Pluspunten
Prima vakkundig en praktijkervaren docenten. Keurig lunch. 4 code 95 cursussen gedaan. Zijn perfect verlopen. Afspraak is afspraak. Daarnaast goede prijs/kwaliteit verhouding. Mede door zomeractie.
Pluspunten
Goede service.
VerbeterpuntenNvt.
cursus werd in engels gegeven .dit was niet aangegeven of van te voren gecommuniceerd. voor code 95 mag dit ook niet.terwijl er wel voor code 95 mensen waren.
Pluspunten
Goede kwalitatief personeel. Lunch was perfect. Vriendelijke examinators.
VerbeterpuntenGa zo door heb het zeer goed ervaren.
Pluspunten
De tussendoor test om de hele dag goed op te letten met lezen, erg goed gevonden. En natuurlijk was het broodje bal heerlijk.
VerbeterpuntenEen iets bredere doorgang naar de parkeerplaats zou fijn zijn. Voor een Dodge Ram is het wat krap.
Hoi Ed! Wat fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad. Bedankt voor je review. Helaas kunnen wij weinig veranderen aan de doorgang, maar gelukkig hebben maar weinig mensen zo'n stoere bak als jij! ;)
Geen idee
Pluspunten
Ik ben zeer zeer tevreden over hoe Westpoort zijn cursus opleidingen geeft,het is een lange dag maar heb geen enkel moment een nadelig gevoel gehad was super geregeld eten en drinken prima verzord Bedankt voor de leuke dag en dat ik op een professionele mannier mijn Vca vol hebt kunnen bemachtigen mvg kees van montfoort
VerbeterpuntenGeen blijf vooral zo doorgaan
Pluspunten
Ik heb de cursus bij Eric gevolgd hele vriendelijke duidelijke man legt het snel en simpel te begrijpen uit en niet te beroerd om te helpen 2 dagen later nog even gebeld omdat ik een meningsverschil had met de normec en werd binnen een half uurtje terug gebeld helemaal super een aanrader voor iedereen
VerbeterpuntenDe parkeer gelegenheid is echt een ramp dik 30 min gezocht naar een plekje en toen 15 min moeten lopen naar het opleidingscentrum dat is het enige
Hoi Michael, Bedankt voor je review, super om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad bij ons! Helaas is parkeren in de ochtend inderdaad lastig, aangezien veel vakantie- en werkverkeer onze ideale locatie bij Sloterdijk hebben gevonden :( Hopelijk zien we je snel weer!
Pluspunten
Goede communicatie. Aardig en geduldig personeel.
VerbeterpuntenDe cursus duurde tot 12.30 uur. Geen lunch vind ik prima maar, ik had wel graag ook een muntje voor de automaat gekregen. Rond die tijd ben je echt wel flauw.
Hoi Vera, Bedankt voor je review en mooie complimenten! Dat is een goed punt, we zullen eens kijken wat we daaraan kunnen doen :)
Pluspunten
Altijd in de buurt goed te bereiken en veel keuzes in opleidingen. Leuke instructeurs die weten waar ze het over hebben.
VerbeterpuntenGeen tips ik was zeer tevreden over de cursussen die ik tot nu toe hier gevolgd heb. Zowel de cursus die ik als particulier en de cursus die ik via de werkgever in hier heb gevolgd.
Pluspunten
Ik heb gezellige leuke dagen gehad en veel geleerd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Examen gericht les gegeven maar toch ook de breedte aspecten van de cursus behandeld
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
ik zal dit bedrijf aanbevelen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, zeer goed en fijn.
Pluspunten
Alles is netjes geregeld
Pluspunten
Leuk team. Zowel de dames en heer van de planning/administratie, gaan goed met je ingesprek en kijken naar de mogelijkheden die ze hebben, maar ook leuke mensen die de lessen geven op een leuke en fijne manier.
VerbeterpuntenOok bussen beschikbaar in Waddinxveen.
Pluspunten
theorie lessen mooie prijs niks op aan te merken.
Verbeterpuntenpraktijk voor code 95 een beetje duur vergeleken andere rijscholen/opleidingscentrums
Pluspunten
Goede service, warm welkom. Gastvrijheid was zeer goed. Goede uitleg over de cursus.
VerbeterpuntenZou deze goede punten vooral doorzetten. Om deze mooie naam hoog te houden.
Pluspunten
Goeie cursus.
Pluspunten
Snel en efficient.
Pluspunten
Gemoedelijke sfeer! Met veel input aan beide kanten.
VerbeterpuntenIets uitgebreidere voorbereiding op specifiek de examen vragen.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030