Pluspunten
prettige sfeer. makkelijk te bereiken.
Verbeterpuntenparkeergelegenheid.
Pluspunten
fijn dat we in kleine groepen werken, hierdoor krijg je goede persoonlijke begeleiding. docent heeft veel kennis, en staat altijd open om je vragen te beantwoorden.
Pluspunten
Heel tevreden over alles
Pluspunten
werd netjes gebeld. was overzichtelijk info
Verbeterpuntentafel opstelling kan anders
Pluspunten
Alles ging prima
VerbeterpuntenPrima
Pluspunten
Duidelijke uitleg, professioneel en zeer praktijk gericht. Ook zeer goede en vakbekwame instructeur.
Pluspunten
De opleider vond ik dat hij de les goed gaf. Hij hield het goed centraal en was duidelijk met het lesgeven. Hij had ook goed geduld hier en daar in de les ook, grootste waardering hiervoor ook. Vond het ook zeergoed dat je de studie thuis alvast kon bestuderen. Lokatie ook zeergoed gelegen.
VerbeterpuntenOp dit moment heb ik geen verbeterpunten voor het bedrijf.
Pluspunten
Geduld en humor en goed verzorgt
VerbeterpuntenParkeerplaats
Pluspunten
vriendelijk bedrijf die meedenkt met cursisten en ze bij niet slagen . een herkansing bied tegen een gereduceerd tarief.
Verbeterpuntende e learning was niet zo duidelijk dit was een minpuntje . Ik heb een leenboek gekregen was zeer vriendelijk
Beste Remkea, bedankt voor je beoordeling en mooie complimenten! Zou je ons in een mailtje willen vertellen wat er misging met het e-book ([email protected])? We zijn druk bezig met het optimaliseren van dit proces, en feedback daarop is dus meer dan welkom! Nogmaals bedankt en hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, team Westpoort
Pluspunten
Goede leraren,vriendelijk personeel,de leerstof word goed en duidelijk uitgelegd en het eten is ook prima geregeld.
VerbeterpuntenZover ik heb ervaren geen
Pluspunten
goede uitleg en zeer proffesioneel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles is super duidelijk en goed geregeld. Je weet waar je aan toe bent.
VerbeterpuntenMisschien voor de lunch vegetarische/vegan opties zou fijn zijn. Verder is alles prima geregeld ;)
Pluspunten
Een zeer goede communicatie, nemen persoonlijk contact met je op,ze zij vriendelijk in de omgang en leggen alles goed uit .
Pluspunten
Uiterst vriendelijk bij alles.
VerbeterpuntenVOORAL : HOUDEN zo
Pluspunten
-Goede bereikbaarheid. -Online aanmeld procedure is goed, snel en duidelijk + reminder telefoontje een dag voor de cursus. -Ontvangst op locatie + verloop cursus goed, docent brengt stof op een fijne manier over. Verder voldoende pauze-momenten + goed verzorgde lunch koffie/thee.
VerbeterpuntenGeen directe verbeterpunten voor het bedrijf zelf. Jammer vind ik dat je na het examen de (foute) vragen niet in kan zien, hier kunnen jullie zelf weinig aan doen.
Pluspunten
Niet saai
Pluspunten
Goede docenten
Pluspunten
Goed bezig
Pluspunten
Pluspunten
Erg vriendelijk en overzichtelijk!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Netjes verzorgd qua eten en drinken. Docenten hebben verstand can zaken, en weten dit op een niet vermoeiende manier over te brengen.
VerbeterpuntenCommunicatie na het lesmateriaal was onduidelijk over in welk locaal ik ingedeeld was om me examen te volgen.
Pluspunten
Goede prijs Vriendelijk personeel Redelijke lunch
Pluspunten
Alles keurig geregeld.
VerbeterpuntenParkeer plekken Koffie hoek ( den Bosch) iets gezelliger aankleden Tijdens de cursus, direct buiten een steiger cursus opbouwen laten uitvoeren ) dit is storend
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030