Alles onder 1 dak en goed geregeld.

Top!!!

Goede uitleg docent

Inhoud van de gegeven vca-vol cursus was ruim voldoende om de examen succesvol te kunnen afleggen.

Kleine klas

Best pittig, maar goed te doen

Duidelijk en simpel lesgegeven.

Prima herhaling vatbaar.

Zie hieronder.

Ik heb GEEN cursus gevolgd. Ik heb alleen "namens SNEI" het DTA examen als examinator gedaan. Ik ga ook NIET akkoord met de verwerking van mijn gegevens, die je "zogenaamd" vrijwillg mag in vullen. Ik MOET ze wel aanvinken anders kan je het niet versturen.

It was very informative and great trainer.

Very enjoyable !

Vind het top allemaal goed geregeld.

Leerzaam

Het is goed geregeld. Ik kan er niet over klagen

Professionele

Er wordt op een rustige leuke en relaxe manier les gegeven

Leuk bedrijf om cursus te volgen top

Very good

Very good

Goed georganiseerd voor de cursus VCA.

Heeft voor mij generlei waarde als touringcar chauffeur alleen voor mijn code 95.

Erg leerzaam

Ik heb veel opgestoken van deze cursus, de leraar was aardig en het eten was ook prima, het enige nadeel vond ik dat de wc's erg vies waren en het er binnen ietwat onverzorgd uitzag maar voor de rest goed

Doorpakken

Als herhaling van een eerder gedane cursus goede behandeling van de materie met veel plezier gedaan.

Goed hoor

Goede docenten, Waarom alleen zaterdags ballen gehakt? Bij ITO Montfoort bijv. Krijg je warm buffet.

Goede bhv cursus

Goede cursus gehad . Duidelijke uitleg en een leraar die wist waar hij het over had. Deed nog een soort quiz om te kijken of de lesstof was binnen gekomen. Lange leuke dag en gelukkig geslaagd.

Was pittig en veel maar wel geslaagd

Pittig en veel maar wel met ruime voldoende geslaagd

Goede uitleg vriendelijk personeel

Bij binne komst vriendelijk ontvangst Er wordt duidelijk uitgelegd hoe de dag is in gedeeld Het personeel neemt tijdens de cursus de tijd om uit leggen en om vragen te stellen er is ook tijd voor ontspanning en een geintje De eten wordt ook goed verzorgd en is er voldoende

Chaotische administratie

Na online boeken, betalen en bewijs van betaling gedaan hebben zij maanden lang over een openstaande factuur blijven mailen, 6x administratie gebeld en telkens opnieuw de facturen gestuurd...

Gewoon goed

Simpele stof die iedereen begrijpt

Leuke omgeving en leerzaam

Veel nieuwe dingen kunnen leren en meemaken. De medewerkers waren vriendelijk.

Zeer goede en informative dag

Mijn ervaring met westpoort is zeer goed. Ze behandelen de vraagstukken goed en zorgvuldig door en besteden veel aandacht aan de vragen die tussentijds gesteld worden.

Heel blij dat ik bij jullie me examen kon doen

Vroeg beginnen, bijna heledag alles doorgenomen. En einde van de dag examen gehaald. Alleen zou ik het certificaat nog naar me mail krijgen maar die heb ik niet gehad, ik heb alleen het pasje. :)

Ik heb een leerzaam dag gehad.

xx

Alles netjes verzorgd, nul klachten.

Voor een eerlijke prijs het ADR-basis diploma gehaald bij Westpoort. Ik had nog uren nodig voor Code95, en alles goed geregeld en soepeltjes verlopen.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030