Snel en netjes geregeld heb weer een nieuwe zak besteld

Mooie, pure producten.

Mooie producten, goede service.

Prima service en snelle levering

Echt geweldig!

De verzending was snel, het product was netjes verpakt, de site is heel fijn! Dat je al gratis verzending heb bij inprinsiepe 1 product is super fijn! K heb een 1 kilo navul zak gekocht eerst omdat k niet wist of me paard het wel ging eten (gelukkig wel dus volgende keer een originele 3 kilo) En dat daar zelfs een schepje bij zat vind ik echt top service!

Goede service en snelle levering

Goede service en zeer snelle levering

Doet wat het zegt

Nette levertijden and goed contact per Mail. 4 weken geleden voor het eerst bij Horseflex besteld na 5 jaar van alles proberen voor mijn paard met Pollenallergie. Hij heeft maar 1 oog en de pollen zijn vooral dit jaar enorm heftig voor hem. Na slechts 2 weken merkte ik al meer rust op de weide en konden we onlangs zelfs zonder headshaking op de buitenbak trainen. Ik ben tevreden en heb zojuist mijn 2e bestelling ontvangen. Horseflex, bedankt!

TOP PRODUCTEN

HEEL GOED PRODUCT VOOR JONGE PAAARDEN IN REVALIDATIE

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima, vlotte levering.

Ik gebruik de lijnzaadolie niet als voedingssublement of voor het opwrijven van de vacht of hoeven, maar als verrijking van houtdraaiproducten en als drager voor pigmenten. Erg tevreden mee.

Goede producten.

Ik bestel al enige jaren tevreden mijn producten bij Horseflex. Betaalbaar, goed assortiment en snelle levering. Indien nodig behulpzaam personeel.

Geweldige ervaring

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Fijn dat het ook in navulzak geleverd kan, scheelt veel plastic! Fijn dat er schepjes meegeleverd worden!

Altijd tevreden over Horseflex

Fijne website, en fijn supplementen waar mijn paarden het goed op doen. Snelle levering.

prima verzorgd

Zending past door de brievenbus, goed geregeld!

Prima service snelle verzending

Ik heb tot nu toe de glucose support besteld wordt snel geleverd. De verpakking was twee maal flink beschadigd tijdens vervoer maar ook dat werd netjes opgelost

Schnelle Lieferung .

Gute Kombinationen und Zusammensetzung der Inhaltsstoffe . Gute Produkt Auswahl

Super Produkte und schnelle Lieferung.

Bestelle seit mehreren Monaten regelmäßig und bin immer noch begeistert von den Produkten.

letztes Jahr sehr gut, daher wieder bestellt

top hat letztes Jahr gut genutzt, daher wieder bestellt

Juckreiz Sommermix

Scheint zu helfen. Hatten schon etliches ausprobiert. Seit unser Hannoveraner Sommermix bekommt, hat sich der Sommerjuckreiz stark verbesser. Davor fiel stellenweise Fell aus und er hatte sich ständig irgendwo geschubbert. Seitdem ist das Fell super und Insektentiche auch nicht mehr so viele. Allerdings muss man sagen, dass wir zudem jetzt auch ein gutes Insektenabwehrspray benutzen. Da Insektensprays aber keines alleine Wunder bewirkt, schätzen wir, es ist diese Kombination.

Prima. Site soms lastig zoeken

Heldere website, makkelijk bestellen en een snelle service. Erg tevreden!

Prima service en goede producten

Pakket mooi op tijd ontvangen en de producten doen het prima bij mijn pony,s.

prima service

1 bestelling gedaan, maar die verliep soepel. vraag over het product werd vlot beantwoord, fijn.

Goed verpakt en snel geleverd

Makkelijk en snel bestellen, ruime keuze in producten en betalingswijze

Mijn paarden eten en drinken alles wat ik bestel. En ik heb kieskeurige paarden. Dus goede smakelijke producten

's Middags bestellen en de volgende ochtend geleverd, daar hoef je de deur dus echt niet voor uit. In de mail is de status van de bestelling goed te volgen, je weet precies waar je aan toe bent.

Schnelle Lieferung, unkompliziert und gute Produkte

Ich bin zufrieden mit der Produktqualität und Lieferbedingungen (angemessene Lieferzeit)

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.