Super schneller Versand

Einfach schnell da auch bis nach Deutschland, super informativ und tolle Produkte

goede werkzame producten

Voor mijn merrie met artrose had ik geinformeerd via email wat hiervoor het beste ingezet kon worden. Super snel een mooi onderbouwd advies gekregen! Gelijk de voorgestelde producten besteld, de volgende dag had ik ze in huis. Ik geef het nog niet zo lang maar ik merk nu al een groot verschil, mijn merrie is soepeler en heeft minder last van de artrose. Ik geef JointPower Hyaluronzuur en Duivelsklauw, ik ben heel erg tevreden, top bedrijf, ga zo door!

x

x

Weerstand

In eerste instantie 2 schepjes per paard gegeven door hun dagelijkse hapiesnapie.. En daar moesten ze erg aan wennen .. vervolgens 1 schep per dag gaan geven . Dat gaat beter .. resultaat is lastig meetbaar .! Geef het ze allemaal vanwege de omslag in het weer .. De gluco balans nog niet gebruikt .. Het is goedkoper dan mijn huidige merk vandaar de switch. En bij de duivelsklauw twijfel ik of ik hier mee doorga of dat ik de CBD druppels weer ga geven aan onze 11.5 jarige RR. Vind het onvoordelig in het gebruik .. En veel poeder om te mengen door zijn vlees .. hij krijgt 5 ons vlees en de poeder overheerst hierin..

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prettige site, groot assortiment, zeer goede services en niet duur

Koop al jaren bij Horse, fijn assortiment en niet duur, bij grote bestellingen een fijne korting, als er iets fout is in de levering wordt dat fantastisch opgelost.

Positief

Correct en snel alles verzonden.

Super supplement

Goede kwaliteit en super dienstverlening.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Einfache Kaufabwicklung und super schnelle Lieferung.

Ich habe noch keine weiteren Erfahrungen mit Horseflex, da ich Neukunde bin.

Duidelijke beschrijving en snel geleverd

Met het bijgeleverde doseerdop is het gemakkelijk de juiste hoeveelheid te geven. Samen met muesli eet mijn haflinger het graag

Al enkele jaren zeer tevreden.

Goed product. Paard doet het goed.

Helemaal tevreden

Snel geleverd. En mooi op maat verpakt.

Super spullen goede prijs

Goede supplementen met mooie prijs kwaliteit verhouding.....snel geleverd

Ik heb geen paard maar gebruik het voor mijzelf goed afgewogen en het helpt heel goed als ik een keer oversla merk ik het gelijk

Sehr schneller Versand, gut verpackt

Guter Service, Pony frisst es und man merkt eine Verbesserung

Alles volgens afspraak gebeurd.

Ben tevreden over het product, het effect zal pas op termijn zichtbaar worden.

Super Service!

Sehr gute Produkte und super Kundenservice! So soll es sein!

Fijne website met natuurlijke producten

Ik ben erg tevreden over de Horseflex producten. De levering komt altijd binnen 1 á 2 dagen na het besteld te hebben. Wanneer er per ongeluk iets niet klopt, wordt de fout na de melding gelijk behandeld en opgelost! Ook vind ik het fijn dat er niet allerlei nare vulstoffen zijn bijgevoegd bij veel producten en dat Horseflex streeft naar een zo natuurlijk mogelijk product wat zorgt voor een betere opname van de stof welke het paard nodig heeft. Ook vind ik het prettig dat je een navulling kunt bestellen van supplementen die je voor een langere tijd al suppleert. Dit bespaart in de kosten en zorgt ervoor dat je geen tientallen emmertjes/potjes hebt staan van hetzelfde product.

Zeer fijne ervaring

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn product lijkt nu al verlichting te geven

prijs-kwaliteit zeer goede producten!

snelle levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer fijne producten voor mijn paard

Horseflex heeft een ruim assortiment aan producten om uit te kiezen en voor ieder paard wat wils. Wat ik ook zeer prettig vind is dat er in de producten weining suikers zitten

Prima, niets op aan te merken.

Snelle levering mooie producten

Heb nu twee keer een bestelling gedaan bij horse Flex. En dat gaat zeker nog vaker gebeuren. De laatste keer heb ik ook een navul verpakking besteld van glucosamine. Dit werd snel geleverd en het was zeer goed verpakt. Ik ben blij met horse flex!

Snel, goed en goede prijs kwaliteitverhouding.

Levering is snel, de prijs-kwaliteit is uitstekend en het totale traject van bestellen tot ontvangst is gewoon erg goed.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.