Beste Tonny, Goedemiddag, uw bestelling betreft een totaaloplossing. Dit betekent dat we deze voor u op locatie installeren. Mijn collega heeft als het goed is contact gehad met u of een collega van u om een datum te plannen. De uitnodiging voor een review is dan wel te vroeg gestuurd, onze excuses hiervoor. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze order of de datum van installatie, dan kunt u ons altijd bereiken via webshop@bis.nl. Graag wens ik u nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lex BIS Webshop
Beste Peter, Bedankt voor de feedback en excuses voor uw slechte ervaring van onze communicatie. We hebben dit meegenomen en zijn bezig met het vinden van manieren om beter te kunnen informeren m.b.t. levertijden. Met vriendelijke groet, Lex van Vliet
BIS|Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en efficiënt, visueel en interactief kunnen samenwerken. Dit doen wij door de inrichting, de audiovisuele & IT faciliteiten en het gebruik optimaal op elkaar af te stemmen. Onze dienstverlening richt zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker uit vrijwel iedere branche. Wij mogen voor hen duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden. Bij BIS|Econocom werken zo’n 300 mensen in strategisch gespreide vestigingen in Nederland en België.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.