VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goed bereikbaar
Pluspunten
kennis van de trainer
Verbeterpuntenkennis van een vakgebied is niet voldoende als de trainer dit niet kan overbrengen wat bij deze training het geval was. veel kennis van de stof, geen skills om dit over te brengen naar de studenten
Pluspunten
Aniel is een topvakman en geeft goed les
Pluspunten
Makkelijk te bereiken met de auto. Fijn, incl lunch en een blikje fris.
VerbeterpuntenNoodverlichting controleren. Jammer dat er geen mogelijkheid is om de cursus om te boeken van basis naar vol. Zonde dat dat niet gaat met de externe examen afnemer.
Pluspunten
Goed alle tijd gekregen
VerbeterpuntenIets meer uitdaging creëren bij het praktijkgedete
Pluspunten
Prima lunch
VerbeterpuntenDegene die de cursus gaf was niet in staat om alle vragen te beantwoorden en ging heel snel door de presentatie zonder al teveel moeite te doen om de informatie op een leuke manier over te brengen. Naast ons werd nog een BHV cursus gegeven waar leuke verhalen werden gedeeld.
Pluspunten
Alles werd duidelijk uitgelegd...werd duidelijk legegeven
VerbeterpuntenNee nie echt
Pluspunten
De tweede cursus die ik heb gehad, over asbestherkenning was erg goed. Goede leraar, op tijd klaar. Prima.
VerbeterpuntenMijn eerste cursus (VCA-VOL) werd gegeven door iemand die niet bepaald boven de stof stond.
Pluspunten
Goede instuctuur had ik voor me reachtruck
VerbeterpuntenEen wat grotere locatie voor hef en reachtruck
Pluspunten
Goede instructeur, snel geleerd! Niet moeilijk om te doen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Alles word goed uitgelegd en alles was netjes geregeld. Ik ben blij dat ik Westpoort heb gekozen voor de cursus echt super !
Pluspunten
Jaap was een super toffe instructeur! Bedankt!
VerbeterpuntenBeter verdeelde klassen. Sommige kregen meer aandacht omdat ze geen NL spraken.
Pluspunten
Super geregeld allemaal
Pluspunten
Goed personeel
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Leuk en goed bredrijf
VerbeterpuntenHeb ik niet
VerbeterpuntenI.p.v. leraar een juf
Pluspunten
Het is een goede leerschool met vele les mogelijkheden. goede parkeer mogelijkheden, gratis koffie en drinken, en een eenvoudige maar goed verzorgde lunch.
VerbeterpuntenDie kan ik zo niet bedenken.
Pluspunten
Snel handelen dhr Anil Tuli!!! Les geven op de ouderwets manier gewoon meestert in in de klas iedereen luistert en kan alkes vragen iedereen word als uitgelegd tot je het bedrijf een dikke 10+ kan het onderwijs in NL nog wat van leren!!!!
VerbeterpuntenMeer van lees geven op de metode van de Heer Anil Tuli, die begrijpt hoe mensen moeten denken en leren tegelijk!!
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030