Pluspunten
Leerzame lessen met goede kennis en een hele fijne manier van uitleggen. Zeer vakbekwaam en vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden over Westpoort. Ik kom zelf uit Gelderland dus het was voor mij een heel eind rijden, maar het was het dik en dun waard!
Pluspunten
Toppers!
Pluspunten
Voor de tweede keer een cursus mogen volgen, uitstekend geregeld weer, les in een gemoedelijke en een gezellige sfeer, heerlijke lunch en ook nog eens een certificaat gehaald, een aanrader!
VerbeterpuntenEcht niet van toepassing
Pluspunten
Leerkrachten komen erg perspectief over op een doelgerichte basis wat erg positief over kwam naar de leerlingen, ben er super tevreden mee. Ga zo door zou ik zeggen !!
VerbeterpuntenIk heb tot nu toe geen verbetrpunten gevonden !!
Puinzooitje
Beste Adrie, ook negatieve feedback is bij ons zeer welkom, maar we horen altijd graag wat er precies is misgegaan in jouw situatie. Op die manier kunnen wij nagaan of er misschien nog iets is wat wij kunnen verbeteren. Mocht je de behoefte voelen om ons een bericht te sturen over jouw ervaring met Westpoort kun je ons bereiken via [email protected]. Alvast heel erg bedankt! Groet, team Westpoort
Pluspunten
Zoals ik recentelijk heb ervaren is dit een aan te bevelen opleidingscentrum waar je opleidingen te voldoen. Dit vanwege het professionele karakter en vriendelijkheid van de medewerkers daar.
VerbeterpuntenHierop te antwoorden is om dit zo te blijven vervolgen! Dit zijn de tips of verbeterpunten te benoemen.
Pluspunten
De cursus wordt gegeven in een aangename gemoedelijke sfeer.
VerbeterpuntenWat meer diversiteit in de praktijk
Pluspunten
8 goed bedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon goed geregeld van a tot z
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kan er lekker snel terecht
VerbeterpuntenZorg voor goeg materieel, waar nu mee gewerkt werd was ruk. Helft deed het niet en rest was van matige kwaliteit
Hi Paul, Wat vervelend dat het materieel haperde, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zijn ervan op de hoogte dat de dag dat jij je cursus hebt gedaan het materieel niet lekker meewerkte. We hebben dit direct opgepakt. We willen vooral dat onze cursisten naast een nuttige dag, ook een leuke dag hebben. Werkend materieel is dan wel handig. Onze excuses dat het nu van de kwaliteit van jouw cursusdag afging, we hopen je alsnog eens te mogen verwelkomen in ons trainingscentrum! Groet, team Westpoort
Pluspunten
Goede uitleg zodat ik um gehaald heb
VerbeterpuntenMensen die je afleiden leerlingen die er geen zin in hebben
Pluspunten
Aansprekende presentatie helder cursusmateriaal goede verzorging
Verbeterpuntende examinering sluit niet aan bij de stof. Enerzijds omdat er nogal veel materiaal behandeld wordt en anderzijds omdat de vragen niet eenduidig te beantwoorden zijn. Misschien is het wel de opzet, maar gezien het onderwerp veiligheid zou het wel logisch zijn om ook op basis van gezond verstand de afwegingen te kunnen maken. Een antwoord als: 'kies tussen systeem A, B of C', hoort daar m.i. niet in thuis.
Pluspunten
Super leuk personeel maakt graag grapjes maar zijn ook serieus wanneer het moet. Ze leren je de stof goed en zien snel als je het al beheerst of niet. Dit was voor mij de 3de keer bij jullie en blijf met plezier er naartoe gaan
Pluspunten
goede en deskundige leraar voor het lokaal die ook vca boeiend kon vertellen en uitleggen.
Pluspunten
Heldere theorie- en praktijk gedeelte, met tussendoor een lekkere lunch. Topdocent die het ook nog leuk maakte.
VerbeterpuntenWaarom al om 7:00 uur starten?!
Pluspunten
vriendelijke medewerksters
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Goed geregeld Vriendelijk Behulpzaam
VerbeterpuntenDe lunche mag wat beter De uitleg is ontzettend lang
Jammer dat ik ivm drukte niet naast mijn heftruckcertificaat ook mijn certificaat voor de reachtruck heb kunnen doen en hiervoor terug moet komen
Pluspunten
Ik heb een goede begeleiding gehad in mij dav1 curcus. Top uitleg en geduld! Een fijne docent om mee te werken.
VerbeterpuntenN.v.t
betere lunch
Pluspunten
Vriendelijke personeel en vrolijk
VerbeterpuntenParkeer en prijs is als vaste klant bijvoorbeeld korting coupon
Pluspunten
Twee heren die mij van mijn angst ag hebben geholpen voor een vorkheftruck.
VerbeterpuntenBetere lunch?
Pluspunten
Goed te bereiken locatie met prettige faciliteiten en alle zaakjes netjes geregeld. Personeel is erg vriendelijk en instructeurs erg bekwaam. Indeling van de cursus tijd is goed ingedeeld met regelmatige korte pauzes om de aandacht er goed bij te kunnen houden. Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd met positief resultaat.
VerbeterpuntenDe sanitaire voorzieningen mogen een upgrade krijgen.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030