Heel snel en goed geholpen, en m’n bestelling Pracht-ig verpakt thuisgestuurd gekregen. Dankjulliewel!

prima overzichtelijke website met sieraden die mooi en betaalbaar zijn

Ik kwam via startpage op jullie website. Er is voor ieder wat wils. Maar het belangrijkste, de sieraden zijn mooi , ook als je niet van het type sieraad houdt, zie je nog dat alles vakkundig gemaakt is. Zelf ben ik dol op de sieraden van Zag.

Mooie producten, snelle levering

Meerdere oorbellen hier besteld. Werden snel geleverd en heel leuk verpakt. Aanrader!

Hele fijne service!

Ik had een bestelling geplaatst en deze kon helaas niet worden geleverd. Pracht kwam zelf met een goed alternatief waardoor ik toch een soortgelijk product op tijd geleverd kreeg. Ik kreeg een persoonlijk mailtje met excuses. Ben erg blij met m’n aankopen bij pracht!

Geen service

Armband in 1 dag kapot, maar niet duur genoeg dus ze willen hem niet maken. Wel via whatsapp gezegd dat ze hem zeker willen maken. Maar in de winkel toch niet. Aso

Heel tevreden

Snelle verzending, zorgvuldig verpakt, blij met de aankoop!

Met zorg ingepakt!

Leuk om zo een kadootje te krijgen!

Zeer tevreden!

Camps en Camps oorbellen besteld. Ze waren heel mooi verpakt, met een persoonlijke boodschap. Erg leuke ‘unboxing experience’!

Wat een geweldige service!

Wat een geweldige service van Pracht. Ik had net voor de kerst voor een paar mooie bordeauxrode oorbellen van Lott besteld. Ik hoopte dat ze nog op tijd zouden zijn, maar had het helemaal begrepen als dat niet zo was. Die avond klopte er iemand hier aan, die persoonlijk de oorbellen is komen bezorgen! Ook nog eens waanzinnig mooi ingepakt (terwijl ik helemaal niet had doorgegeven dat het een cadeau was), een chocolaatje erbij en een lief handgeschreven kaartje. Ik ben enorm onder de indruk een heel blij met deze topservice!

het is wel zilver maar..

Het item is mooi, alleen te klein om als hanger voor een ketting te dragen, zelfs voor een baby van 12 dagen. Jammer.

Prachtige oorbellen en mooi verpakt!

Helaas door postnl laat geleverd maar toch heel blij met de oorbellen!

Een pracht cadeau om te geven !

Zo mooi ingepakt, lief persoonlijk kaartje erbij, en dat snoepje erbij.. too cute.. ik ga het met plezier weggeven vandaag !

Prachtige oorbellen ontvangen en snel

Goede vlotte service ervaren met een leuk klein geschenkje als verrassing.

Makkelijk, simpel, snel in huis en mooi verpakt

Ging supergoed

Maar wist hartstikke goed ze hebben het netjes ingepakt en ik heb een lekker opgehaald dit keer zag er supergoed uit Website is super goed super duidelijk . Echt echt een aanrader

Attent

Online besteld en bij de bestelling een kaart met een persoonlijke tekst erop, erg attent.

Snelle levering , leuk verpakt

Komt als een cadeautje binnen

Blij met aankoop

Ketting van pscallme gekocht. Erg mooi past overal bij

Super netjes en snel geleverd! Product zoals op de site omschreven.

Netjes en snel geleverd! Goede service

Topwinkel!

Heel fijne ervaring met Pracht. Ruim assortiment met mooie merken. Bestellen ging makkelijk en het pakketje werd snel verzonden. Alles was ingepakt als cadeautje. Enorm tevreden hier mee.

Super vriendelijk zowel in de winkel als in de mail

Top ervaring, ga zeker nog terug komen

Heel servicegericht, vlot, goed advies en reageren snel per mail op suggesties ter verbetering van het online aankoopproces. Ik blijf hier met veel plezier sieraden kopen. Bedankt!

Ruime keuze sieraden. Snelle verzending. Vriendelijke klantbenadering. Heel tevreden.

Keurig ingepakt als een echt leuk cadeautje.

Echt verrast om zo’n leuk, verzorgd cadeautje te krijgen.

Oudegracht 133

3511AH Utrecht