Pluspunten
Ik heb gezellige leuke dagen gehad en veel geleerd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Examen gericht les gegeven maar toch ook de breedte aspecten van de cursus behandeld
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
ik zal dit bedrijf aanbevelen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, zeer goed en fijn.
Pluspunten
Alles is netjes geregeld
Pluspunten
Leuk team. Zowel de dames en heer van de planning/administratie, gaan goed met je ingesprek en kijken naar de mogelijkheden die ze hebben, maar ook leuke mensen die de lessen geven op een leuke en fijne manier.
VerbeterpuntenOok bussen beschikbaar in Waddinxveen.
Pluspunten
theorie lessen mooie prijs niks op aan te merken.
Verbeterpuntenpraktijk voor code 95 een beetje duur vergeleken andere rijscholen/opleidingscentrums
Pluspunten
Goede service, warm welkom. Gastvrijheid was zeer goed. Goede uitleg over de cursus.
VerbeterpuntenZou deze goede punten vooral doorzetten. Om deze mooie naam hoog te houden.
Pluspunten
Goeie cursus.
Pluspunten
Snel en efficient.
Pluspunten
Gemoedelijke sfeer! Met veel input aan beide kanten.
VerbeterpuntenIets uitgebreidere voorbereiding op specifiek de examen vragen.
Pluspunten
Goede cursus. Duidelijk.
VerbeterpuntenLange dag met met examen gelijk erna
Hoi Alex, Bedankt voor je review en mooie complimenten! We snappen dat het inderdaad een lange dag is, als jij in de toekomst liever je examen op een andere dag doet is dat ook geen probleem hoor! Dan kan je dat bij onze dames aangeven en dan regelen ze dat voor je :)
Pluspunten
Praktijk gericht. Alles prima en snel geregeld van catering tot administratie. Lekker vroeg starten. Ontspannen sfeer, gericht op je verbeterpunten. Zomeractie !
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door. Ik kom straks weer op herhaling.
Pluspunten
Leuke interactieve lessen zeer leerzaam
Pluspunten
gewoon góed.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles is goed geregeld voor en rondom de cursus. De slogan; " samen zorgen dat jij vandaag je certificaat haald" heb ik zeker ervaren. Altijd tijd voor vragen met een goede en duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenSommige onderwerpen in de presentatie word soms iets te makkelijk en snel doorgeklikt.
Pluspunten
Alles is goed geregeld
VerbeterpuntenGa zo doer ik zie geen verbeterpunten
Pluspunten
Goede locatie, prettig ingericht en leuk personeel. Goede verzorging.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Veel kennis op verschillende vakgebieden. Leuke docent, niet te statisch dus met beetje humor, spreekt me wel aan.
VerbeterpuntenDe volgorde van de PowerPoint sheets liep soms wat door elkaar.
Pluspunten
Prima cursus door een zeer bevlogen leraar. We hebben veel klassikale gesprekken gehouden en ervaringen uitgewisseld. Al met al een goede en interessante dag. Top!
VerbeterpuntenEnigszins oud en donker pand. Niet dramatisch verder. Ook was er airco in het leslokaal.
Pluspunten
Alles is altijd tot in de puntjes geregeld. Wij komen er graag en gaan nooit ergens anders op cursus.
VerbeterpuntenGeen. Vooral zo doorgaan
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030