Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, alles ok.

Helpt echt

Vlotte verzending, goede service

Tolle Produkte

Sehr gerne wieder!

Snelle service! En netjes verpakt.

Geweldig! Super fijn advies gekregen ook wat ik mijn jonge pony het beste kon bij geven kwa supplement. De verzending was ook erg snel binnen een dag had ik het al! Ik ga vaker hier bestellen:)

Beter kan niet!

Super duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en snel net zoals de snelle levering. Paard eet t product ook erg goed. Kortom: zeer tevreden en een nieuwe klant erbij!

Horseflex doet wat het belooft Goede producten voor een goede prijs En geheel natuurlijk

Es hat alles super geklappt

Die Bestellung und Lieferung war einwandfrei

Goed en in handige fles

Snelle levering ruime keuze

Ruime keuze ook in verpakking materiaal of je navulling wilt of wel of geen maatschepje.

Goede producten, altijd snel in huis en netjes verpakt!

Top Produkte, schnelle Lieferung

Ich habe schon des Öfteren bei HorseFlex bestellt und bin durchweg zufrieden, sowohl mit dem Kundendienst, als auch mit den Produkten und der zeitnahe Lieferung.

Gewoon heel goed

De bestelling keurig op tjjd afgeleverd en ziet er prima verzorgd uit.

Sehr gute Produkte und schnelle Lieferung

Die angebotenen Produkte stehen in einem guten Preis-Leistungs-Verhältnis. Die Lieferung erfolgt schnell und problemlos.

Snel en goed

Heel snel geleverd en altijd goed

Sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

Die Lieferung erfolgte schnell und mein Pferd frisst es sehr gerne .

Top !

Overzichtelijke website je kan alles makelijk vinden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Snelle service en producten waren goed verpakt. Zeer tevreden. Dank je wel

Supersnelle levering, spul werkt echt !

Ben nogal sceptisch, toch merk ik dat mijn paard het goed doet op de combi duivelsklauw, groene lipmossel, msm en glucosamine en een hele lage dosering pijnstillers. Hij heeft een flinke peesblessure en artrose aan de achterbenen a.g.v. hypermobiliteit. Hij zit weer lekker in zijn vel en perst er zelfs af en toe nog een galopje uit. Snelle levering

Fijne producten, goede kwaliteit

Ik bestel voor m’n honden als voor m’n paard. Helaas zijn het moeilijke eters maar de producten van Horseflex eten ze altijd probleemloos. Het bestellen gaat makkelijk en de levering is snel. Kortom een zeer tevreden klant die Horseflex aan iedereen kan aanbevelen.

Hele fijne webshop

Ik koop hier al jaren graag verschillende producten, het is een duidelijke website, no-nonsense informatie met pure ingrediënten, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en prima service!

Snelle levering goed verpakt.

Fijn dat je de keuze ook hebt in navulverpakking. Snel geleverd in stevige verpakking. Met maatschepjes.

snel geleverd

Nog te vroeg om de werking van het product te beoordelen, maar de levering was in elk geval snel en correct!

Perfekter O-Shop

Übersichtliche Website, günstige Preise und schneller Versand.

Ik geef monnick peper aan mijn paard ben van dat product zeer te vreden

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.