Helemaal top

Hee leerzame cursus . Hans is een topper !!

was niet geweldig

de man die de cursus gaf was zeer gedreven en gemotiveerd en had zeker kennis van zaken. maar toen we het stukje praktijk moesten doen ging het even mis. gehuurde en geleverde rolsteiger was het verre van compleet. geen borgpennen geen kant planken geen goede voorloop leuning- (defect) geen gebruiksaanwijzing. stabilisatoren die mistenen onvoldoende voorloopleuning/schoren. nu kan dit een keer gebeuren maar ik hoorde van de cursusleider dat dit soort situaties veel meer voorkomen dan zou het mooi zijn dat u als organisatie hier eens naar gaat kijken wat hier aan verbeterd kan worden

• Welke cursus heb je gevolgd? Steigerbouw

Super training genoten ! Fijne instructeur en gezellige groep.

Super training genoten ! Fijne instructeur en gezellige groep.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Zeer Sympathieke docent met veel kennis.

Ik heb een leuke dag gehad met een vriendelijke docent voor de ehbo cursus, maar voor de aanvang heb ik een bijzonder slechte ervaring met het parkeren van de auto in de omgeving wat het niet makkelijk maakt om de dag positief te beginnen, waardoor ik voor de vervolg Cursussen een andere locatie gaan zoeken waar ik wel met een gerust hart mijn auto kan neerzetten, ik ga ervan uit dat dit probleem niet zo makkelijk op te lossen is met op het oog dat je vanaf volgende week ook nog moet gaan betalen voor het parkeren. Maar wel bedankt voor de leuke cursus. Met vriendelijke groet Robin Pankras.

Goed.

fantastisch

Zeer goede partij om mee samen te werken en de korte lijntjes en het snelle schakelen wordt als prettig ervaren

Positief en enthousiast

Goede duidelijke info Ben geen lokaal persoon maar kon redelijk me concentreren op de les stof

prima dag

Dag zat goed in elkaar, verzorging met broodje en drankje is top. Aan de ene kant toch gek om in een B-VCA groep ook de VCA-VOL te hebben. Ik had als B-VCA dan ook wel het VOL examen willen proberen, dan is het alleen maar mooi meegenomen als je die ook haalt. Zeker met de looptijd van 10 jaar

Fijn opleidingscentrum

Juiste communicatie tussen leerling en leraar.

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Veel opgestoken van hoe het VCA te halen, weinig echte nieuwe kennis opgedaan. Dus blij met het eindresultaat, maar weinig inhoudelijke kennis.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Prima opleiding en alles goed geregeld.

Vriendelijke ontvangst door de receptioniste. Prima cursus alles goed uitgelegd en fijn dat de examen aansluitend kan plaats vinden.

Ruk

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n waardeloze BHV ( herhaal ) Cursus gehad als afgelopen week. Niks ten nadele van de instructeur ( want die weet waarschijnlijk niet beter) dan dat het zo goed is. Zoals het theoretische lesmateriaal werd afgeraffeld pfffff. Hij had het beeldscherm net zo goed aan kunnen zetten en er bij kunnen gaan zitten, want het werd gewoon vanaf het beeldscherm navertelt. Deze cursus was zijn geld totaal niet waard. Zoals jullie zeggen "snel een certificaat nodig, snel over papieren beschikken" klopt, zeker het snelle. Maar dat je zo, zo goed mogelijk word voorbereid klopt niet.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Prima cursusdag met een paar puntjes die beter kunnen

De leraar vertelt met passie en er is ruimte voor een lach en een korte pauze. Het duurde lang voordat we aan de stof toekwamen bij de start van de dag. Dit had tot gevolg dat we aan het einde in tijdnood kwamen en de laatste 4 hoofdstukken er in 15 minuten doorheen geramd moesten worden. Ik begrijp wel dat de VCA VOL cursus van 2 naar 1 dag is geplaatst. Dat kan prima. Het is wel een lange dag met veel informatie. Examineren wordt strikt gedaan via een onafhankelijk bureau. Vergeet je legitimatie niet! Al met al een prima dag en blij met het behalen van de cursus.

geweldig

mijn eerste keer dat ik via west poort opfris cursus hebt gehad ik heb het als goed ervaren duidelijke uitleg zeer vriendelijke docenten prima dag gehad

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Goede trainingen en accomodaties!

Goed gekwalificeerd personeel en uitstekende accomodaties

s

Het was goed

Ik ben blij

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

De Juiste lesstof

De juiste informatie gekregen.Geen onzin onderwerpen maar precies genoeg om het certificaat te halen.

Was een goed service

Was een hele goede service goed opgevangen en goed afgerond

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Ik vond het prima goede leraar claudio Was leuk om les te krijgen van deze meneer

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Ik vond het een geslaagde les.

Het was een leuke ervaring en er werd duidelijk uitleg gegeven.

Een hele dikke 10

Zeer professionele organisatie met leuke docent

Interessant

Heel nuttig en veel info gehad

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Goed verzorgt

Goede uitleg en duidelijk. Vragen werden met alle tijd en rust beantwoord. Goede verzorging.

Prima geregeld

Theorie uitleg door Jorge prima gedaan en het praktijk gedeelte ook prima uitgelegd door de instructeur.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030