Sehr gut

Gute Auswahl an Produkten. Schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestel hier al jaren mijn supplementen en ben nog steeds erg tevreden. Mijn paardje doet het er zo goed op!

Zie hieronder

Onze hond heeft meer energie. Geweldig dat het smaak- en geurloos is. Minder stijfheid in de achterste poten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Probiotika

Schnelle Lieferung. Das das Pulver 15 Minuten in warmen Wasser aktiviert werden muss ist etwas umständlich. Aber sonst bin ich zufrieden.

Erg tevreden

Producten besteld en volgende dag was het al thuis geleverd. Nu sinds 2 weken aan het voeren dus kan nog niet zeggen of het wat doet maar voor nu ziet het er top uit.

Alles Bestens

Schnelle Lieferung, meinen Pferden tut es sehr gut.

Erg fijne webshop

Makkelijk te bestellen en heb vertrouwen in de kwaliteit van de producten. Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden en je bestelling wordt snel verzonden.

fin oplevelse at handle med dem, hurtig betjening og forsendelse.

kompetent og hurtig behandling af ordren

• Vil du anbefale os? Ja

Prima product, snelle levering

Producten, waaronder een aantal handige probeerverpakkingen, snel ontvangen. Alles netjes verpakt in netjes passende verpakking.

Fine producten, vlotte levering

De producten van Horseflex zijn in verhouding met andere merken relatief goed betaalbaar en hebben een goede werking. Levering vindt altijd snel en correct plaats. Fijn dat er nu ook de optie is om een PostNL afhaallocatie te selecteren.

Blij paard dus blij mens!

Gebruik joint power al jaren voor mijn paardje ivm blessures. Met de ondersteuning van horseflex en juiste training houden we hem mooi stabiel! Enige min punt is dat PostNL er een zooitje van maakt met leveren dus ik zou andere postorder bedrijf gaan inzetten. Service, hulp en meedenken doen ze bij horseflex ook echt top! Kan altijd mailen met vragen en je krijgt snel antwoord.

Natuurlijke hoogwaardige producten met goede productinformatie

Vlotte levering en goede uitleg over wat voor welk paard geschikt is en wanneer juist niet.

Snelle levering, netjes verpakt en handig in gebruik.

Snelle levering, netjes verpakt en handig in gebruik. Mijn paarden eten het makkelijk omdat het fijn te verwerken is in de muesli en brok.

Immer problemlos, rasche Lieferung, gute Produkte

Goeie service

Snelle levering en fijne producten

Helemaal top goede service en producten

Horse flex heeft een super service en ook de producten zijn zeker aan te bevelen om je paard waar nodig te ondersteunen zeker omdat de kruiden seizoensgebonden zijn. Zeker aan te raden

Altijd goed en snel geleverd

Ik bestel regelmatig bij Horseflex en de bestellingen worden altijd heel snel geleverd. De producten zijn goed verpakt en komen altijd goed aan. Het is fijn dat je kan kiezen tussen een origineel (in potje/emmertje) of navulling (in plastic zakje). Bij sommige producten kun je ook kiezen of je er een maatschepje bij wilt. Beide fijne opties - ook voor het milieu - zodat je niet net als ik met stapels lege emmers en 500 verschillende maatschepje zit. Veel producten zijn een stuk goedkoper dan bij andere shops (bv msm of de 25kg psyllium) en doen kwalitatief niet onder. De meeste producten zijn ook echt 'clean', zonder onnodige ingrediënten of slechte vulstoffen.

Fijn!!

Pakket was de volgende dag al bezorgd en ik kon direct beginnen met het voeren van de supplementen. Ze gaat er goed op!

Snel geleverd en goed verpakt

Een fijn product zoals vele producten van horseflex.

Altijd goede ervaring met producten van horseflex!

Goede producten!

Schneller und unkomplizierte Bestellvorgang und Lieferung

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en snelle levering

De Biotine olie doet zijn werk. Paard van 33 jaar heeft betere hoeven en vacht na een half jaar gebruik. Horseflex geeft bij iedere bestelling een goede service en een snelle levering. Fijn om hier te bestellen.

Snel binnen na het bestellen, stevig verpakt

Goede producte

Netjes en snel Verzonden

Hyvä asiakaskokemus

Nopeat vastaukset tilauksen onnistumisesta. Helppo seurata tilauksen etenemistä. Kotiin toimitus.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

HorseFlex staat voor natuurlijke, eerlijke en pure producten waarbij onze supplementen geïnspireerd zijn op de heilzame werking van de natuur. Zo bestaat het HorseFlex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle HorseFlex producten worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. Bij HorseFlex zoeken we graag naar de best mogelijke natuurlijke ondersteuning en oplossing voor paarden om gezond en fit te zijn én blijven. In de wereld van paardensupplementen is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Bij HorseFlex houden we het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralenmixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Het HorseFlex assortiment is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.