Mooi verpakt en snel binnen
Sieraden waren mooi verpakt. Snel in huis
Sieraden waren mooi verpakt. Snel in huis
19 February 2024
Monique
Helmond
Na telefonisch contact mijn bestelling gedaan. Super vriendelijk, cado heel leuk ingepakt en snelle bezorging en een prachtige armband en ring.
12 February 2024
conny
Helmond
Mijn bestelling was echt een cadeautje..keurig ingepakt en een mooie handgeschreven kaart erbij...ik was zeer verrast.
9 February 2024
Yvonne
Sliedrecht
Goed! Snelle service en grote collectie oorbellen. Vaak een goede korting. De winkel in Utrecht is ook echt prachtig
5 February 2024
Beentjes
De oorbellen werden meteen verzonden en waren mooi en feestelijk verpakt!
26 January 2024
Hetty
Haaksbergen
Bestelling snel ontvangen. Het pakket zelf was al een cadeautje om te zien. Leuk met een handgeschreven kaartje en snoepjes erbij.
18 January 2024
Diana
Haarlem
Prachtig verpakt met liefdevolle boodschap! Veel zorg aan besteed!
2 January 2024
Lenette
Alphen aan den Rijn
Wat een leuke winkel! Als ik in Utrecht ben loop ik er altijd even binnen. Mooie collecties van vele merken! Ook online een aanrader, leuk verpakt en snel in huis!
15 December 2023
Babs
Houten
Zeer tevreden!
10 December 2023
Siem
Bilthoven
Gezellige kleine winkel in hartje Utrecht met een ruim aanbod en vriendelijk personeel. Mooie aanvulling is de website om thuis nog iets moois uit te zoeken.
26 November 2023
Petra
Groenekan
Lott Gioielli oorbellen gekocht. Snel verstuurd.
14 November 2023
Den Haag
Fijne service mooi ingepakt
12 September 2023
Edith
Ede
Ik heb een bedeltje van Anna & Nina besteld. De kwaliteit is super en het pakketje snel thuis geleverd.
7 September 2023
Pippa
Ermelo
Snel en goed
29 August 2023
Martine
Egmond aan Zee
Prachtige oorbellen, goede service, vlot verzonden.
15 July 2023
Marie
Bussum
Nadat een paar oorbellen iets te snel begon te verkleuren, hebben de medewerkers van Pracht mij super goed geholpen! Het assortiment is ook super. Een bezoekje aan de winkel is aan te raden.
10 July 2023
Antine Lalleman
Rozenburg
Makkelijk bestelproces en snelle levering van super mooie oorbellen!
10 July 2023
Lot
Utrecht
Mooi Lott oorbellen besteld. Ze werden snel geleverd en waren mooi verpakt, ben er super blij mee!!
2 July 2023
Boukje
Huissen
Ik ga soms in de winkel in Utrecht shoppen. Heel leuk team en je kijkt je ogen uit. Online ook heel erg blij want snel geleverd en ontzettend leuk verpakt. Voor mij echt de leukste sieradenwinkel met de mooiste merken. Echt een aanrader.
20 April 2023
Maria van Leeuwen-Vlisma
IJsselstein
Hele mooie Lott oorbellen gekocht. In het echt nog mooier dan op het plaatje. Netjes thuisbezorgd en was heel leuk en met zorg ingepakt. Je kan je aankoop prima als cadeautje direct naar iemand opsturen, want het was een feestje om uit te pakken. Echt een aanrader!
7 April 2023
Anne
Breda
Het was een kadootje om de bestelling te ontvangen. Helaas moest ik een setje oorbellen retourneren omdat ze me niet stonden en ook dat werd snel afgehandeld. Binnen een paar dagen na terugsturen stond het alweer op de rekening. Super!
6 April 2023
Nanda van den Akker
Nuland
Goede en fijne ervaring met Pracht website. Prachtige Lott Gioielli oorbellen besteld. Ze werden snel geleverd.
14 March 2023
Den Haag
Een snelle, persoonlijke en attente ervaring, ondanks de online aankoop.
23 February 2023
Anne-Margriet Smith
DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Online Pracht(ige) oorbellen besteld om kado te geven. Het artikel was super mooi verpakt en snel verzonden. Zeer vriendelijke verkoopster zowel online als in de winkel.
12 February 2023
Yvonne