Goed verzorgt

Goede uitleg en duidelijk. Vragen werden met alle tijd en rust beantwoord. Goede verzorging.

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Prima geregeld

Theorie uitleg door Jorge prima gedaan en het praktijk gedeelte ook prima uitgelegd door de instructeur.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Ik vond je cursussen erg leuk

Uw personeel legde de zaken heel goed uit en had een competente aanpak, ze waren beleefd en vindingrijk, ik hoop mijn vaardigheden in uw bedrijf in de toekomst te verbeteren, heel erg bedankt

Slechtste BHV herhaling ooit

Het combineren van een BHV herhalingscursus met met anderen welke dit voor de eerste keer doen is niet geschikt. Het ging van de hak op de tak en er zat geen logica in. Geen brand oefening gehad. Heel onsamenhangend allemaal. Volgende keer overweeg ik over te stappen naar een andere organisatie als dit het niveau is. Een schande voor Westpoort en blijkbaar is er geen interne controle. Jammer!

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Ik heb heel veel dingen geleerd

Ik heb heel veel dingen bij jullie geleerd. Het was een goeie ervaring voor mij. Allemaal goeie mensen en ook super aardig instructeuren en dank jullie wel,ik ben heel blij

Prima cursus

Prima cursusleider goed materiaal

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Armoedig

Instructeur kwam al 45 minuten te laat. Je moet de gele dag met dezelfde beker doen. Geen keus in lunch. Als je snel bent kun je iets kiezen daarna heb jepech. Het pand is armoedig met veel te weinig parkeerplaatsen. Toiletten waren nog ouder dan die ik op de LTS had(en die is al 25 jaar geleden gesloopt). Zag er ook niet echt fris uit. In het lokaal nogal veel omgevingsgeluid. In de "kantine" stonden een paar houten blokken waar je op kon zitten. Niet echt comfortabel. Geen duidelijk ontvangst welk lokaal je moest hebben wat wel in de brief stond. Bij het examen kwamen vragen voorbij waar tijdens de les niks over verteld is.

Positief

Informatief en leuke begeleiding

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Niet veel bij geleerd

Was dat dat leraar Eringa door vraagt en niet diep op de stof in ging

Was begrijpbaar en leerrijk

Was duidelijk

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Een Leuke ervaring met een goeie trainer

Heel veel geleerd in 1 dag.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Meneer Goosen Is enorm aardig en een perfectionist in zijn uitleg van curses ik heb nog nooit zo docent gehad op mijn school als dat t geval was had ik nog op school gezeten

Prima geregeld

Was allemaal goed geregeld Goede uitleg

Goede uitleg

Zeer positief min punt is het parkeren

Helder en beknopt

Helder en beknopt

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Prettig, deskundig en to the point.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Ik ben goed geholpen en genoot van de cursus!

Goede duidelijk uitleg van cursus VCA VOL

Prettige gegeven informatieve cursus waarbij de gehele groep betrokken werd bij de opdrachten

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Leraar met kennis van zaken

Is wel een lange dag maar je leert er wel van

Makkelijk te halen certificaat

Vond dat er iets te makkelijk over gedacht werd voor het behalen van het certificaat. Je mocht zelf aangeven of je voldoende ervaring had op gedaan die dag. Theorie mocht je zelf nakijken. Was geen limiet aan fouten.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Vriendelijke kundige instructeur, prima locatie in Apeldoorn.

Vriendelijke ontvangst in Apeldoorn, instructeur kundig en vriendelijk. Ook de locatie in Apeldoorn is prima en goed bereikbaar. Zal dit aangeven bij ons bedrijf zodat we wellicht vaker in Apeldoorn cursus kunnen volgen, qua afstand is dit ook goed te doen. Ik zou niet naar een andere locatie kunnen gaan ivm afstand dan te groot..

Geslaagd.

In 1 keer geslaagd. Ik mis wel een goed (pdf) naslagwerk. Zoiets had ik ook graag van tevoren al gehad.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

De koffie is niet te drinken,de rest is goed verzorgd.

uitstekend

de dame welke mijn BHV herhaling gaf bracht het op een duidelijke en zeer prettige manier. gaf interessante voorbeelden uit de praktijk. kortom dit is er eentje om te koesteren

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030