Pluspunten
Een zeer goede communicatie, nemen persoonlijk contact met je op,ze zij vriendelijk in de omgang en leggen alles goed uit .
Pluspunten
Uiterst vriendelijk bij alles.
VerbeterpuntenVOORAL : HOUDEN zo
Pluspunten
-Goede bereikbaarheid. -Online aanmeld procedure is goed, snel en duidelijk + reminder telefoontje een dag voor de cursus. -Ontvangst op locatie + verloop cursus goed, docent brengt stof op een fijne manier over. Verder voldoende pauze-momenten + goed verzorgde lunch koffie/thee.
VerbeterpuntenGeen directe verbeterpunten voor het bedrijf zelf. Jammer vind ik dat je na het examen de (foute) vragen niet in kan zien, hier kunnen jullie zelf weinig aan doen.
Pluspunten
Niet saai
Pluspunten
Goede docenten
Pluspunten
Goed bezig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Erg vriendelijk en overzichtelijk!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Netjes verzorgd qua eten en drinken. Docenten hebben verstand can zaken, en weten dit op een niet vermoeiende manier over te brengen.
VerbeterpuntenCommunicatie na het lesmateriaal was onduidelijk over in welk locaal ik ingedeeld was om me examen te volgen.
Pluspunten
Goede prijs Vriendelijk personeel Redelijke lunch
Pluspunten
Alles keurig geregeld.
VerbeterpuntenParkeer plekken Koffie hoek ( den Bosch) iets gezelliger aankleden Tijdens de cursus, direct buiten een steiger cursus opbouwen laten uitvoeren ) dit is storend
Pluspunten
Ze hebben sociale werknemers in dienst iedereen was aanspreekbaar
VerbeterpuntenGa zo door dan doe je het goed
Parkeer probleem aangeven
Beste Jeffrey, bedankt voor je beoordeling. We gaan zeker iets doen met je feedback. Er zijn verschillende opties qua bereikbaarheid, dit zullen wij vooraf beter toelichten. Groet, team Westpoort
Pluspunten
De manier van communiceren met de klanten is hartstikke prettig en het is duidelijk dat Westpoort klantvriendlijk zijn.
VerbeterpuntenLesmaterialen zijn soms belangrijk voor de klanten. Het zwart-wit uitgeprinte VOL-VCA boek past niet met de uitstraling van Westpoort. De bladzijdes kunnen in kleur uitgeprint worden of een aantal hardcovers in huis hebben voor de liefhebbers.
Beste, heel erg bedankt voor je review en mooie complimenten! Wat betreft de zwart-wit boeken, het is een bewuste keuze om deze lesboeken niet in kleur uit te laten printen. Op die manier kunnen we de cursusprijzen ook laag houden. Mocht iemand het fijner vinden om hardcover boeken te lezen kan dat ook, wij hebben leenboeken bij de receptie liggen. Groet, team Westpoort
Pluspunten
Goede communicatie en alles is transparant!
VerbeterpuntenMisschien handig om meer opleiders in dienst te nemen om de vraag aan te kunnen.
Pluspunten
Netjes ontvangen alles schoon goed eten fijne klas en fijne kantine duidelijke les op naar de volgen les vast bedankt
VerbeterpuntenEnkel de parkeer plaats graag vol is vol was netjes opgelost maar er stonden diversen dubbel geparkeerd .ivb dat diversen bus chauffeurs nog een korte dienst hadden was dit effe schrikken maar werd snel opgelost
Pluspunten
Alles was goed geregeld en er wert ook aan de mensen gedacht met regelmatig pauze en de broodjes waren ook lekker meschien meer zachten broodjes voor de ouderen met een gebit
VerbeterpuntenMeschien zachten broodjes voor de ouderen met een gebit
Pluspunten
Mooie locatie en komt zeer profesioneel over
Verbeterpunten/
Pluspunten
Goede opleider, heldere afspraken en snelle administratieve afhandeling.
VerbeterpuntenLunch een beetje sober.
Pluspunten
Ik vond het een hele goede leraar. Die op een leuke en duidelijke manier alles uitlegde.
Pluspunten
Aardige coaches waarvan ik naar mijn mening veel geleerd heb, top!
VerbeterpuntenOp de eerste dag was de klas wat groot waardoor er te wijnig tijd was om ook mijn heftruck op dezelfde dag te halen. De tweede dag was de klas een stuk klijner waardoor het meteen al een stuk gemakkelijker wn beter ging.
Beste Maarten, bedankt voor je review en mooie compliment! Wel vervelend dat de klas in eerste instantie te groot was, waardoor je niet genoeg hebt kunnen opsteken van de les. We gaan je feedback meenemen en door de afdeling kwaliteit laten oppakken. In ieder geval gefeliciteerd met je certificaat! Groet team Westpoort
Pluspunten
Zeer correcte insteek Professionele opzet Reminder daags tevoren
VerbeterpuntenParkeren is en blijft een crime
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030