goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk

Slecht voorbereid mag secuurder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is goed verzorgt

Niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige manier van lesgeven en communicatie met examenbureau was ook prima geregeld.

De focus ligt op het halen van het examen wat meteen die dag afgenomen wordt. Het is veel theorie die behandeld wordt. Vraag is of de behandelde stof zo wel blijft hangen wat uiteindelijk het doel is. Misschien vooraf al wat door te nemen theorie versturen?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

informatief en educatief alles op orde.

maak het niet te langdradig. ga daarvoor in de plaats de diepte/breedte in

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vakmanschap en kunde... Goede begeleiding.

De broodjes mogen tijdens de lunch gevarieerder. Zalm, of ham zou niet slecht zijn (niet iedereen is een moslim) een mening die vaak werd gemord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

100 van de 100 Heel vriendelijke mensen Een echte aanraden voor de gene die cursusen wil behalen Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed ontvangen s'ochtends door de bali vrouw. Goed te bereiken , John weet waar die het over heeft en legt goed uit. Kortom zeer positief

Alles ging goed geen opmerkingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie leraar wist iedereen vrolijk mee te krijgen

Heb mijn email doorgegeven aan de telefoon maar ik nog iemand van de cursus of mijn collega's heeft een bevestigings email gekregen dus ik moest bellen om te vragen hoelaat en waar ik moest zijn, zonde

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prettige ontvangst, enthousiaste vak-docent. duidelijke informatie en lesstof. Goede praktijk. ...... en ook de broodjes in de lunch waren prima, net als trouwens alle koffie e.d. kortom: mocht ik weer een cursus moeten doen: dan weet ik waar ik moet zijn, bij Westpoort :-)

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerlijk en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vriendelijkheid en altijd goede uitleg en of contact

EPR cursus (eiken processie rupsbestrijding (het gaat om de rupsbestrijding want die processierups komt nu voor op eiken, essen, en diverse andere bomen ( en is actief van maart tot met september, en niet alleen in de eik)dit wijkt niet ver af van het asbest protocol, kwa kleding en opruiming en verpakking van materiaal en afvoer) dat zal Westpoort eens op moeten zetten, ik heb dit al besproken met de docent die op zaterdag 2 november 2019 les/cursus gaf in instructies chroom-6, dat wordt een nieuwe tak, wat gecertificeerd moet worden net zo als bij de asbest ( zelf ga ik die cursus doen nu in Apeldoorn bij pcbomen op het moment de enigste waar ook therie en praktijk examen wordt afgenomen...(ik ben nu dta in de asbest maar dit is goed te combineren in de asbest wereld, het gelaatsmasker iets aanpassen en weggooi kleding, overall handschoenen ver zelfde protacol als bij de asbest sanering......alleen lichamelijke een stukje lichter werk maar wel oppassen op niet goed gesloten kleding want dan heb je nog vele dagen jeuk........

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bijzonder vriendelijk en bekwaam personeel

Het gebouw mag wel een opfris beurtje krijgen ☺

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over westpoort dit was mij tweede keer en kom zeker terug

Op dit moment heb ik geen verbeterpunt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

juiste mensen op de juiste plek goede uitleg met vriendelijke cursusleider

nog niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede leermeester. Lesstof werd haarfijn uitgelegd.

Het ontvangst zou wellicht iets minder rommelig kunnen. Echter kan het ook zo wezen dat dit een eenmalig iets was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top cursus met een hele fijne docent!!

Geen, ga zo door ;)

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030