Topkwaliteit en service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.288 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De beoordelingen geven aan dat het bestelproces soepel verloopt en leveringen op tijd plaatsvinden. De ervaring wordt over het algemeen positief beschreven, met aandacht voor verpakking en klantvriendelijkheid.
Snelle levering en topkwaliteit
26 March 2026
Rene
lisse
De website was duidelijk, levering snel en kwaliteit prima.
24 March 2026
Femke
Moerdijk
Super vriendelijk!
20 March 2026
Kees
Goes
Goede service en op tijd geleverd
15 March 2026
Wouter
Rijsbergen
Received a very fast response via email on my question regarding delivery time and everything was at my home in less than 48 hours.
12 March 2026
Samer
The Hague
Alles weer perfect geregeld.
12 March 2026
Mar
Vlaardingen
Snel correct en betrouwbaar
7 March 2026
Carmen
‘t Waar
Ik had wat vragen per mail gesteld . Ik kreeg meteen antwoord. In mail werd netjes alles uitgelegd en na een telefoon gesprek meteen bezorg afspraak gemaakt. Werd met 2 dagen geleverd super vriendelijke bezorger en alles netjes afgeleverd. Ik zeg top bedrijf super service en goede prijs.
4 March 2026
Theo
TERBORG
Goede kwaliteit en korte levertijd. Prima zaak.
27 February 2026
Jan
Uithuizen
Ik had wat palen nodig voor een hekwerk, en dan is het fijn dat je die gewoon zelf kunt ophalen. Ik werd verwacht en binnen 5 minuten was ik weer onderweg terug.
24 February 2026
Ben
Pijnacker
Tevreden, alles volgens afspraak!
11 February 2026
paul
Alphen aan den rijn
Mijn derde bestelling bij Hekkenwereld, en het was weer goed geregeld. Chauffeur berichtte al de avond ervoor hoe laat hij er zou zijn en dat was ook zo.
4 February 2026
Ies
Stavenisse
heel snel en perfekt gelevrd
13 January 2026
Jack
IJzendijke
Goede service en ondanks het slechte weer, zeer snel geleverd
13 January 2026
Danny
Zuilichem
Mooi product. netjes en compleet afgeleverd
11 December 2025
Dirk
Onnen
Dit bedrijf is gewoon consequent goed! Regelmatig bestellen wij hier hekwerken,er wordt altijd goed meegedacht..
29 November 2025
andre
Maassluis
Bestellen zeer gemakkelijk. Email contact in elke fase. Afspraken voor aflevering worden correct uitgevoerd
25 November 2025
Leo
Axel
Goed product
17 November 2025
Andre
Oudewater
heel snel en top geregeld
14 November 2025
kees
petten
Bestelling is via website goed zelf te doen. Afspraken zijn goed nagekomen. Uitstekende leverbetrouwheid en vriendelijk personeel.
Johan
Andel
Een goede prijskwaliteit verhouding, de levering was sneller dan verwacht, en het was een goede nette levering met een duidelijk zichtbare compleetheidscheck.
R.
Bilthoven
Goed geregeld. Het is wel handig om af te spreken waar de materialen moeten worden neer gezet/gelegd.
Chris
s-Gravendeel
Netjes geleverd
7 November 2025
Ron
ZIERIKZEE
Mooi product en snelle levering
3 November 2025
mc
Nw en st joosland
Zeer goede ervaring met hekkenwereld. Netjes op tijd en chauffeur was zeker niet te lui om het hekwerk even mee door de poort te lopen.
14 October 2025
Frans
Tilburg
Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken. Wij hebben een compleet en divers assortiment kwalitatief hekwerk met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Onze webshop is onderdeel van het familiebedrijf Mosterd B.V. die al ruim 35 jaar in de hekwerkbranche actief is. Een ervaren klantenservice, korte schakels, beloftes nakomen en de klant altijd voorop stellen zijn enkele kernwaarden waar wij voor staan.
Westgaag 10
3155DE Maasland