Pluspunten
Professioneel, duidelijk en open.
VerbeterpuntenTemperatuur in leslokaal te hoog
Pluspunten
zeer toegankelijk en bekwaam en vriendelijke opleiders
Verbeterpuntennaslagwerk over het geleerde mteriaal leveren of beschikbaar maken.
Pluspunten
Alles goed en duidelijk geregeld
VerbeterpuntenMisschien niet zo vroeg :P
Pluspunten
TOP KWALITEIT
VerbeterpuntenGeen, Meer broodjes maken , want ik had honger.
Pluspunten
Vriendelijkheid en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenDe leskamers beter ventileren. Het was er benauwd.
Pluspunten
zeer toegankelijk, goede voorbereiding en communicatie.
Verbeterpuntenparkeren
Pluspunten
Eten en drinken perfect geregeld! Communicatie top
VerbeterpuntenBureau stoelen als je gehele dag moet zitten
Pluspunten
Je kan koffie pakken, prima broodjes bij de lunch. De vragen die je krijgt tijdens het examen worden allemaal behandeld tijdens de les!!
VerbeterpuntenEigenlijk niet
Pluspunten
Ik heb zowel vca vol als heftruck gehaald en beide keren duidelijke uitleg en uiteraard geslaagd
Pluspunten
Snelle communicatie. Goede prijs. Goed bereikbaar. Ruime parkeer mogelijkheden.
VerbeterpuntenDe cursussen duurden eigenlijk te lang, dit heeft te maken met het verschil van opleidingsniveau van de cursisten en de eis van het CBR om 7 uur tijd te besteden per onderdeel van code 95. Voor beide cursussen was 3,5 uur ruim voldoende wat mij betreft.
Pluspunten
Gezellige locatie
VerbeterpuntenKoffie en of Thee kannen in de lokalen zetten zodat er wat gedronken kan worden onder de les
Beste Bert, Bedankt voor je goede review, we zijn blij dat je het gezellig hebt gehad! Hopelijk heb je je niet onnodig dorstig gevoeld, je mag namelijk elk moment tijdens de les even een bakje koffie of thee pakken :) Bij elk lokaal staat op de gang een machine waar je ongelimiteerd je drankjes kan pakken. Onze docenten lassen over het algemeen ook genoeg pauzes in. Dit hebben wij op deze manier geregeld omdat wij verse thee en koffie toch stiekem veel lekkerder vinden dan in kannen ;) Bedankt dat je je cursus bij ons hebt gevolgd en we hopen je nog een keer terug te zien!
Pluspunten
Vlotte en correcte afhandeling administratie Top docent uit de praktijk
Pluspunten
Correct. Snel. En bijna altijd plaats voor spoedcursus. Eventueel op andere locatie. Dat maakt jullie sterk.
VerbeterpuntenInstructeur had iets teveel cafeïne op of andere middelen waardoor hij wel erg druk was en met name enorme stemverheffingen. Twee cursisten waren continue de pisang waarvan 1 her examen moest doen. (heeft ie met succes afgerond)
Hi Werner, Bedankt voor je te gekke beoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de service en cursus. Met spoed een cursus volgen draaien wij inderdaad onze hand niet voor om ;) Wat betreft je verbeterpunt, het klopt dat deze docent een wat luidere stem heeft en lekker energiek is. Dat heeft hij van nature, wat voor veel cursisten als positief en opwekkend wordt ervaren. Hopelijk had hij dat effect ook op jou! :) Bedankt dat je voor ons hebt gekozen en we hopen je in de toekomst weer hier te mogen zien!
Pluspunten
Lekkere broodjes met de lunch
Pluspunten
Super Geregeld! Als ik weer een opleiding moet doen kom ik zeker terug. En zou het andere mensen zeker aan raden collega's komen hier ook zeker naar toe!
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten ga zo door!
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzame mensen. Cursus wordt op een leuke manier gebracht
VerbeterpuntenLesmateriaal even aanpassen aan huidige tijd
Pluspunten
Fijne mensen..
Pluspunten
Prima bedrijf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goed, goede service en top docenten!
VerbeterpuntenBetere eten man !! Haha
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030