Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
is snel na de bestelling geleverd ,
11 June 2023
Rinus
Veldhoven
Voor de 4e keer besteld. Heerlijke kazen! Positief verbaasd dat de brie netjes in een koelzak met coolpack zat. Bestellen van zachte kazen is met deze superverpakking ook bij warm weer geen probleem.
6 June 2023
Renata
Hoofddorp
Lekkere kazen en voor een goede prijs, zeker een aanrader
6 June 2023
Peter
's-Gravenzande
De kazen die ik had besteld werden snel geleverd en smaakten heerlijk. Voor herhaling vatbaar .
2 June 2023
Wendy
Arnhem
Normaal halen wij het op de markt in Hoogvliet maar nu wonen we in Oostkapelle (Zeeland). Voor het eerst online besteld en helemaal goed. Goed verpakt en snel bezorgd.
29 May 2023
Petra van Wijnen
Oostkapelle
Hoewel ik graag op lokatie kom lukt mij dat planning technisch niet altijd, hierdoor blij dat ze een bezorgdienst hebben. Goede boeren overjarig is verder lastig te verkrijgen.
29 May 2023
Edwin
Bosschenhoofd
Hello, I live in Belgium and I ordered several products. The delivery required 3-4 days and therefore it is not ideal for fresh cheese. For the hard and old cheese, there were not problems. The quality of the cheese is very good and also the price.
26 May 2023
Pepe
Leuven
zeer verzorgde en spontane levering
26 May 2023
roland
wondelgem 9032 belgie
Goed verzorgd verpakt en prima kwaliteit.
Marga
Almere
Voor de 2e keer kaas besteld bij Hoogendoornkaas, We zijn zeer tevreden over prijs kwaliteit en service.
Herma
Chaam
Super handige site. Snelle levering en de prijs is vaak goedkoper dan de supermarkt prijs. En dit is tenminste kaas met echte smaak. Vacuüm verpakt dus enorm lang houdbaar. En ook de verpakking die je erbij krijgt houdt de kaas erg lang goed nadat je het uit het plastic hebt gehaald. Ik ga nergens anders meer heen
Erik-Jan
Asperen
De bestelling is altijd binnen 2 werkdagen binnen uitgezonderd het weekend maar dat is begrijpelijk. Je krijgt wat je besteld Nog geen problemen gehad. Alleen dat het veel te lekker is waardoor de volgende bestelling snel volgt.
Edward Van Haperen
Etten-Leur
Heerlijke kaas, keurig verpakt en snel verzonden. Dit was mijn eerste bestellen bij Hoogendoornkaas, maar zeker voor herhaling vatbaar. Eerder had ik al online kaas besteld bij collega bedrijven, maar tot nu toe spant deze aankoop de kroon. Bedankt en graag tot weer ziens :)
23 May 2023
Petra
Fryslan
De kaas is ordelijk verpakt . Vlugge levering vzn de produkten.
21 May 2023
VAN MEIRHAEGHE CAROLINE
Zingem
Het bestellen en afleveren zaten niet ver uit elkaar. Mijn bestelling werd snel verwerkt en ik had er geen omkijken naar. De kaas is heerlijk en is met een overvloed aan Kaasvel (papier om kaas in te wikkelen) geleverd. Ik kon de hele kaas in porties snijden en in kaasvellen wikkelen.
21 May 2023
A
Lelystad
Zeer tevreden,snelle levering,maar vooral lekkere kaas.
17 May 2023
Dorien
Vleuten
Alles is netjes verpakt geleverd. Ook de gewichten kloppen met wat er is besteld.
René
Westland
deze keer zelf een foutje gemaakt met bestellen, maar na een mail met de wijziging weer perfect opgelost. Ontzettend bedankt weer!
Anja
Den Haag
Goed assortiment. Snel geleverd tegen een fijne prijs.
Pat
Den Dolder
Producten zijn goed verpakt en verzorgd aangekomen op bestemming.
14 May 2023
John
Landgraaf
12 May 2023
Vander Mullen Johan
Oostkamp
De lekkerste kazen, goed verpakt en snel bezorgd voor een eerlijke prijs. Perfect!
11 May 2023
Robbert
Hoek van Holland
goed en snel
9 May 2023
Johan
St-Philipsland
De lekkerste kaas (Stolwijkse) en snel geleverd. Toppers!
7 May 2023
Michel
Heemstede
Door iemand deze winkel gevonden - gewoon voor ons en ook als cadeau. Lekker, vers kaas. De cheddar is top kwaliteit en lekker. Heel erg tevreden
5 May 2023
Zaiti
Lageland
Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.
coenecoop 735
2741pw Waddinxveen