Geweldig !!

Super fijne producten !!

snek en makkelijk bestellen en snel geleverd

Een Fijn Product.

Duidelijke omschrijving van de producten

Psylliumzaad

Psylliumzaad besteld. 25kg. geleverd zoals het moet!

Heel duidelijke site. Overal staat uitleg bij. Snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede producten en snelle levering

Ik bestel hier al heel lang producten voor mijn ouwetjes inmiddels 27 en 22. Ze doen het prima met de glucosamine met msn en duivelsklauw grof. Wat ik ook handig vind zijn de navullingen. Kunnen makkelijk door de brievenbus.

Fijne producten voor een goede prijs

Fijne producten voor een goede prijs. Snelle levering en geen hulpstoffen

Heel positief

Snelle service. Goede producten.

Altijd op tijd met leveren, zeer tevreden ook de producten zijn goed.

Groenlipmossel-poeder ... Een perfecte aanvulling voor onze (bijna 12 jarige ) boxer

Groenlipmossel-poeder is een perfecte aanvulling voor onze (bijna 12 jarige ) boxer

Kwaliteit en snel in huis!

Fijne website, duidelijke en eerlijke producten Mooie kwaliteit en ruikt heerlijk Wordt goed gegeten Snel thuis geleverd!

goede service en snelle levering

goed advies over welk supplement geschikt zou kunnen zijn voor mijn paard

Producten lijken te werken

We hadden gluco besteld voor onze te dikke paarden en ze leken er beide door af te vallen

Een super service met super goede kwaliteit

Horseflex is een hele duidelijke website en je kan perfect lezen wat voor wat is hoeveel je nodig zou hebben. Dit maakt het veel makkelijker te bestellen. Ook is de service super goed bij het leveren, als je besteld staat het een paar dagen later aan je deur. De leuke kortingen die je extra krijgt per aankoopbedrag zijn ook echt een meerwaarde aan deze site en maakt het alleen maar fijner op hier productjes te kopen. Ook voor honden hebben ze productjes en mijn hond met artrose heeft dan ook al veel baadt bij de productjes gehad!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pakketje kwam keurig op tijd

Product zat prima verpakt en voldoet aan de verwachtingen

Geweldig!

S'avonds besteld volgende dag al in huis. Paard wil het nu gelukkig goed eten en doet wat het beloofd!

Fijne natuurlijke producten

Ik heb verschillende pridukten voor mijn hond, voor zijn artrose en leverondersteuning (ivm medicijn gebruik). Ben erg tevreden met zowel de ptodukten als de levering

Goede producten en een snelle service!

Ik gebruik al jaren producten van Horseflex. Ze worden ook altijd snel bezorgd.

Horseflex heeft goede producten

Op advies van een stalgenoot gekocht en ook ik ben fan van Horseflex producten. Ook een snelle levering.

Makkelijke website/ duidelijke e-mails/ geen overbodige e-mails/ snelle levering

Product was vlot binnen, goed eafhbselong en bereikbaarheid

Goede producten, snelle levering, mileu vriendelijk verpakt,

Snelle levering goede producten

Wordt altijd heel snel geleverd en zijn goede producten. Ook heel fijn met de navulverpakkingen dat de nieuwe tht over te plakken is op de pot.

Ik ken dit product al van onze hond, het paard heeft ook geen problemen met het opnemen van dit product, het kan zo over zijn brokken!

Super producten en zeer snelle levering!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.