum Westpoort
Ok
Bedankt voor je beoordeling en graag tot ziens bij Westpoort!
Een toffe ervaring om een keer mee te maken. Mijn eerste keer gelijk geslaagd.
Geweldig om te horen! 🎉 Gefeliciteerd met het behalen van je certificaat en mooi dat je eerste keer direct een succes was 🙌
prettige docent en leuke presentatie
Was goed
het was een fijne dag!
Ik heb een goede ervaring opgedaan,de mannier hoe de les wordt geven is uitstekend !
Goed uitleg en eerlijk.
De leraar Lex heeft me echt goed geholpen Ik was niet voorbereid ik had geen boek dus heb zelf gezocht internet maar Lex legde alles op een begrijpelijke manier uit daarom slaagde ik ben hem dankbaar wil ook voor vol vca gaan
Helemaal top geregeld
Goed geregeld
Goede leraar
Super goed
Prima locatie en een gedreven leraar.
Very nice instructor, I have learnt many things.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030