Goede producten op tijd bezorgd.

snelle levering en goed verpakt

Top goede spullen snel geleverd

Altijd snelle levering en altijd top spullen. Paard eet het goed en doet het er super op.

Ik ben zeer tevreden .

Een goeie webshop met ruime keuze en info . Vlotte bestelling en levering !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekend voor de spieren van mijn oudere hond

Mijn er ervaring is dat mijn oude hond er goed door beweegt

Vlotte levering

Snel geleverd. Duidelijke website

Schnelle Lieferung. Gute Qualität

Das Produkt war schnell bei mir und ist vernünftig verpackt. Zwischen Deckel und Produkt würde ich allerdings eine zwischenebene empfehlen. Z. B. Eine Folie, damit einem beim Öffnen kein pulver entgegen kommt

Goed advies gekregen

Ik twijfelde over de geschiktheid van het produkt voor mijn hond en had vragen over de dosering. Deze zijn snel en adequaat beantwoord en ik heb het aangeschaft. Nog niet gebruikt.

Superschneller Versand - Sehr zu empfehlen

Lieferung zwei Tage nach Bestellung - Top

Duidelijke informatie verstrekking

Super supplementen voor ieder paard

Altijd correct en netjes geleverd. Prijs kwaliteit super.

Probleem snel opgelost

Ik had het verkeerde product binnen gekregen. Toen ik dit via messenger meldde werd het snel opgelost en werd het juiste product naar me op gestuurd. Helaas heb ik wel nog €6,- moeten betalen om het verkeerde product te retourneren terwijl er gezegd werd dat dit niet hoefde. Verder bevalt het product me wel goed en staat mijn paard een stuk minder te schuren.

Snelle levering goed verzorgd

Schnell und unkompliziert

Schneller Versand! Bin sehr zufrieden. Bestelle gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en het mooie van dit product is dat je gewoon alleen de navulling kan bestellen en deze mooi stevig verpakt is en je er een flyer in krijgt met korting voor je volgende bestelling. Zeker aantrekkelijk en schilt weer in kosten en verspilling van verpakkingen.

Snelle goede levering

Fijne producten. Duidelijke instructies en goede verpakking

Bezorging was heel snel

Een eerlijke uitleg bij het product. Dat vind je niet veel

Rundum zufrieden

Schneller Versand, gute Ware.

Ik ben tevreden

Over de bestelling ben ik tevreden. Ik heb deze snel, goed en netjes ingepakt ontvangen

Binnen een dag lag mijn bestelling alweer in de brievenbus

top

heb al meerdere keren besteld en ben altijd erg tevreden.

Topproducten en snelle levering

Fijne producten en goede informatie en snelle levering

top service

Snelle levering en prima prijs

Goede en snelle levering.

Het bestelde wordt snel geleverd en is goed verpakt.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.