Pluspunten
Door een computer storing mogen herkansen zonder enige probleem ook geslaagd Erg behulpzaam en menselijk handelen is iets wat tegenwoordig niet de normaalste weg is voor vele. Maar toppers zijn het stuk voor stuk die me geholpen hebben
Kimberly, gefeliciteerd! Fijn dat het allemaal goed is gekomen.
Pluspunten
Hele goede opleider, echte vak mensen, de docenten.
Dick, bedankt voor je compliment. Ik geef het door aan de docent.
Pluspunten
Snelle mogelijkheid tot halen van VCA.
En snel geslaagd zie ik in het systeem. Gefeliciteerd Gerben!
Pluspunten
De dames achter de receptie.
VerbeterpuntenDie ouwe chagrijnige instructeur met een Vrijdagmiddagdipje lekker wat anders laten doen, daar komen mensen niet voor terug bij je bedrijf..
Beste Dennis, bedankt voor je reactie. Jammer dat je niet zo positief bent over de docent. Ik ga dat met hem doornemen. Gelukkig ben je tevreden over de dames achter de receptie en heb je je certificaat op zak!
Pluspunten
Goed berijkbaar
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Fijn en vooral goede uitleg!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles is goed geregeld, goede leraar, eten, drinken.
Pluspunten
Goede uitleg en goede organisatie
VerbeterpuntenMeer houden aan de lesstof en minder verhalen er om heen. Nu moesten we 's middags in een sneltreinvaart door de lesstof heen omdat we veel tijd hadden besteed aan praktijkvoorbeelden
Beste Arno, Allereerst gefeliciteerd met je VCA certificaat. Ik zie dat je geslaagd bent. De opleiding blijft wel een mix van praktijkvoorbeelden en sneltreinvaart. Dat proberen we zo te doen dat je slaagt voor je examen en veilig kan werken in de praktijk. Bedankt voor je terugkoppeling.
Pluspunten
Goede uitleg bij de cursus van Jaap, ik had eerlijk gezegt namelijk geen tijd gehad voor het leren en toch ben ik geslaagd.
Pluspunten
dag van te voren opgegeven. Er werd binnen een paar uur geverifieerd of alle stukken binnen waren en de vrijdag een volle training met examen erna. En gehaald.. Weer een VCA Vol houder erbij..
Beste Arno, bedankt voor je mooie compliment!
Pluspunten
Hele goede manier van lesgeven
Pluspunten
Goed uitleg, vriendelijke personeel, gratis eten& drinken,
VerbeterpuntenNiks alles is perfect
Pluspunten
Het meedenken en sociaal voelend heid was hartverwarmend
VerbeterpuntenNiks
Beste Martijn, bedankt voor je compliment en mooie cijfer!
Pluspunten
Bert gaf goed les, westpoort is ook makkelijk te bereiken..
VerbeterpuntenWe zaten met 9 man waarvan er 7 man alleen halal eten, het zou fijn zijn als in het vervolg rekening wordt gehouden met eventueel broodjes want er waren 9 gehakballen besteld en 2 kaasbroodjes.. ik ben hier over naar 1 van uw collegas geweest en die gaf aan dat we niet voor 150 man een dit kunnen inregelen.. maar in mijn ogen kan dit heel makkelijk en dat is tijden de absentielijst te vragen wie halal broodjes wilt of bij de aanvang.
Beste Youssef, bedankt voor je feed back. Het is jammer dat het blijkbaar niet bekend was bij de docent, want onze gehaktballen zijn van 100% rundvlees én halal. We gaan dat duidelijker communiceren.
Pluspunten
Pluspunten
Peter die de BHV curcus gaf deed dit heel erg goed en op een leuke manier.
VerbeterpuntenBeter door geven hoe je bij het bedrijf komt i.v.m. de weg omleiding
Beste Samantha, bedankt voor je tip en je mooie cijfer! Er zijn nu inderdaad wegwerkzaamheden in Den Bosch. Hopelijk duren die niet lang meer, maar we gaan het toch tijdelijk in de bevestiging vermelden.
Pluspunten
Het is een serieuze goede leerbedrijf
Pluspunten
goed opleidings-instituut
Verbeterpuntengeen
Verbeterpunten10
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030