Top bedrijf

Ik vond Horseflex via Google. Veel producten en ook wat ik zocht. Snelle verzending van het product.

Ruim assortiment en snelle levering.

Goede supplementen, duidelijke website met veel informatie over de producten.

good

Hello, delivery was easy and fast, packing fine.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke omschrijving ik weet nog niet of het helpt aangezien ik het pas net gebruik . Maar gezien de goede reviews verwacht ik dat het zijn werk gaat doen.

very good

My order was broken by the shipper but HORSE FLEX send me another small box for free next day after my complain. I really appreciate this service. Good luck

Goed product!

Mijn ouder wordende Tinker van 22 doet het al een jaar lang heel goed op jullie glucosamine poeder in combinatie met de duivelsklauw. Zijn stijfheid is zeker met 75% weg getrokken, we zijn er zo blij mee!

Altijd heel snel binnen na bestelling

Ik bestel sinds een tijdje bij jullie,en ben heel erg tevreden prijs technische en een snelle levering. Mvg irma

oke

Prima en snelle service

Product snel en goed ontvangen. Product voldoet op zich ook in hoge mate.

Alle Erwartungen vollständig erfüllt

Ich habe für meine Hunde Bierhefe, Curcuma und Calm and Relax bestellt. Es dauert natürlich etwas, bis die Wirkung von Bierhefe und Curcuma sich voll entfaltet, aber bemerke schon erste positive Veränderungen. Das Calm und Relax, da wäre Schön, wenn da dazu geschrieben steht, wie lange es ungefähr benötigt, bis sich ein Spiegel aufgebaut hat, wie lange man es mindestens geben soll, wie lange vor dem Ereignis usw. Ich gebe es meinem Jungspund, er ist unsicher und kann schlecht alleine bleiben. Ich erhoffe mir, über positiven Aufbau eine Situative Verbesserung und mehr stressfreiere Momente, damit sein Cortisolpegel nicht ständig überschießt. Ich gebe es jetzt den dritten Tag. Und bin der Meinung, da tut sich was. Im Haus haben wir noch eine sehr geräuschempfindliche Hundedame aus Rumänien. Da werde ich auch calm und relax probieren, ich bin gespannt. Ansonsten schnelle Lieferung und einfache Abwicklung. Ich bin sehr zufrieden.

Snelle levering!

Word fijn en snel geholpen

Zeeer goed

Zeer goedeservies

• Zou u ons aanbevelen? Yes

uitstekende en snelle service!

Prima kwaliteit en service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Met de horse flex lijnzaad kan ik op een prettige manier het zand verminderen wat ze binnen krijgt mijn oude IJslander voelt zich een stukje prettiger er door en eet het door haar voer.

Snelle levering, te weinig info

Snel geleverd. Ik had graag de mogelijkheid gehad voor een proefpakket. Mijn hond eet het niet, dus nu een hele verpakking die ik weg kan gooien. En in de informatie wat meer duidelijkheid over de geur en kleur.

Goede prijs kwaliteit, snelle levering

Snelle levering. Goede prijs /kwaliteit

Super Produkte zu Top Preisen

Sehr gute Produktauswahl zu fairen Preisen. Leider stand in der Beschreibung nicht dass bei den Nachfüllpäckchen kein Messlöffel dabei ist. Das wäre hilfreich gewesen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

ik had dit eerder moeten bestellen gaat nu goed met de pony's

zie hier boven

Snelle reacties

Snel verzonden. goed verpakt. Kortingsbon voor volgende bestelling! Duidelijke website

Topspul!

Aangezien mijn paard gevoelig is voor teveel suikers opslaan in zijn manenkam en in het verleden hoefbevangen is geweest geef ik vanaf het voorjaar de Glucose Support van HorseFlex. Hij eet het prima door zijn voer heen en likt de bak altijd even na. Naast dat mijn paard het goed eet en er baat bij heeft is het ook nog eens goed betaalbaar.

Vloozaad werkt echt perfect voor mijn pony’s. Per kwartaal een kuurtje van 7 dagen. Naast vloozaad ook hele goede ervaring met glucose support. Gebruik dit voor een Shetlander die gevoelig is voor gras en je ziet dat ze minder opgeblazen is. Horseflex is een hele prettige site. Altijd snel de spullen in huis en goede hulp bij vragen.

Tevreden over het product

Effectief voor mijn hond, prima levering,

Webside geeft voldoende informatie

gewoon correct

Snelle en goede levering

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.