Pluspunten
Gezellige en vakbekwame docent. De materie word snel ( het is ook best veel ) maar duidelijk en met voldoende voorbeelden uit de normale werk wereld behandeld. Lunch was super geregeld. En het pand gaf me een heerlijk back to school gevoel.
VerbeterpuntenIk heb vlak voor de daadwerkelijke cursus gereserveerd, hierdoor was er nog geen factuur en daardoor betaling toen ik het les lokaal betrad hierdoor moest ik ( en nog wat andere deelnemers waarvan de betaling nog niet rond was) tijdens de les even naar beneden naar de receptie om daar de factuur in ontvangst te nemen en direct te betalen. Hierdoor mis je in principe een stuk van de materie. Ik snap volledig dat jullie happig moeten zijn op dat elke vertrekkende (nieuwe) klant betaald moet hebben, en de kracht van ze tijdens de les uit het lokaal halen. Maar ik had dit persoonlijk anders gedaan om het missen van lesmateriaal te voorkomen.
Pluspunten
Leuke ‘leraar’ alles lekker los. En lekker binnen oefenen met de oefeningen. Leuke leerzame dag
VerbeterpuntenVolgende keer eerst theorie dan praktijk maar de reden was dat het druk was.
Pluspunten
Leraar die het leuk en boeiend brengt!
VerbeterpuntenDe verwarming in het gebouw en met name de kantine was Dells defect. Brrr.
Pluspunten
Dat een les altijd doorgaat, en dat ik mij gewoon telefonisch kon opgeven, heerlijk geen moeilijk gedoe via internet.
VerbeterpuntenVind het wel aan de prijzige kant, maar misschien kan dat wel niet anders ?
Pluspunten
De geheledag is goed verzorgd ook de maal tijden
Pluspunten
Hoe de les stof wordt behandeld ben ik zeer positief over en de ervaring van de instructeurs top.
Pluspunten
erg leerzame cursus waarbij er goed wordt gezorgd voor afwisseling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede uitleg van de instructeurs
VerbeterpuntenPrima
Pluspunten
Goede lunch en gezellig
VerbeterpuntenPraktijkles erg duur. Instructeur wist ook niet alles.
Pluspunten
Zeer goed geregeld van tijdschema tot lunch! Wordt een relaxte sfeer opgezet met weinig druk naar de leerling.
VerbeterpuntenIk merkte op dat er sommige cursisten waren die slecht of geen nederlands spraken en bij de praktijk en theorie hierdoor erg moeite hebben en eigenlijk extra tijd nodig hebben, Mischien dat jullie hier wat mee kunnen.
Pluspunten
Perfecte combinatie, cursusdag en examen ineen. Goede leraren en aardig personeel
VerbeterpuntenZou echt niet weten welke, voldoende koffie, goede lunch en een snack in de middag. Missxhien dan 1 tip, een apparaat waaruit je koeken en tussendoortjes kan kopen.
Pluspunten
Brede keuze naar uw cursus of certificaat. Goede verzorging inc eten en drinken top!
VerbeterpuntenToilet boven plaatsen. Verder geen bijzonderheden!
Pluspunten
Het eten was top verzorgd. Personeel was zeer vriendelijk
VerbeterpuntenDocent vond het snel goed en liet ons van 1300 tot 1500 uur zitten. Ivm de code 95. Had liever ipv wachten nog wat gedaan met de heftruck. Er is tenslotte voor de hele dag betaald.
Pluspunten
ontvangst was goed catering was goed bereikbaarheid is goed
Verbeterpuntenhet theorie gedeelte had wat meer over het veilig opstellen van de auto/kraan en het afstempelen kunnen handelen. ook ging het er vrij snel door de stof heen en ik denk dat vele cursisten niet geweten hebben waar het over ging. (wat techinsche zaken die in de praktijk ook aan de orde komen) ik zit zelf al vele jaren op een autolaadkraan dus was dit voor mij niets nieuws. ik denk dat de cursus inhoudelijk wat vernieuwd moet worden naar de heden daagse tijd (het is te simpel)
Pluspunten
Mounir is echt een top leraar, lette erg veel op de veiligheid en gaf iedereen evenveel aandacht!
VerbeterpuntenWerken in kleinere groepen om de druk op de leraar kleiner te maken.
Pluspunten
Primaverzorgde dag.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030