Firma reageert snel op vragen
Met enige zoeken op een zoekmachine uitgekomen bij BIS. Vragen per e-mail gesteld en tot heden voldoend het aan mijn verwachtingen.
22 April 2021
Review overzicht
22 April 2021
Ed
Renkum
Ik was haastig op zoek naar een bepaald type monitor. BIS kon direct leveren. In het verleden nooit wat gekocht, maar in goed vertrouwen en zonder veel rompslomp kunnen bestellen en de levering was zo als belooft was.
15 March 2021
Peter van Dijk
Waddinxveen
Product werd snel geleverd.
5 March 2021
Obed
Ridderkerk
Via de online bestelsite in contact gekomen met jullie medewerker omdat ik nog een aantal vragen had. Ik werd goed, snel en zeer deskundig geholpen. Het apparaat dat in eerste instantie nog een drietal weken levertijd had, bleek toch binnen twee dagen beschikbaar te zijn. Fijn in deze digitale tijden. Het device werkt prima en geeft veel mogelijkheden om digitaal te vergaderen.
18 February 2021
OR
Breda
Uiteindelijk prima geregeld deze eenvoudige bestelling. Alleen geen terugkoppeling overleveringsdatum of een verwachting daarvan. Kan beter. Vanwege alleen deze beperkte communicatie 3 sterren.
7 February 2021
Peter
Woerden
Beste Peter,
Bedankt voor de feedback en excuses voor uw slechte ervaring van onze communicatie.
We hebben dit meegenomen en zijn bezig met het vinden van manieren om beter te kunnen informeren m.b.t. levertijden.
Lex van Vliet
betaald en tch aanmaningen ontvangen. Ik moet er zelf achteraan om het op te helderen.
5 February 2021
Nourdin
Biddinghuizen
Beste Nourdin,
Goedenavond, dat is zeer opmerkelijk en zeker niet de bedoeling.
Ik zal maandag ochtend na kijken waar dit fout is gegaan en u verder informeren via e-mail.
Onze excuses voor het ongemak!
Lex van Vliet
Goed geholpen met een aantal vraagstukken en spullen volgens afspraak op tijd geleverd!
26 January 2021
Ben Luiting
Harderwijk
Alles is goed te vinden en na te zoeken op de site. Het enige is de template aanleveren. Als iemand hier totaal niks van afweet, en nooit iets mee gedaan heeft, is iemand hier heel veel tijd mee kwijt. Ja, ik heb het maar door jullie laten doen voor een vrij hoog bedrag, maar daarmee was het in 1 keer klaar. Suggestie: ergens aangeven dat een klant er ook voor kan kiezen om het door jullie te laten doen als hij een bestand aanlevert. En de prijs hiervoor verlagen. Maar voor de rest dik tevreden over de kwaliteit en levering.
25 January 2021
Hermanus
Helmond
BIS is een bedrijf dat uitstekend service naar hun klanten geleverd.
24 January 2021
TH
Veenendaal
Goed gesprek gehad met de accountmanager Ronald Visser, die binnen 24 uur oplossing en voorstel had.
16 January 2021
Hans
Wageningen
Wij waren als organisatie op zoek naar een conference webcam. Door de drukte op de markt was je keuze beperkt, maar BIS had hier wel goed op ingespeeld door tijdig nieuwe bestellingen te plaatsen waardoor wij snel 2 conference webcams geleverd hebben gekregen. Ook nadien hadden wij nog een vraag over het apparaat en daar werd snel op geacteerde waardoor wij binnen een uur antwoord hadden.
11 January 2021
Arnold
Dordrecht
Snelle levering.
16 December 2020
Annette
Tiel
De webshop ziet er goed en gemakkelijk uit. Ik begrijp dat door corona de levertijd langer is, alleen werden we hier niet van op de hoogte gehouden. Er werd gezegd dat de bestelling eind van de maand geleverd zou worden. Toen ik eind van de maand niks ontvangen had, ging ik naar jullie bellen waar mijn (dure) speakers bleven en toen kreeg ik te horen dat de levertijd een maand langer was geworden. Dit was meerdere keren voorgekomen totdat ik hier wat van zei en sinds toen werd ik wel goed op de hoogte gehouden dus jullie zijn goed omgegaan met mijn feedback. Bedankt daarvoor.
Beveelt niet aan
16 December 2020
Nienke
Dordrecht
Snel kunnen bestellen. levering liet wel iets op zich wachten.
9 December 2020
Rob
Den Haag
Bij mijn zoektocht naar een goed videoconference apparaat ben ik door BIS goed geinformeerd zodat ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken.
27 November 2020
Hans de Jong
Heerhugowaard
Als je om zo’n lamp verlegen zit, wil je die graag dezelfde dag nog in huis hebben. Zonder Digibord is haast niet meer werkbaar. En om een voorraad aan te leggen zijn ze een beetje te prijzig.
26 November 2020
Harry
Maartensdijk
mooie beeld en geluid kwaliteit
24 November 2020
Ivo
Lelystad
Wij maken geen gebruik van jullie portal, maar vragen altijd een offerte op. Op basis van de offerte maken wij een PO op. Echter heb ik al meerdere keren gehad dat de uiteindelijke factuur niet overeenkomt met de eerder opgemaakte offerte. De bedragen zijn anders, er komen deelfacturen, etc. Het zou fijn zijn wanneer de factuur en de offerte op elkaar afgestemd zouden zijn. Bij voorbaat dank.
16 November 2020
E.
Melchior
Beste E. Melchior,
Bedankt voor de Feedback en onze excuses voor het ongemak bij de offertes.
We hebben dit intern bij uw accountmanager aangegeven. Hij zal contact met u opnemen hierover en we gaan uitzoeken waar dit fout gaat.
BIS|econocom
Zeer tevreden over de levering van het Samsung scherm, helaas waren andere benodigdheden niet voorradig. Maar alsnog erg goed geholpen!
16 November 2020
Francois
Breda
Mijn ervaring is wel gestoeld op gebruik met maar 1 persoon in de kamer. Hoe de sessies gaan met meerdere personen kan ik niet beoordelen. Hopelijk kunnen we het systeem snel gaan gebruiken waarvoor het bedoeld is. Maar dat wordt pas na de corona periode. Ik hoop dat het beeld en geluid en het volgsysteem van de camera dan ook goed werkt.
29 October 2020
Andre
Breda
Snelle duidelijk werkende site, Goede response, Perfecte levering.
16 October 2020
Rick
Rotterdam
Zeer vriendelijk, goed en netjes geholpen.
23 September 2020
S. van As
Gennep
Het leveren van de materialen gaat vlotter als het ter plaatsen krijgen van een monteur. Het een is dus positief, het ander helaas minder.
11 September 2020
Harry Prosman
Maartensdijk
nvt
10 September 2020
Hella
Den Haag
Snelle levering en ook een mooie prijs!
2 September 2020
Amit
Den Haag
BIS|Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en efficiënt, visueel en interactief kunnen samenwerken. Dit doen wij door de inrichting, de audiovisuele & IT faciliteiten en het gebruik optimaal op elkaar af te stemmen.
Onze dienstverlening richt zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker uit vrijwel iedere branche. Wij mogen voor hen duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden. Bij BIS|Econocom werken zo’n 300 mensen in strategisch gespreide vestigingen in Nederland en België.
Pesetastraat 5
2991XT Barendrecht