Pluspunten
De pauzes die je tussen door krijgt moet wel. Is veel stof op 1 dan. De broodjes waren erg lekker.
VerbeterpuntenDe lokatie is niks mis mee alleen de parkeerplekken is het lastig.
Pluspunten
normaal haat ik theorie maar de meneer die de les stof verzorgende wist mijn aandacht gedurende de cursus vast te houden waardoor k het fijn en prettig vondt vandaar k het stof ook heel goed heb kunnne opnemen en ook daarom ben geslaagd
Verbeterpunteninplaast van 7 uur in de ochtend op zaterdag je vrije dag kunnne jullie de cursus mischien wel om 9 uur laten starten
Pluspunten
Zeer goede mentoren en heel vriendelijk personeel
VerbeterpuntenXxx
Pluspunten
Ze zijn vriendelijk glimpachend klanten worden op hoogte gehouden ben zeer blij mee
VerbeterpuntenNvt
Betere parkeer gelegenheid verder geen klagen
Pluspunten
Perfect cursus gehad
VerbeterpuntenParkeren
Pluspunten
Vriendelijke mensen Goede uitleg 2x cursus gehad allebij geslaagd Wat moet ik meer vertellen....
VerbeterpuntenParkeer gelegenheid
Pluspunten
Goed geregeld, duidelijke inhoud van de les wordt goed uitgelegd.
Pluspunten
Toffe docenten, lekker eten
Pluspunten
Erg enthousiaste begeleider, vol, maar afwisselend programma.
VerbeterpuntenMeer waarde hechten aan het examen. Dan voelt het meer alsof je het gehaald en niet gekregen hebt. Vooraf communiceren over verwachtingen (bv of je je kon voorbereiden).
Led material te oud!!
Pluspunten
Deskundige,en goed gemotiveerd personeel.
VerbeterpuntenSlechte parkeer gelegenheid
Pluspunten
Op en top !!
VerbeterpuntenVan te voren aangeven dat heb ook buiten Amsterdam curses praktijk kunt krijgen.
Pluspunten
Alles, goede communicatie, goede regelingen en goede prijzen. Weinig spelers in de markt die het zo goed doen als Westpoort! Wij zijn een bemiddelingsbureau en boeken regelmatig cursussen via Westpoort en altijd is alles goed!
VerbeterpuntenGeen, alleen maar lof.
Pluspunten
Je kan snel terecht voor de cursus. De opleider was erg vriendelijk. De dag was goed georganiseerd. Aan alles was gedacht! Lunch , muntjes voor in de snoep/drank automaten en genoeg pauze tijd.
VerbeterpuntenLaptoppen iets beter controleren op batterij. En vast lopers. Ik was de gelukkige die 4 x een nieuwe laptop heb gekregen. Dat haalt je uit je concentratie en hij slaat de laatste gemaakte vragen vaak niet op. Gelukkig heb ik het wel gehaald maar het maken van het examen was hierdoor extra stressvol ook ivm de tijd die je daardoor kwijtraakt.
Beste Jessye, bedankt voor je beoordeling. Goed om de pluspunten te lezen en de verbeterpunten gaan we achteraan. Het examen moet natuurlijk soepel en ordelijk verlopen. Ik zie dat je bent geslaagd, gefeliciteerd!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
locatie
Pluspunten
Goeie uitleg en duidelijk
VerbeterpuntenHet eten kan natuurlijk veel veel beter in plaats van broodjes
Beste Karacan, bedankt voor je beoordeling. Misschien moet je een keer de avondcursus proberen, dan is er pizza ;) Voor de dagcursus houden we het bij luxe broodjes. En op zaterdag kan je rekenen op nog wat extra's.
Pluspunten
Ik heb vca vol gedaan met een dag cursus . Ik had me niet goed voorbereid maar door de cursus met een goede leraar heb ik het toch gehaald !!! Ook moest ik het een week uitstellen door omstandigheden was geen probleem . Het was een zware dag maar toch gehaald !!!
VerbeterpuntenGeen
Raymond, gefeliciteerd!
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030