Vitamine E (los) & lijnzaadolie

Beiden snel en netjes bezorgd Goede producten; paarden vinden het lekker en zien er gezond(er) uit! Dankuwel!

Schnelle Lieferung eines guten Produktes

Super Service, schnelle Lieferung. Das Vitamin E Öl wird unproblematisch aufgenommen durch das Futter. Ob es einen Einfluss hat auf die Muskulatur, kann ich leider nach erst kurzer Fütterung nicht beurteilen.

Heel fijne produkten waar mijn paard zich erg goed bij voelt.

Het bestellen ging erg makkelijk. Alles wordt goed uitgelegd bij de producten. Dus ik had erg snel gevonden wat ik nodig had. De spullen waren ook erg snel bezorgd. Mijn paard krijgt ze nog steeds iedere dag en voelt zich er erg goed bij. Daar word ik weer gelukkig van.....

Fijne producten

Snelle levering en altijd zeer tevreden over de producten van Horseflex.

Schnelle Lieferung, unkompliziert bestellt

Genau, was ich mag. Unkompliziert bestellen, bezahlen und schnell geliefert bekommen. Und Zuverlässig auch.

Uitstekende ervaring!!

Ik gebruik duivelsklauw voor mijn 19 jarige merrie en ben super tevreden. Ik bestel altijd een brievenbus navul verpakking, en die zit altijd binnen de kortste keren in de brievenbus!!!!

Super fijne producten

Betaalbaar en goed!

kwaliteit gerichte producten

Snelle levering. betaalbare producten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne website met duidelijke omschrijving fijn product en snelle levering

Goed snelle levering

Snelle levering, goede producten

Hele snelle levering en netjes verpakt

Navulverpakking binnen 1 dag geleverd, met los maatschepje.

Alles in orde

Prima informatie en levering

De producten zijn goed, voor zover ik ze heb gebruikt (voor de dieren dus :-) ) . Bij de producten wordt duidelijke informatie gegeven, waar je het voor kunt gebruiken. Levering daarna is snel en correct.

Sehr schnelle Lieferung

Super Produkte bin begeistert!

Zeer goed, en heel snel in huis. Blijf bestellen bij dit bedrijf , goed product, daar wordt ik blij van maar zeker mijn grote vriend Alex mijn rottweiler

Super fijne producten en snelle levering

De duivelsklauw van HorseFlex kan ik echt aanraden, het wordt prima opgegeten en mijn 21 jarige merrie loopt weer als een zonnetje!

Nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Geweldige service heel snel binnen en in de brievenbus super

Super snel geleverd en Super spul werkt fantastisch!!!

Door het nu enkele maanden te gebruiken zie je echt verschil. Zo had Fair last van haar tussenpees en zo zag je het steeds beter worden☺️

Ik niet alleen ben blij met de zending maar mijn 2 honden zeker. Ik had niet verwacht dat het zoveel verschil uit zou maken . Dus in 1 woord super...

altijd goed ,snel en netjes geleverd

Super fijn bedrijf

Goede snelle service van erg fijne producten voor zowel paard als hond.

Prima hoor, netjes verpakt enzo

Tja, wat zal ik zeggen... ik heb besteld, betaald en het pakketje arriveerde op tijd. Wel wat verwarring wat betreft leveringsdatum. Jullie zeiden iets anders dan de Post, maar het was er toch wel snel. Netjes verpakt en nu afwachten of mijn hondje er van opknapt.

Snelle levering, goed produkt

Overzichtelijk aanbod voor een goede prijs

Goede website. Bestellen is eenvoudig. Snelle levering. Transparant.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.