Pluspunten
DE opleiding op zich zelf goed. Duidelijke docent, voldoende pauzes om de aandacht geconcentreerd te houden. Prima examensysteem
VerbeterpuntenDe lesstof heeft mijn inziens wel een update nodig ten aanzien van examen vragen. Daar kwamen wat vragen in voor die niet in de E-learning module zaten. Voldoende parkeerruimte in de omgeving zoeken. Misschien een deal met buren sluiten voor een X aantal parkeer plaatsen.
Pluspunten
Heb de heftruck&reachtruck cursus gevolgd en Peter vertelde het op een leuke en informele manier waardoor de praktijk een eitje was. Ik had al wat ervaring dus dat scheelt natuurlijk ook. Uiteraard zijn ze streng als je op een heftruck stapt maar dat is alleen maar goed bedoeld
Pluspunten
Goede lunch
VerbeterpuntenHet brand gedeelte uitbreiden
Pluspunten
alles was positief op die dag.
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Alles werd DUIDELIJK en GOED uitgelegd !!! Ik zal WESTPOORT aan IEDEREEN aanraden !! TOP BEDRIJF !!
VerbeterpuntenNVT want alles is al top geregeld
Pluspunten
Zeer goede voorbereiding op de examens door vakbekwame instucteurs!
VerbeterpuntenParkeergelegenheid
Pluspunten
Goede duidelijke lesstof ,overzichtelijkheid , geordend bedrijfspand
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten gezien ,maar echter niet alleen maar voor alles een 10 kunnen geven ,zodat mensen zich blijven focussen op verbeteringen
Pluspunten
Ze hebben mensen uit de praktijk voor de “klas” staan..
Pluspunten
Alles is goed verzorgd. Wordt goed te woord gestaan. Certificaten zien er keurig uit.
VerbeterpuntenDe eigenpraktijk ruimte in Amsterdam net zo inrichten zoals in de cursus geleerd wordt. Opbergen van bindmiddelen.
Pluspunten
Alles is positief geen min punten.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Super trainers in dienst!
Pluspunten
Ik ben altijd goed geholpen
Pluspunten
De cursus verliep in een aangename sfeer. Veel voorbeelden uit de praktijk en aardig wat oefenvraagstukken.
VerbeterpuntenProbeer laatkomers te vermijden. Het stoort zo erg.
Pluspunten
Goede instructeurs, rustig en duidelijk. Hielden iedereen bij de les.
VerbeterpuntenNergens in het proces is mijn identiteit gecontroleerd.
Pluspunten
Zeer goed verzorgd vriendelijk en goed opgeleid personeel.
VerbeterpuntenKachel mag wel aan.
Pluspunten
Directe communicatie duidelijkheid en goede zorg voor de in innerlijke mens ( broodjes drinken ).
VerbeterpuntenEen verbouwing van de binnenkant van het pand zou geen overbodige luxe zijn ( erg gedateerd )
Pluspunten
Goeie docent!! Verder niet veel met het bedrijf te maken gehad
Pluspunten
Zijn zeer klant vriendelijk en een net bedrijf ga zo door
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenMis een Kantine.
Geen.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is dé praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Dan gaan we daar vandaag samen voor zorgen. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is simpel. Jij moet snel beschikken over de papieren die je nodig hebt. Daarom houden we onze opleidingen bereikbaar en laagdrempelig. Dat begint bij eenvoudig online boeken en snel kunnen starten, wanneer het jou uitkomt. Onze trainingen zijn vooral praktisch, met precies genoeg theorie om je goed voor te bereiden op het examen. En we maken ze niet langer dan nodig, zodat jij snel weer door kunt met waar jij goed in bent. Snel, makkelijk en met plezier een cursus volgen? Ga naar westpoort.nl of bel 088 827 3030.