Horseflex is voor mij de beste. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je paard is er wel te vinden. Snelle levering en zeker niet duur in vergelijking met ander natuur producten. Ga zo door, dank jullie voor de goede service vrgr Shirley Bonoo

Uitstekend!

Goede en snelle levering.

Super snel en netjes verpakt zodat het door de brievenbus past!

Uitstekend. Snel binnen, netjes verpakt.

Snelle verzending

Netjes verpakt en snelle verzending.

Snelle levering en duidelijk overzicht om keuzes t emaken

goede zuiveren producten

Ik heb verschillende producten voor mijn hond (kruising Herder/Stafford van 10 jaar) Ik geef hem de FlexRex Lever Support nu ongeveer een jaar lang iedere avond, Paar jaar terug was zijn lever er heel slecht aan toe... (waarschijnlijk door de medicatie v zijn epilepsie) Bij de laatste controle, paar maanden terug waren zijn leverwaarden helemaal goed. Verder wissel ik af met verschillende producen voor zijn gewrichten, zoals de FlexRex- Jointpower, Groenlipmossel, Boswellia en Duivelsklauw. Hij doet het erg goed op deze producten

schnelle Lieferung, super Preis-Leistungs-Verhältnis

gut durch die Pferde aufgenommene Produkte sehr gute Wirksamkeit

Perfect!

Snelle levering, duidelijke website.

Amino Komplex

Super Produkt und perfekte, schnelle Lieferung!

Snel geleverd, netjes verpakt

Mooie producten die snel geleverd worden.

Snelle en vlotte levering en het product was goed verpakt

Goede producten en snelle levering

Bij Horseflex is de klant koning!

Besteld en de dag erna al in huis!!!

Ik gebruik al producten van Horse flex en ook Horse rex.

Mein Pferd frisst die Produkte bisher sehr gut

Schnelle Lieferung, alles in Ordnung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Altijd goed snelle levering en geweldige kwaliteit.

Keurig in orde

Bestelling is netjes afgehandeld en het product was naar verwachting.

Snelle service, klantvriendelijke website

Fijne klantvriendelijke website en super snelle service, past vaak gewoon door de brievenbus echt ideaal!

Snel geleverd en altijd correct

Maak al geruime tijd gebruik van de supplementen voor mijn hond. Het word altijd snel geleverd en het klopt altijd.

Goede ervaringen met Horseflex producten

Reeds verschillende supplementen geprobeerd. Worden steeds goed gegeten. Goede resultaten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super Produkte zu fairen Preisen

Schnelle Lieferung, bin zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima producten. Super snelle levering en service

Producten van zeer goede kwaliteit. Service en verzending supersnel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik bestelde eerst via Bol.com maar kwam erachter dat ik ook rechtstreeks bij Horseflex kon bestellen. Volgens mij nog goedkoper ook omdat ik navul verpakkingen kon bestellen. Mijn paard reageert goed op dit produkt dus zal vaker bestellen.

Altijd een snelle bezorging..

Goede snelle levering!

Zeer tevreden over de producten van Horseflex.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Voor mijn paard waar afgelopen lente artrose is geconstateerd, was ik snel opzoek naar natuurlijke middelen die haar extra konden ondersteunen. Zo ben ik bij horseflex gekomen, hier kon ik duidelijk vinden wat de voordelen waren bij elk supplement. Het gaat inmiddels een stuk beter, en ze zit weer lekker in dr vel!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.