zeer tevreden
Review overzicht
Lekkere kaas
Jolly
Hellendoorn
bestel zeker vaker top alles netjes verpakt.
ciska
apeldoorn
27 April 2023
Angela
Rotterdam
Echt blijer kan je een kaaseter niet maken!!
Erik
Moordrecht
Fijne webshop en smakelijke producten
Julianne
Asten
doe als je grootje aldoor kaas op je brood van hoog&doorn
g
Koog aan de Zaan
Erg goede afhandeling van de bestellingen
25 April 2023
Albert
Semecourt
Heerlijke kaas hoog op smaak. Snelle levering.
23 April 2023
Henry
Ugchelen
Lekkere producten, jammer dat sommige stukken wat dun gesneden worden. De kaasschaaf kan zijn werk dan niet goed doen.
22 April 2023
Maurice
Reusel
Het pakket in goede orde ontvangen. De kaasjes waren extra infepakt omdat ik er nog mee op stap moest, heel fijn!
22 April 2023
Saskia
Alkmaar
De kaas was van goede kwaliteit en smaakt heerlijk. De bestelling ging vlot en makkelijk.
21 April 2023
ronmondo
Stadskanaal
Verschillende kazen besteld (allemaal rauwmelkse) en ze zijn echt super! Ik ga niet meer terug naar die uit de supermarkt
21 April 2023
Misha
Breda
lekkere kaas snel geleverd
Minie
aalten
Prima kaas en levering. Goede prijs. Had 5 sterren kunnen zijn als alle stukken goed vacuüm verpakt zouden zijn
Barbera
Fijnaart
Heerlijke roomboter en een snelle bezorging!
Marleen
IJzendijke
Duidelijke site met ook de prijzen er duidelijk bij. Lekkere kazen, goed verpakt, prima en een snelle service. Zeer aan te bevelen!!
16 April 2023
Annerieke Middeldorp
Barchem
besteld, betaald en heel snel werd het pakket keurig afgeleverd. De inhoud was voortreffelijk, nog niet op maar dat duurt niet lang.
15 April 2023
Mari
Heesch
net een boerenjuweel gegeten en het leven kan niet beter
frank
zwijndrecht
Alles weer keurig verpakt en snel geleverd. Ruimhartig met afwegen. Leuk dat er nu een sticker van Hoogendoorn kaas op de doos zit.
Renata
Hoofddorp
Snelle levering ,goede producten , en redelijk geprijsd, en goed verpakt
Miep
Langeveld
Kan niet beter... Tenzij jullie nog een proeverij op een kasteel organiseren... ( Smile ) Succes !
Peter Schoenmakers
Roosendaal
Woon in Frankrijk en mis af en toe de hollandse kaas vd Kaasboer
Hilde
Paraza France
Ik bestel al een tijdje mijn kazen bij Hoogendoorn en ik ben er zeer tevreden over. Snelle levering en de kazen smaken heerlijk.
Truida
Doorn
Deze keer hadden we comte kaas bestelt. Deze kaas smaakt bijzonder lekker en is alleen te vergelijken met de comte die je in Frankrijk op de markt kunt kopen.
Ad
Hilversum
Snel ontvangen en goed verpakt
12 April 2023
Linda
Dordrecht
Hoogendoorn Kaas is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in de verkoop van kaas. Ouders en kinderen Hoogendoorn staan aan het hoofd van het goedlopende familiebedrijf. Allen zijn kaasverkopers in hart en nieren. Zes dagen in de week staan wij op markten in de wijde omtrek en ook online mogen wij onze klanten voorzien van de beste en lekkerste kaas. In ons met zorg samengestelde assortiment vindt u zowel Nederlandse als buitenlandse kazen van hoogwaardige kwaliteit.
coenecoop 735
2741pw Waddinxveen