Snelle levering van een goed product.

Snelle levering van een goed product.

Schnelle Lieferung - mittlerweile wieder ordentliche Verpackung

Bisher immer zufrieden mit den Produkten. Lieferung war kurzfristig mal nicht in Ordnung - einfach vor die Tür geschmissen und kaputte Verpackung zig-mal umklebt. Inhalt auch in defekter Verpackung. Jetzt aber wieder alles ok.

Snelle levering, produkt ziet er goed uit

Prima product

Kriebelmix besteld, prima product

Alt fungerer

Varen kommer hurtigt og jeg er fuld tilfreds, så 5 stjerne. Jeg har dog haft svært ved at bestille via min telefon, så jeg bruger almindelig computer hver gang

• Vil du anbefale os? Ja

Schnell, gut und zuverlässig

Die Produktauswahl ist gut und hochwertig, bin bisher immer sehr zufrieden gewesen!

Schnelle Lieferung,tut dem Pferd gut

Moin,bin erst am Anfang der Erfahrungen aber ich habe das Magnesium chelat mit Glukose support ausprobiert und konnte meinem Pferd die Cushing Tabletten ausschleichen,,sie entwickelte durch Medikamente eine Rehe... Zudem ist sie ein pssm2 Pferd..... Bis jetzt geht alles gut und ich bleibe bei dieser Firma ,sie gefällt mir da vieles ohne Zucker oder wenig davon enthalten ist.....

Snabbt och lätt-alltid

Alltid lika lätta att beställa, kommer i tid, snyggt och prydligt. Trovärdiga produkter använt Amino complex i många år till pssm häst

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Super Produkte

Einfach super

Altijd snel geleverd, goed verpakt.

Fijn middel voor goede prijs

Ik voer mijn paard preventief Vlozaad ivm zandkoliek in het verleden. Fijn middel voor een goede prijs.

Preis Leistung Top

Schnelle Lieferung Gute Beratung Produkte qualitativ hochwertig (keine unnötigen Zusätze)

Naturaalne ja effektiivne

Lai tootevalik naturaalsetest lisanditest. Hobune on väga rahul ja mina näen tulemusi. Miinusteks on kõrge hind ja võib esineda loomulike “lisandeid” pakendites, nagu näiteks - kivid

• Kas soovitaksite meid? Yes

snel goed en fijn

Snelle levering en zeer tevreden over alles :)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super supplementen

Mijn paard smult van deze supplementen. Hopelijk zorgt het ervoor dat de last die hij heeft van de goedaardige tumor in zijn neus minder wordt. Goed verpakt en super snel verzonden. Was de korting vergeten toe te voegen en keer dat bedrag teruggestort. Super service

Goede kwaliteit en snel geleverd

Erg tevreden met mijn bestelling en bestel de volgende keer weer direct bij horseflex.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle verzending.

Producten zien er goed uit en zijn makkelijk in gebruik. Verzending postNL laat soms de wensen over, maar de schuld ligt dan helemaal bij postNL.

Fijne producten

Ik bestel nu al een paar jaar al mijn supplementen bij Horseflex en ik ben heel tevreden. Snelle levering en ook goede prijzen en de supplementen werken goed.

Snel

Super snel geleverd

Snelle service duidelijk product en goede prijs

Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen, werd snel geleverd.

Tevreden

Het helpt mijn paard, deze moeilijke tijd met pollen

Alles super

Sehr schnelle Lieferung, gutes Preis-Leistungsverhältnis

Prima product.

Dat ik iedere keer terugkom om hier te bestellen zegt genoeg.

Hochleistungssportler in Rente

Für die Gelenke nehme ich Joint Power und man merkt es bei meinem Trabertier.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.