Pluspunten
Goed georganiseerd, en een leraar die het leuk en goed les geeft ! Zonder studie zorgt hii dat je slaagd... slaag je niet, dan heb je niet opgelet.
Verbeterpunten1e cursus bij jullie gehad. Geen verbeter punten. Blijf zo les geven.
Pluspunten
Gastvrij en goede instructeurs. Zij weten goed waar ze het over hebben.
Pluspunten
Erg fijne dag gehad. Waarbij er met veel aandacht je geholpen wordt. En evt. Extra ondersteuning geboden wordt mocht je hierom vragen. Het viel op dat veel mogelijk is, en het personeel met je meedenkt zodat je niets misloopt. Dank hiervoor!
VerbeterpuntenEr waren wel erg veel pauzes. En veel loze momenten. Voor de wat ongeduldige kan dit vervelend worden.
Pluspunten
Eigenlijk alles
Pluspunten
Het is een top bedrijf, heb er op andere plekken 3x over gedaan en hier had ik hem gelijk. Uitleg was perfect begreep alles .
Pluspunten
Goede duidelijke uitleg met veel voorbeelden in de cusrsus
VerbeterpuntenGeef mensen het advies om naast de cursus ook het boek aan te schaffen
Pluspunten
Goed verzorgt en een prettige sfeer dat leert prettig!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijk toegangkelijk, en benaderbaar. Fijne sfeer, uitstekende accomodatie, en zeer goede verzorging. Ik zou zeggen ga zo door!
VerbeterpuntenMisschien een verbeter punt is dat er niet genoeg frisse lucht binnen kwam klaagde meerdere mensen over, probleem werd natuurlijk snel opgelost door wat ramen open te zetten maar ik kan me zomaar voorstellen dat dit in de winter niet echt gewenst is.
Pluspunten
Leuke vlotte cursus.
VerbeterpuntenAls er na mate van tijd het theoriegedeelte blijkt dat het in de groep goed begrepen wordt,er sneller de examen wordt afgenomen zodat er meer tijd is voor het praktijkgedeelte.
Pluspunten
Geen opmerkingen zelfs de lunch is geregeld
Verbeterpunten.
Pluspunten
Alles was uitstekend
VerbeterpuntenParkeren
maaltijden kunnen wel wat beter :P
Pluspunten
snel en gemakkelijk
VerbeterpuntenToo
Pluspunten
Het ontvangst van de Cursus bij de westpoort. Gaat na mijn inzicht goed.Zodra de cursus begint, wordt er een duidelijk beeld weergeven over hoe decdag zal lopen. Zowel net wie je te maken hebt als docent, zowel de mede cursisten. In de pauzes is het eet aanbod erg lekker zowel divers. Goede voorbereiding van de toets gekregen.
VerbeterpuntenDe inhoudt van de toets kan meer worden weergeven zowel worden besproken. Sommige onderdelen kwamen in zijn geheel anders over. Dit zou voor de cursisten een beter uitslag kunnen worden. Indien de vragen die in het examen zitten, in zijn totaal in de voorbereiding terug komt.
Pluspunten
Goed berijkbaar. Duidelijke website.
VerbeterpuntenIemand die het beter kan moet het zelf maar doen.
Pluspunten
VCA totaal cursus was enerverend en deskundig gegeven.
Pluspunten
Contact verloopt snel en veel keuze qua start dag cursus.
VerbeterpuntenKoffie of thee tijdens de cursus, vooral bij opstart.
Iets serieuzer en doelgerichter uitleg, was onduidelijk wat mij op de test te wachten stond.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030