Sehr zufrieden

Schneller und unkomplizierter Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig!!!

Geweldige producten & service!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Keurig verpakt, prima afgeleverd, niks mis mee.

Goede service!

Heel goed!

Positief

Positief, goede producten, vlotte service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede werkzame producten en prima geprijsd

Mijn shet-merrie krijgt magnesiumchelaat en vitamine E van Horseflex. Zij heeft een verleden en kan dankzij deze producten (met een graasmasker) toch fijn op de wei samen met haar vriendjes!

Goede producten, goede levering!

Goede producten, snelle levering

Snelle levering top

Zeer goede ervaring !

Goede producten voor de paarden die ik al jaren geef aan mijn paarden en snelle levering!

De bestelling wordt altijd supersnel geleverd. Heel fijn.

Super service

Ik had het product besteld maar op dag van ontvangst is mijn paard overleden. Ik kon het product gelijk retourneren en ik ontving ook nog een lieve mail.

Altijd weer top

Netjes geleverd

Snelle levering goede producten.

Snelle levering goede producten.

Goede producten en snelle levering

Altijd vlot en mooie producten

Fijne producten, snel geleverd

Duidelijke website! Producten zijn handig verpakt. Het is ook ideaal dat je navul verpakkingen kan bestellen en dat het snel in huis is.

Net zoals altijd... Goed gerief, snel geleverd.

Wij bestelden al meermaals bij horse flex. Altijd snelle levering. We zijn ook heel tevreden over de produkten.

Zeer te vreden

Bestelde producten zijn precies wat we voor onze pony's zochten

Goed advies gekregen

goed !

Ben nog maar nieuw , dus heb ik een afwachtende houding . Voorlopig goed .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Was snel binnen en fijne supplementen. Ook goed verpakt!

Prima service !

Snelle levering ,prima service !

goed product

Alles prima

website is goed word vlug geleverd

Hele fijne duidelijke webshop

De producten zijn eerlijk en zijn een goede toevoeging voor mijn hond naast de medicatie van de dierenarts

Super, heb nog gemaild voor aanvullende advies. Mail werd snel beantwoord. En het advies heeft geholpen. Sup

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.