Binnen 24 uur lukte niet! Zaterdag besteld en dinsdag binnen, maar verder, qua tussentijdse info etc. een prima bedrijf!

Erg tevreden

Snelle levering en netjes verpakt. In verhouding ook vele malen goedkoper dan vergelijkbare bedrijven. Ik zou zeker vaker bij Horse Flex bestellen en aanbevelen aan anderen.

Goed verhaal met een puur product wat snel geleverd wordt.

Het is duidelijk wat de verschillende producten bevatten en welke werking ze hebben. Ook duidelijk wordt vermeld wanneer het niet in combinatie met wedstrijden gebruikt kan worden. Daarnaast worden de producten snel geleverd. Prijzen zijn oké alhoewel een korting actie of af en toe korting voor de trouwe klant zou best leuk zijn.

Alles ok

Snel antwoorden op vragen. Goede service. Min. Kortingen steeds op een te vroege datum na bestelling, beetje spijtig. Verder algemeen dikke pluim!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles Bestens!

Preis/Leistung sehr gut! Super schneller Versand?

Fijne producten

Zeer snelle en nette levering. Alles keurig duidelijk verpakt met duidelijke uitleg van de dosering. Erg tevreden

Heel relaxt!

Gewoon geen zorgen ergens over gehad en alles naar wens. Dit ondanks eerste keer bestellen. Vandaar gewoon relaxt! Een blijvertje. Namens de honden bedankt.

snelle service goede suplementen

al een paar x besteld deze winter, en ze doen het er goed op

Gut

Sehr schnell und zuverlässig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd snel geleverd, goede producten.

De bestelling wordt altijd snel geleverd. De producten hebben een duidelijke omschrijving. Wat ik zelf handig zou vinden is een functie "OPNIEUW BESTELLEN"

Alles bestens und wie erwartet.

Superschneller Versand, unkompliziert.

Excellent

Goede snelle levering

Top levering

Vandaag besteld is ook echt morgen in huis.

Gekocht ivm dracht van mijn merrie. Het is even uitvogelen wat de beste manier is om aan het voer toe te voegen. Denk wel dat dat is gelukt.

Heel tevreden

Paard ziet er veel beter uit en is minder stijf.

altijd goede service en supersnelle levering!! erg blij met Horseflex producten en mijn paardje ook

uitstekend!!

Goeie levering, goed product.

Alles verliep vlekkeloos. Er is niks op aan te merken. Het product zat ook mooi en stevig verpakt én met een extra schepje erbij. Ik ben heel tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke webshop, snelle levering en fijne producten.

Ik ben zeer tevreden over de webshop. Fijne, uitgebreide webshop. Nog maar 1 keer besteld bij Horseflex. Maar ga hier zeker nog vaker gebruik van maken.

Good product, reasonable price and very fast delivery

Great product and also very fast delivery. Will use them again.

Snel geleverd en fijne producten

Mijn merrie gebruikt al enig tijd de jointpower en sindskort de jointpower met hyaluronzuur. Ze heeft minder last van haar dikke knie en loopt graag. Ook zijn de supplementen 100% natuurlijk dus geen toegevoegde suikers of andere rotzooi! Heel tevreden met de producten van Horseflex!

Fijn en goed betaal baar

Paard reageert goed op de aangekochte producten. Netjes verpakt kwam het binnen

Betrouwbaar bedrijf.

Mijn paard reageert heel goed op de producten.

Horseflex vit E

Zeer goed produkt, echter zeer jammer dat deze met druivenpit extract er niet meer is. Zou ik zeer graag terug zien. Astrid

Tevreden!

Altijd snel verzonden en producten voor een eerlijke prijs

Product binnen 3 dagen ontvangen en werking was met 2 dagen waarneembaar

Zeer tevreden. Vraag over product per mail werd binnen een paar dagen op een zeer vriendelijke, heldere en kundige manier beantwoord. Bestelling en betaling via website ging vlot. Bestelling was binnen 3 dagen binnen. Werking product was na 2 dagen merkbaar.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.