Pluspunten
ik denk zelf dat onze leraar de meeste er door heen heeft gesleept. pet je af voor de manier hoe hij les geeft, alles blijft hangen door er een grappige en leuke les van te maken. dingen herkennen door de grapjes die je er over maakt, echt geweldig.
Verbeterpuntenneem meer van deze leraren aan.
N/A
Pluspunten
Sfeer is top
Pluspunten
Snel, doelmatig en vakkundig het het beoogde resultaat. Jammer dat mijn aanmelding voor code 95 vergeten was waardoor ik nog een dag naar Den Bosch moest komen. Was wel kosten loos en heb daar mijn werk kunnen doen dus netjes opgelost.
VerbeterpuntenIets zorgvuldiger communiceren want dit is in de communicatie tussen Amsterdam en den Bosch verkeerd gegaan.
Pluspunten
Goede instructie
VerbeterpuntenAanvangstijd cursussen kan best wat later m.i.
Pluspunten
Kom er graag genoeg pauzes .lunchen en de muntjes er bij zijn is goed
VerbeterpuntenZaterdag cursus mag wel iets later beginnen
Pluspunten
Gewoon goed niks te klagen
Pluspunten
Goede sfeer, leuke medecursisten, communicatief vaardige instructeur. Dat broodje bal om 9.30 in de ochtend was geweldig.
VerbeterpuntenDoor de locatie met nauwe gangen en de vele cursusgroepen is het net een mierennest als alle groepen tegelijk pauze hebben. Misschien iets proberen met pauzespreiding?
Pluspunten
Alles tot in de puntjes geregeld!
Pluspunten
Goede organisatie
Pluspunten
De positieve beoordeling heb ik na afloop van de cursus op het evaluatieformulier doorgegeven. Een leuke, leerzame en goedgeorganiseerde dag.
VerbeterpuntenBetere parkeergelegenheid en na afloop een naslagwerk zou van toegevoegde waarde zijn om alles nog eens terug te lezen en zo de kennis up to date te houden tot de volgende nascholing.
Pluspunten
goede cursus
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gespecialiseerd in het les geven voor iedereen en alle talen die er behotaan hebben.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Goeie communicatie
Pluspunten
Dat je zo goed wordt begeleid op de manier zoals het moet.
Verbeterpuntengeen alles is al perfect
Pluspunten
Goede bevestiging van afspraken. Curcus was leerzaam o danks mijn leeftijd en ervaring leerde ik toch weer iets nieuws.
Pluspunten
Goed bereikbaar en goede leraren en genoeg oefen materiaal
Pluspunten
duidelijke uitleg was niet vervelend
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is dé praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Dan gaan we daar vandaag samen voor zorgen. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is simpel. Jij moet snel beschikken over de papieren die je nodig hebt. Daarom houden we onze opleidingen bereikbaar en laagdrempelig. Dat begint bij eenvoudig online boeken en snel kunnen starten, wanneer het jou uitkomt. Onze trainingen zijn vooral praktisch, met precies genoeg theorie om je goed voor te bereiden op het examen. En we maken ze niet langer dan nodig, zodat jij snel weer door kunt met waar jij goed in bent. Snel, makkelijk en met plezier een cursus volgen? Ga naar westpoort.nl of bel 088 827 3030.