Pluspunten
Goed geregeld en zeer vriendelijk
VerbeterpuntenCursus te langdradig
Pluspunten
De cursus dag was goed geregeld. Zeer leerzaam. Plus punt voor de leraar (Joop)
VerbeterpuntenGeen. Voor mij was dit precies wat ik van zo'n dag verwacht
Beste Richard, Gefeliciteerd met je certificaat! De pluspunten geven we door :)
Pluspunten
Vriendelijke mensen, vakkundige leraren. Meteen de uitslag bij VCA. Goed bereikbare locatie.
Alles goed georganiseerd. 2x een cursus bij jullie gevolgd en 2x zeer tevreden.
Beste Raymond, bedankt voor je positieve beoordeling.
Pluspunten
Alles netjes geregeld
VerbeterpuntenDe (dames)toiletten boven waren niet schoon
Beste Janneke, Bedankt voor je kritische beoordeling. We pakken dit op.
Pluspunten
een hele duidelijke begeleiding en goede instructeurs
Pluspunten
8,5
Pluspunten
Snelle mogelijkheden om de cursus te volgen
VerbeterpuntenToiletten vernieuwen
Beste William, gefeliciteerd met je VCA certificaat! Bedankt voor je mooie beoordeling en goed dat je kritisch bent. We overwegen je verbeterpunt.
Parkeeren voor de deur
Pluspunten
Beviel me goed werd goed ontvangen. Ook met dat ik wat te laat was en hed goed had doorgegeven was het geen probleem en kon ik zo aanschuiven.
Pluspunten
Na het vastlopen van de computer heeft westpoort mij gratis laten herhalen met resultaat !!! Vca vol !! Nogmaals bedankt voor de afhandeling en ondanks het computer drama toch een positieve gevoel na te laten Toppers
Pluspunten
Vorkheftruck snel en niet duur.
VerbeterpuntenReachtruck is in verhouding wel duur, voor 3 uurtjes. Reachtruck is per uur dus, 25 euro exl. btw. excl. lunch Vorkheftruck is per uur, maar 12.50 exl. btw. incl. lunch
Beste Harold, bedankt voor je beoordeling. Je berekening snap ik niet helemaal, maar volgens mij vind je het niet snel goedkoper. E 150,- voor de heftruck en E 225,- voor de combinatie Heftruck en Reachtruck. Volgens mij heb je gewoon een hele goeie deal én snel je certificaten op zak :)
Pluspunten
Heldere communicatie, examen omgeving goed ingericht en proper materiaal waarmee je examen doet.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geen alles goed gegaan
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Personeel is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je!
VerbeterpuntenMisschien de praktijk nog iets uitgebreider
Pluspunten
Goede uitleg, hoog tempo maar wel duidelijk. Goed voorbereid op het examen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Genoeg pauze’s , goed te bereiken!
VerbeterpuntenMeer materieel om op te oefenen
Pluspunten
Alles was goed,uitleg was het best daarom ben ik ook geslacht
VerbeterpuntenHellemaal goed
Pluspunten
Goede en leuke leraar (Anil), bijna spelenderwijs maar wel op een volwassen manier en zoals ik al zei goed want ik ben geslaagd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mede door Menno heb ik naast een leerzame dag ook een leuke dag gehad!
VerbeterpuntenAangeven dat er weinig parkeergelegenheid is.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030