Laden reviews...
Zie hierboven
19 November 2024
Jan
Ridderkerk
Meerdere systemen gekocht en laten installeren.
15 November 2024
Zakelijke Inkoper
Hilversum
Snel opgestuurd en goed contact gehad.
30 August 2024
Mandy
Mahmoed
8 July 2024
Jeathon
Rotterdam
Bestellen voor uur X is volgende dag geleverd. Maandag rond 8:00 besteld, donderdag geleverd. Track and Trace wordt niet geleverd. Pas op de dag zelf, geen kans om uit te wijken naar alternatieve tijd/locatie. Factuur ontvangen met de vraag om deze zsm te betalen??? Terwijl er bij bestelling via iDeal is betaald.
19 April 2024
Rubin
Roosendaal
Beste Rubin,
Goedemiddag en bedankt voor uw review.
Jammer om te horen dat u het bestelproces als ongeorganiseerd heeft ervaren.
Onderstaand licht ik graag het een en ander toe vanuit onze kant.
Wij bieden op onze webshop de service "voor 13:00 u besteld en op voorraad, dezelfde werkdag verzonden. Het door u bestelde artikel is helaas niet een voorraadartikel en heeft, zoals aangegeven, een langere levertijd.
Hoe het komt dat u geen Track & trace, heeft ontvangen is voor mij een raadsel. Onze vervoersdienst zou na ontvangst en plannen van de levering een Track & trace moeten sturen met een tijdslot en dag. Ik zal hier achteraan gaan om te zorgen dat dit in het vervolg hopelijk niet nogmaals gebeurt.
Ik heb uw factuur nagekeken en ik zie wel duidelijk aangegeven dat de betaling reeds is voldaan.
Zou u de factuur die u ontvangen heeft kunnen opsturen naar [email protected], dan kan ik deze doorsturen naar onze administratie om te kijken wat hier fout is gegaan.
Met vriendelijke groet,
Team Webshop.
Slechte service en lange afhandeltijd.
10 November 2023
Jolanda
apeldoorn
Product was snel geleverd en voldeed aan onze wensen.
1 November 2023
erwin
Hilversum
Pluspunt: Apparatuur wordt op tijd geleverd, is eenvoudig te bedienen en werkt doorgaans langdurig. Bij klachten is er meestal snel een oplossing beschikbaar. Minpunt: ik vind randapparatuur /aansluitkabels aan de prijzige kant(in vergelijking op het web.)
30 May 2022
Mark
Rosmalen
16 May 2022
Jan Verhoeven
Ridderkerk
Als inkoper even gecheckt bij onze projectmensen of het verrijdbaar scherm al is geleverd, als antwoord "nog niet" gekregen.
5 May 2022
T. van Oudheusden
Rosmalen
Beste Tonny,
Goedemiddag, uw bestelling betreft een totaaloplossing.
Dit betekent dat we deze voor u op locatie installeren.
Mijn collega heeft als het goed is contact gehad met u of een collega van u om een datum te plannen.
De uitnodiging voor een review is dan wel te vroeg gestuurd, onze excuses hiervoor.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze order of de datum van installatie, dan kunt u ons altijd bereiken via [email protected].
Graag wens ik u nog een fijne dag verder!
Met vriendelijke groet,
Lex
BIS Webshop
Wij zijn als nieuwe klant super goed geholpen. Jullie doen, wat jullie toezeggen.
26 April 2022
Pieter van Berchum
Gorinchem
Als een van de weinige het Product op voorraad en direct geleverd.
15 March 2022
Marc
Heerlen
Er was een besteld scherm kapot, de vervanging is goed geregeld
18 January 2022
Ab Flach
Hendrik Ido Ambacht
Heb je vragen moet je wachten tot je een antwoord krijgt Mijn ervaring is dat je maar een simpele klant bent die iets wil Maar omdat je geen inversteringen wil doen moet je langer wachten op een antwoord
28 December 2021
Peter
Hoogerheide
Op advies van mijn BIS contactpersoon via de webshop besteld en heb dat als zeer prettig ervaren. De goederen waren snel geleverd en voldeden uiteraard aan de verwachting.
21 December 2021
Netjes en optijd geleverd
29 November 2021
Ab
Hendrik Ido Ambacht
snel een alternatief geregeld vanwege lange levertijd.
29 November 2021
Henk
Haps
Als ik iets bestel via de webshop moet ik erachter aan bellen wanneer het geleverd gaat worden
21 October 2021
Ab
Hendrik Ido Ambacht
Snelle levering was ook top!
22 September 2021
Vera
Utrecht
Na eerste oplossing waarover ik minder gelukkig was, werd na constructief overleg een oplossing aangedragen en uitgevoerd waarover ik zeer tevreden ben.
12 August 2021
Michel
Rotterdam
Prima , snelle service en meedenken. Administratieve afhandeling snel en correct.
12 July 2021
Chris Grefkens
Amsterdam
98" Legamaster besteld. Deze is snel bezorgd, prijs is goed en bezorger heeft geholpen deze op de juiste verdieping te krijgen.
10 July 2021
Robert Melman
Rotterdam
We hebben een prachtig scherm (Samsung Flip) met bijpassende voet gekocht. Deze combinatie was op weinig anders plekken te vinden. Echter is mijn mening dat wanneer je een aankoop doet. Je iets meer op de hoogte gehouden kan worden over het leveringsproces. Vooral als er op de website staat levering binnen 1-2 werkdagen en dit uiteindelijk langer duurt.
9 June 2021
Menno
Groningen
Voor een uitbreiding zochten we eigenlijk gewoon hetzelfde als wat we al hadden. Dan is de vervolg keuze ook niet zo moeilijk
11 May 2021
Ger
Eindhoven
BIS|Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en efficiënt, visueel en interactief kunnen samenwerken. Dit doen wij door de inrichting, de audiovisuele & IT faciliteiten en het gebruik optimaal op elkaar af te stemmen.
Onze dienstverlening richt zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker uit vrijwel iedere branche. Wij mogen voor hen duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden. Bij BIS|Econocom werken zo’n 300 mensen in strategisch gespreide vestigingen in Nederland en België.
Pesetastraat 5
2991XT Barendrecht