Professioneel

Kennis van zaken, snelle levering. Volgende keer bestel ik weer bij deze webshop. Van harte aanbevolen.

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Bestelling word snel geleverd en goed ingepakt. Het product werkt erg goed bij ons paard en in vergelijking met andere aanbieders goed geprijsd.

Fijn produkt

Mijn merrie is een stuk beter gehumeurd sinds ze mellow mood krijgt

Zeker goed supplementen

De producten zijn goed voor de paardtje te geven van jullie

Tot nu toe zie ik geen verschil.

Ik ben de kriebelmix nu een tijd aan het gebruiken maar merk geen verschil. Ik zal de zak opvoeren maar denk niet dat ik dit product nog ga gebruiken. Ik had me hier meer van voorgesteld maar jammer genoeg werkt het niet.

Como siempre sin ningun problema

Eso si la empresa de reparto por lo menos la que gestiona los pedido en mi zona (Comunidad de Madrid- ESpaña) son un desastre. ES imposible hacer el seguimiento del pedido porque en su WEB no actualizan información. Asi que se presentan cuando les viene bien sin avisar.

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering en duidelijke informatie over de desbetreffende producten. Mijn pony is enorm opgeknapt na gebruik van enkele van jullie producten! Blij mee!!

super

Goede service en snelle levering plus producten van goede kwaliteit.

Uitstekend product.

Correcte en supersnelle service. Bedankt!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super!!

Gebruik dit al jaren voor mijn oude merrie. Bevalt heel goed!

Fijne producten! Paarden eten het gelukkig.

Duivelsklauw besteld voor verlichting van een ongemak en glucose support voor de suikerbakance. Voorheen ander duurder merk gebruikt.. Ben tevreden, vooral prijs/kwaliteit met 2 paarden. Snelle gratis levering boven de 30 euro. En een groot assortiment met pure smakelijke producten. Verder complimenten voor de site, zeer duidelijk allemaal.

Top service! Snelle verzending en top producten!

Snelle verzending en heel blij met de producten. Onze pony word goed ondersteund met de Horseflex producten.

De kriebelmix lijkt enorm goed te helpen

De kriebelmix lijkt enorm goed te helpen. MIjn jonge paard heeft heel veel last van jeuk gehad vorig jaar en dat leidde tot schuren en kale manen. Heel zielig. Dit jaar lijkt het veel beter te gaan, dankzij de kriebelmix. Hopelijk blijft het werken. Het ruikt in ieder geval heel erg lekker

Snelle levering, goed product

Makkelijk te doseren Handig in gebruik

Altijd snelle verzending

Nach Bestellung immer zügige Lieferung

Kon niet beter !

Besteld ,betaald ,geleverd,gebruikt ,en gedaan wat het moest doen Zand weg

Gute Produkte, anständige Preise, schnelle Lieferung

Gute Produkte, anständige Preise, schnelle Lieferung! Bin bislang mit Horseflex sehr zufrieden. Konnte immer eine Wirkung beim Pferd feststellen und es ist kein unnötiger Schnickschnack in den Produkten.

Snelle verzending goede producten

Super snelle verzending en ontzettend fijne supplementen erg tevreden en ik heb ze al aan meerdere stalgenoten geadviseerd

Producten worden netjes en snel geleverd. Fijn dat het in een navul verpakking besteld kan worden.

Always excellent

Very fast processing and delivery and very good products

• ¿Nos recomendarías?

Geen manke hond meer!

Onze Duitse Herder had na het spelen toch vaak last van mank lopen (vooral na even te hebben gelegen). We zien zo'n vooruitgang met het gewrichten pakket. We doen steeds van 2 potten een schepje bij het eten (2x per dag) en dat werkt super en ik zie hem bijna niet meer mank lopen. En zijn vacht glanst ook zo mooi. Het is zeker het proberen waard!

Nährstoffverfügbarkeit fürs Pferd sehr hoch und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist top.

Ich finde super, dass die Preise nach Verpackungsmaterial verändert werden. Ein Beitrag zu mehr Nachhaltigkeit. Die Verfügbarkeit der Nährstoffe scheint mir sehr gut zu sein, es kommt im Pferd auch an, was man rein gibt. Und die Preise sind angenehm, ich habe nicht das Gefühl, dass ich abgezogen werde.

Besteld, geleverd en gebruikt!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.