slechter dan verwacht

Pluspunten

Voordelig begint vroeg

Kijk naar de eigen veiligheidsbewustzijn van het personeel. Een leraar behoort veiligheidsvoorschriften die je leert niet te bagatelliseren. "Leer het voor VCA maar het hoeft niet in de praktijk hoor." Niet voldoende professioneel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is goed geregeld

Geen min punten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is goed en snel geregelt.

Bepaalde leerstoffen betervoorleggen dan. Alleen doorbladeren van het boek.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke leraar, de theorieles was interessant en ik heb toch wat geleerd. Goeie afwiselling tussen de les lokaal en de pratijklokaal. Goede uitleg van de leraar. Een gratis lunch is ook bijzonder leuk. Leuk gebouw.

We waren met zijn 11 ingedeeld in drie groepen (onervaren heftruck, reachtruck en ervaren heftruck), en alleen met twee leraren. Ik was in de ervaren heftruck groep, en miste een beetje begeleiding. Ik snap dat ze het druk hebben, en vond het niet erg, maar het zou wel een verbeterpunt kunnen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal top op elk punt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie opleiding en degene die de cursus gaf weet waar die het over heeft

slechter dan verwacht

was een gezamenlijke klas voor vcs basis, vol en vca-vil. Ik heb de toevoegingen gekregen op papier om tussendoor er bij te leren. zo had ik het net zo goed via internet kunnen doen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op 1 dag certificate halen

Er zijn mensen, deze mensen zijn niet Nederland dus denk oplosing voor die mensen zoals mij.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Cursus BHV gevolgd bij mevr. Nicole zij deed dit heel leuk en hielt het boeiend. De pauze is ook goed geregeld met eten, en de 2 muntjes die je krijgt voor snoep of drinken is ook zeker verdienstelijk.

De inrichting van lokaal mag anders, de helft zit gedraaid te kijken naar het scherm en kan soms vervelend zijn. De lokalen zijn gehorig dus je hoort vrij veel wat er gebeurt in het lokaal naast je.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed verzorgde dag met goed informatie.

Dag duur verkorten is een lange zit waardoor de aandacht verslapt en je niet fris aan examen begint

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede ontvangst,prima docenten, kantoor personeel zeer vriendelijk,voor allerlei opleidingen mogelijk,en goede lunch een woord prima!!!!!

Zou geen punten weten .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top docenten!!

Ik persoonlijk zijn De tijden... waarom zo vroeg en waarom zo lang? Kort het in. Maar zeker effectief de cursus. Aanrader !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel praktijk oefeningen Gratis parkeren Vrijheid om koffie te pakken wanneer je wil Zeer evaren instructeur die erg gemotiveerd is

De rokers niet bij de ingang laten staan, als je zelf niet rookt word je eigenlijk verplicht om door een rook wolk heen te lopen als je naar binnen wilt. Voor de rest heb ik persoonlijk niks aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gast vrij,behulpzaam en bellen altijd een dag van te voren om er voor te zorgen dat je aanwezig bent.

De lessen mogen een half uurtje langer duren omdat de examinator aan het einde snel door alles heen moest.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

in korte tijd word je klaar gestoompt voor het examen. niet alleen de theorie met kernpunten komt aan bod. men doet ook aan examen training wat m.i niet onbelangrijk is.

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel informatie in korte tijd

Tempo mag wat hoger, meer tijd voor verbeterpunten na proefexamen, evaluatie fouten zou ik langer voor blijven na examen vca. Bij cursus digi tacho zou handig zijn als dat apparaat er ook gewoon aaanwezig is!!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond degene die les gaf geen docent

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vanaf aanmelding, tot aan de cursus zelf alles netjes en correct geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het is een top bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zowel dienstverlening als scholing TOP. Maar het mooiste vond ik de positieve sfeer die er hing door de medewerkers die mensen met alle respect behandelden.

Geen. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel een opleiding kunnen volgen omdat er regelmatig nieuwe cursussen zijn. zelfs meerdere keren per week

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030